Jump to content

My Golfzilla

Beshcu

Postare recomandată

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Beshcu

54

• Golf TDI

5

• Auras

4

• JonDoe2

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si, din cate vad, pozitionarea butoanelor de la climatronic este un pic diferita cu cele care le stiam eu ca sunt pe VW...

Cum adica diferita??? Asa este clima pe VW, si pe Passat, Golf, Skoda Octavia............Ce ti se pare suspect la clima mea?? :santa:

Link către comentariu

Felicitari, foarte frumoasa masina. Sa te plimbe fara probleme.

Apropo cred ca vor da foarte bine farurile pe masina ta. :icon_thumright:

Link către comentariu

si mie imi place masina ta,sa ai grija de ea ,merita !

apropos daca nu e suparare as vrea si eu mai multe detalii despre geamurile electrice:

de unde le-ai achizitionat,cu cat , ai avut probleme cu ele ,cine le-a montat ?

multumesc !!!

as fi si eu foarte interesat de asemena geamuri (urasc manivelele :)) )

Link către comentariu

@ricuss: Eu asa am cumparat-o. Ce pot sa iti zic este ca geamurile merg fara nicio problema. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca le lovesti cu genunchiul si se deschid. In rest este ok. Am un prieten care si-a pus la fel pe fata la o Bora si la costat 500Ron +taxa de transport de la Arad la Alexandria. Si le-a pus singur! Nu e mare lucru. Daca vrei te ajut cu un numar de telefon. :lol:

Modificat de Be
Link către comentariu

multumesc mult,o sa te anunt cum am rezolvat problema,deocamata omul nu raspunde ,e adevarat ca e si duminica .

multam !!!

Link către comentariu

Sa facem o lista de modificari B) :-

1( si cel mai urgent) - kit distributie

2 Folie Lumar pe spate ( nu stiu daca ar arata bine si pe fata) (astept pareri)

3 Eleron R32 ( sper sa gasesc ceva pana in 300 lei)

4 Bi-Xenon ( xenon-ul il am deja dar nu este montat)

5 Presuri cauciuc VW :lol:

6 Cotiera Fata ( ciudat ca am pe spate si nu am pe fata :lol:

7 Sub woffer ( dar mai intai sa le facem pe primele:)

8 Lumini numar spate pe led

Astept pareri! Multumesc

Modificat de Be
Link către comentariu

Kit distributie-siguranta

Folie Lumar-spate si fata, nu umbla cu jumatati de masura.

Eleron-da

Xenon-de ajuns pe scurta

Presuri-da

Cotiera fata-confort

Subwoofer-daca-ti mai raman bani.

Bafta si spor la lucru.

Link către comentariu

Asa, si eu sunt de acord cu folie fata-spate... dar pe fata sa fie medie... ca daca e inchisa nu stiu cat mai vezi cand ploua si cand sunt conditii neprielnice :frigbaitata:

Link către comentariu

Si eu sunt pentru folie fata si spate, dar iti dau un sfat puneti aceeasi nuanta pe toate geamurile si nu opta pentru cea mai inchisa :icon_thumright: ia-ti ceva care sa fie destul de inchisa sa nu se vada in masina de afara, dar totodata sa ai si vizibilitate

Referitor la xenon si eu sunt de acord ca-i de ajuns doar pe faza scurta, eu de ex de cand am montat xenon pe faza scurta n-am mai folosit lunga decat la flash-uri

Presurile de la cine le iei ca si eu sunt interesat?

Eleronul nu-l vad chiar atat de necesar, ca oricum nu prea se observa, mai bine mai pui bani si iei stopuri negre cu led care schimba total aspectul la golf

Cotiera este foarte buna mai ales la drum lung

Bafta la modificari :(

Link către comentariu

Presurile sunt de la un magazin de aici din Alexandria, costa numai 150 de lei toate 4. Si au si loc unde sa decupezi pentru prinderea rotunda.

Link către comentariu

ca viitor incepator nu-ti recomand folia. eu am pe golf niste jaluzele, pentru geamurile din spate si haion. vreau sa-ti spun ca prima oara cand m-am urcat in masina (facusem scoala pe o octavia, fara folie, fara nimic), efectiv m-am blocat. le-am dat jos, si acum stau nerulate, pe masina. urca-te intr-o masina cu folie, si vezi daca poti sa o conduci la fel de bine ca pe una fara folie.

mult succes sa ai!

Link către comentariu

Multumes, multumesc. Idee este ca am mers in masina cu folie, dar nu am codus din motive de frica, pentru a nu ma alege cu dosar penal. In fine nu mi se pare ceva greu cu folia! P.S Cotiera e pe "vine" din Italia. Abia astept sa o montez

Link către comentariu

Oooooo... ai facut sedinta de poze :D

Photoshopul meu asteapta :D

Frumos volan cu comenzi :(

Link către comentariu

Poze de la curatenia de sarbatori :angry: O baitza si maturat prin ea :D Nu v-a mai vedea niciodata spalatoriile autoX( Aia mai mult isi bat joc de ea...Asa ca ce e facut cu mana mea e mai bine.

post-14575-1197127014_thumb.jpg

post-14575-1197127057_thumb.jpg

Modificat de Be
Link către comentariu

Corect... mult mai bine iese cand faci tu ceea ce crezi ca trebuie facut!

Dar totusi... suna prea dramatic... NU VA MAI VEDEA spalatorie... sau ”aia isi bat joc” nu e chiar asa... doar 90% din spalatori fac asta... mai sunt si unii care au un pic de bun-simt.

Link către comentariu

@Golf TDi...Ai uitat? Eu sunt din Alexandria....Sunt 10 spalatorii aici....toate isi bat joc. Deci ar trebui macar una sa fie buna dupa spusele tale...dar nu e:P

Link către comentariu

La mine in oras, sunt zeci de spalatori. Eu sunt client fidel la una din ele si te asigur ca nu isi bat joc. Ca la tine sunt nesimtiti, e altceva... :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!