Jump to content

Golf Iv 1.6

tena

Postare recomandată

Salut la toata lumea!M-am hotarat in sfarsit sa va prezint si eu masina mea.Golfu il am cam de un an dar, in forma actuala se afla cam de 3 luni. Golf IV 1.6, 77 kw - climatronic - 4 aerbaguri - proiectoare in far - oglinzi electrice si incalzite - volan piele in 3 spite, schimbator si frana de mana imbracate in piele - cotiera piele - plafoniera pasat (montata personal conform articolului :rolleyes: ) - stopuri clare Pilot - covorase Pilot - pedale Sparco - pachet crom (stergatoare ,grila fata, maner usi, guri ventilatie, capace oglinzi) - CD SONY CDX57500, statie Kenwood pe 4 cai cu tun de bas - jante MOMO GTR pe 17 - anvelope YOKOHAMA 135/45/R17 - bara fata, spate si praguri RIEGER - ornament toba BORLA Cam asta e tot, daca mai imi aduc aminte de vreo ceva o sa revin.Urmeaza niste poze care sper sa va place :icon_thumright: alte poze

post-5961-1191066711_thumb.jpg

post-5961-1191066730_thumb.jpg

post-5961-1191066744_thumb.jpg

post-5961-1191066796_thumb.jpg

post-5961-1191066846_thumb.jpg

post-5961-1191066935_thumb.jpg

post-5961-1191066964_thumb.jpg

post-5961-1191066993_thumb.jpg

post-5961-1191067030_thumb.jpg

post-5961-1191067061_thumb.jpg

Link către comentariu

bun venit pe forum , masinutza arata superb .... sa ai grija mare de ea si multi km fara probleme ...se kum q esti galateean:P:P:P

Link către comentariu

Felicitari, masina arata bine, jantele sint frumoase tare.

Totusi, in praguri as scoate tablele alea PILOT si as pune ceva de genul asta.

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa ai parte de ea fara prea multe probleme. Si eu ca si @luc1an sunt de parere ca ar da mult mai bine cele cu GTI. Pe de alta parte, masina avand in vedere ca ai bari, praguri, partea de sus de la hayon se termina parca prea brusc, asa ca iti recomand un eleron de GTI, care iti pot spune si de unde sa-l iei la super-pret (la dealer este 1200ron). Asa am pus la Golful meu si da foarte bine.

Link către comentariu

Superba masinuta, sa o stapanesti sanatos. barile si pragurile sunt foarte frumoase si dau bine pe masina. pe cand alte imbunatatiri? si ce ai mai dori sa adaugi la ce ai facut pana acum?

ca si parere personala as scoate presurile din tabla si folia de pe usa de la torpedou.

Multi km. fara probleme si continua ce ai inceput cu acelasi bun gust. :lol:

Link către comentariu

Super arata masina...unul dintre cele mai frumoase Golfuri 4 pe care le-am vazut.Eu zic sa renunti la manerele cromate si treci la alte triple...preferabil cele cu stop in forma de X.

In rest toate bune si cat mai multi km fara batai de cap :lol:

Link către comentariu

Super faina masinutza! Poze facute in fata sediului Arabesque in parcare huh? da multi km fara probleme si ne vedem in trafic in Galati.... :)

Link către comentariu

Ms pt urari.Pe viitor vreau sa ii pun un DVD cu sistem de navigatie Clarion numai ca imi lipseste un cablu de la el si am innebunit cautand-ul.Sper pe viitor sa am mai mult noroc.A si luna viitoare niste Xenoane sper :rolleyes:

Link către comentariu

Astazi trecand pe o straduta am zarit si Golful tau...mmm da e foarte fain...prin m16 parchezi?

P.S: un eleron tip GTI ar aranja-o foarte fain,,,,,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!