Jump to content

Plasa Portbagaj Leon 1

bulake
 Share

Postare recomandată

Am tot cautat informatii privind acest subiect, dar nu am gasit nimic, asa ca m-am decis sa deschid acest topic. Are cineva sau stie de unde pot procura o plasa pt. portbagaj sa scap de 'plimbatul' bunurilor din portabagaj din stg. in dr. si invers! Am tot cautat si pe la Augsburg, Carrefour, Cora, Metro, Auchan... altele nu cred ca mai sunt! Am gasit ceva la OMV, de fapt am si cumparat-o :Driver: , dar este mult prea mare! Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cumva cea luata de la OMV e la 70 lei ?

Eu parca asa vazusem.

Daca zici ca e mare pt Leon, inseamna ca e si mai mare pt Golful meu ...

Link către comentariu

am luat si eu de la OMV si e mare si pt Peugeot 406.

Link către comentariu

Da, este 70 RON, macar de era mai ieftina! Sigur e mare si pentru Golf IV.

Link către comentariu

Tot de la OMV mi-am luat si eu, cred ca e acelasi tip. La Passat se potrivesta si la sistemul de prindere si ca marime.

Daca tot ti-ai cumparat-o, nu te-ai gandit sa ii faci niste noduri la capetele de prindere (sau alt sistem de scurtare) in asa fel incat sa nu mai fie asa de lunga?

Link către comentariu

Am 'inventat' ceva pana la urma! Am pliat-o in doua si am schimbat locul carligelor de prindere - practic acum are forma unui plic, ca sa zic asa, dar macar nu mai trebuie sa aud lucrurile din portbagaj cum se tavalesc. Solutie cam romaneasca, dar decat sa ma uit la ea...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!