Jump to content

My Golfzilla

Beshcu

Postare recomandată

Si eu sunt de parere ca daca ai unde sa o cureti tu in interior chiar merita si daca mai investesti si in ceva prosuse de curatat iese chiar mai bine, in schimb la exterior e alta problema ca te costa ceva un aparat de spalat cu presiune si plus trebuie sa mai ai si curte, iar daca o faci doar cu apa si cu un furtun nu iese ca la spalatorie, la mine cel putin asa-i la culoarea asta neagra. Cand o sa schimb masina sigur o sa caut alta culoare ca n-avem noi curatenie ca pe afara cu strazi fara praf :santa:

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Beshcu

54

• Golf TDI

5

• Auras

4

• Ricuss

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Auras, crede-ma ca daca imi dai un burete si un sampon, intr-o ora juma iese ca de fabrica. Iti spun din propia experienta. Eu am norocul ca stau la curte si am posibilitatea. Incearca sa o speli tu si o sa vezi diferenta. :( . Si o stergi cu o carpa de bumbac. Apropo de interior, eu am luat din metro, o dracovenie cu abur si le curata super bine. E un aparat, pui apa, face abur, ies scaunele ca noi :(

Modificat de Be
Link către comentariu

:( Mai mult iti place asta facuta de tine... dar totusi, pun si varianta mea... mai finuta si mai elegant lucrata :lol:

Oricum, super masina :(

img1889k7nr5.th.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

1( si cel mai urgent) - kit distributie

2 Folie Lumar pe spate ( nu stiu daca ar arata bine si pe fata) (astept pareri)

3 Eleron R32 ( sper sa gasesc ceva pana in 300 lei)

4 Bi-Xenon ( xenon-ul il am deja dar nu este montat)

5 Presuri cauciuc VW ;)

6 Cotiera Fata ( ciudat ca am pe spate si nu am pe fata :Driver:

7 Sub woffer ( dar mai intai sa le facem pe primele:)

8 Lumini numar spate pe led

9 Baterie Noua Rombat 70Ah

Ultima, nu era in plan, dar......m-a lasat azi dimineata.... :), si am fost nevoit sa o schimb..

Si am schimbat si filtrul de polen, ca uitasem de el cand am schimbat filtru aer si cel de ulei(impreuna cu uleiul). Poze cu ce am gasit ;) , cred ca era cel cu care a venit masina in 2005. Ma mir cum baga aer rece in masina...... :)

post-14575-1198333929_thumb.jpg

post-14575-1198333946_thumb.jpg

post-14575-1198333961_thumb.jpg

Modificat de Be
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Rezultatul testului dyno.... Este facut de mult dar am uitat sa il pun. PS: Am sters numerele de telefon, pentru a nu primi warm ca fac reclama :censur: Ce mi se pare ciudat, este cuplul extrem de marit. Poate nu o fi masurat rolele bine. :lol: Maine e programata schimbarea distributiei. Sper sa nu faca nenea mecanicu vreo prostie :lol:

post-14575-1200674994_thumb.jpg

Modificat de Be
Link către comentariu

Salut in primul rand felicitari pentru masina arata foarte bine si la cat mai multi kilometri fara probleme si as vrea sa stiu si eu cum se numeste aparatu ala cu aburi cu care ai curatat interiorul.Multumesc si astept un Pm daca nu se poate spune numele aici si bafta cu schimbarea distributiei sa iasa ceva de calitate :icon_cool:

Link către comentariu

Azi am schimbat distributia. Piesele le-am cumparat din Germania, prin intermediul unchiului meu. M-a costat cu tot cu manopera+un mic comision la unchiu meu 1100ron. Eu zic ca am iesit destul de bine, tinand cont ca sunt piese originale. Manopera a durat aproximativ 6 ore. Am stat langa mecanic sa vad ce face :icon_thumright: Intr-un cuvant, toate au iesit bine. Saptamana viitoare o sa schimb intinzatoru de la cureaua de la alternator si cureaua.O sa revin cu poze cand o sa o spal. Aaa si sa nu uit, am montat becurile de pozitie pe led. 2 ore m-am chinuit....PS: Aparatul se numeste Vortex, e made in China, nu e cine stie ce scula. E ca un aspirator care da si abur.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ai grija cu folia pe fata cand (si daca) ti-o pui. Nu este legala decat cea cu transparenta 75%. Dac vei pune inchisa, vei apela mult si des la "relatii" daca ai asa ceva...daca nu, vei sta cu talonul suspendat mult si bine.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Prima modificare adusa la Golf-ul meu... Am pus un schimbator de .:R32....Diferenta este de la Cer la Pamant....Este o adevarata placere sa schimbi treptele... Si inainte era, dar acum:X:X:

post-14575-1207765956_thumb.jpg

post-14575-1207765975_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata interesant :icon_thumright: bafta! si pune-ti si xenonul ala odata... ca are si R32-ul :)

Link către comentariu

Nu il pun deocamdata... ca am un gand cu CASCO... Ma gandesc din ce in ce mai mult la o bara fata de .:R32 si faruri tot de .:R ....Sa vedem dupa Pasti

Link către comentariu

este foarte frumoasa cu schimbator de r32 dar si un set de pedale nu strica!!!

de cand ma gindesc si eu la ele

Link către comentariu

Cam scumpe.....Stiu ce zici...Sunt superbe....Dar poate le primesc cadou cine stie :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumusica masina bre omule :) Ai rezolvat ceva cu eleronul ala? Iti vand un pont daca vrei, pe la 250 ron (poti vedea poze in topicul cu vechea mea masina)

Keep up the good work :))

Link către comentariu

Inca nu... Am cumparat folia (100ron), si ziceam sa o pun zilele astea, dar o las dupa Pasti....:rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Superba masinuta, culoarea mea preferata :vaidecapulmeu:. Doar ca din pacate trebuie sa speli de cateva ori pe saptamana :Driver:. Multi Km. fara probleme! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...

EXTREM de ciudat dyno-ul, curba de cuplu cel putin e total aiurea.

Link către comentariu

Sincer? Si mie mi se pare ciudat:)) eu cand afirm ca am 160 pe aia ma bazez.. Idee este ca in momentul de fata imi agata actuatorul... Alti bani..alta distractie:(

Modificat de Beşcu
Link către comentariu

Pai daca-i facut prin OBD e cam irelevant, si mie mi-au iesit 185CP pe vag-com dupa resoftare dar aia sunt cai la motor, nu la roata. La roti ajung vreo 165 din aia 185.

Link către comentariu
  • Administrator

Asta fiind optimist. :banghead:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!