Jump to content

Diagnoza, Cine Ma Poate Ajuta

paul_ral
 Share

Postare recomandată

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arabel

11

• paul_ral

8

• CVA G3

7

• UPO

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

o diagnoza la Oradea?ma ajuta careva?

este in lista cu oferte de diagnoza un membru din oradea. ai linku spre ea aici => http://vwforum.ro/index.php?showtopic=38318

daca cumva nu te poate ajuta el intra pe intalnirile din oradea => http://vwforum.ro/index.php?showto...radea&st=60 pentru ca mai mult ca sigur ca exista macar cineva care sa aiba o interfata de diagnoza si sa te poata ajuta.

succes. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Sunt din Sfantu Gheorghe, daca ai nevoie de ajutor(de o diagnoza la masina :santa: ) poti sa vii cand vrei. Problema e ca eu am mufa OBD 2. id mess: okoshuba

Link către comentariu

din arad exista cineva care poate face o diagnoza? am citit lista da e cam veche deci astept un raspuns daca se poate

Link către comentariu

am fost si eu sa imi fac o analiza. Indrumat am fost de un membru de pe forum la cineva din zona mea...nu mi-a placut deloc de nenea ala, mi-a cerut 900 de mii pt. diagnoza. Am cautat si eu ca si voi si am gasit mufa cu adaptor http://autosenz.ro/VAG.html la pretul de 130RON cu mufa 2x2, decat sa ii dau lu' nenea ala 900 de mii, mai bine pun inca 400 de mii si imi iau cablul cu care pot sa imi fac diagnoze cat ma doare pe mine capul...programele se gasesc usor

Link către comentariu

din cluj este cineva care ma poate ajuta?

hai la intalnirea saptamanala si se rezolva. se tine miercurea de la 19:00 in parcarea acoperita de deasupra la auchan.

Link către comentariu

programele se gasesc usor insa tre sa le gasesti cu tot cu codul de activare pt ca altfel geaba il ai. pretul nu e mare,am vb q un tip din bucuresti si zicea k el a facut cu 1 mil jumate,am un vecin care are un renault si se duce s dea km inapoi-i pakleste p aia cu garantia- si de fiecare data nu da mai putin de 1 mil jumate. aqm cum consideri tu.

Link către comentariu

therogue ti-ai comandat interfata respectiva? Eu am mufa ca in poza mai as avea nevoie de adaptor? A incercat cineva interfata respectiva?

post-31161-1227720009_thumb.jpg

Modificat de adi_f
Link către comentariu

therogue ti-ai comandat interfata respectiva? Eu am mufa ca in poza mai as avea nevoie de adaptor? A incercat cineva interfata respectiva?

Da,am incercat-o eu si functioneaza bine-spun eu. este in engleza si ai si manual in limba romana,in schimb trebuie sa iti faci rost de codurile erorilor ca sa sti sa le interpretezi. pentru mufa ce o ai nu iti trebuie adaptor.

Link către comentariu

de codurile erorilor de unde as putea face rost? in afara de afisajul erorilor ce s-ar mai putea face cu aceasta? se pot sterge erorile? se pot citi parametrii motorului? se pot testa toate componentele electrice , senzori, sonda lambda de pe masina? se pot modifica parametri? in anunt sunt scrise multe da reclama e sufletul comertului si de asta intreb

Modificat de adi_f
Link către comentariu

se pot citi parametri,se pot sterge erori,se pot verifica si componente:lumini,clima,injectoare,contacti etc. iti spun sigur ca merge ,am pus si g4 ,ieri am avut un seat din 2005 si ..OK. in caz ca ai eroare ce nu o poate sterge inseamna ca nu e remediat defectul.

la g3 meu din 92 imi arata si temp si turatiile,sonda lamba..ce mai..e buna la ksa omului.

Link către comentariu

programele se gasesc usor insa tre sa le gasesti cu tot cu codul de activare pt ca altfel geaba il ai. pretul nu e mare,am vb q un tip din bucuresti si zicea k el a facut cu 1 mil jumate,am un vecin care are un renault si se duce s dea km inapoi-i pakleste p aia cu garantia- si de fiecare data nu da mai putin de 1 mil jumate. aqm cum consideri tu.

mie mi se pare enorm pretul avand in vedere ca mufele sunt 1.3 milioane cu tot cu adaptorul 2x2.

http://softwarelicentiat.com uite de exemplu cu o simpla cautare, plus ca exista si cel freeware de la ross tech cu care poti sa vizualizezi si sa stergi erorile, sa fim totusi seriosi. Gandeste-te ca tre' sa te duci de 2 ori, odata stergi erorile, si dupa aia peste o saptamana sa vezi ce erori ti-au mai aparut...deci 1.8 milioane...ce mama naibi, nu am copac cu bani in balcon

Modificat de Valentin
Link către comentariu

azi am priomit si eu cablurile alea prin posta, dar ghinion....nu reusesc sa le fac sa functioneze:( vag-comul imi vede interfata, dar la scanare automata sau individuala nu am nici un raspuns, imi clipoceste ledul ala de pe mufa si nimica:( sunt blestemat:)) cre'ca pana la urma o sa apelez la cele 2 persoane din orasul meu si din lista cu cereri pt. diagnoza sa vad, poate ma ajuta ei

Link către comentariu

daca e interfata prin USB e posibil sa ai probleme, daca e pe serial e posibil sa nu o ai configurata cum trebuie. trebuie activata dupa prima scanare a masinii. ai instructiuni pe cd-ul ce l-ai primit, doar ca trebuie sa le citesti.

Link către comentariu

eu am acolo doar o mufa din aia cu 2 pini. cealalta mufa nu o, sunt firele lasate acolo izolate. de unde as putea lua o mufa si care este pozitia firelor?

Link către comentariu

azi am priomit si eu cablurile alea prin posta, dar ghinion....nu reusesc sa le fac sa functioneze:( vag-comul imi vede interfata, dar la scanare automata sau individuala nu am nici un raspuns, imi clipoceste ledul ala de pe mufa si nimica:( sunt blestemat:)) cre'ca pana la urma o sa apelez la cele 2 persoane din orasul meu si din lista cu cereri pt. diagnoza sa vad, poate ma ajuta ei

THEROGUE: ai grija sa incerci in fiecare port usb mufa. Daca nu merge incearca sa instalezi programul cu mufa conectata in masina. Si daca nici asa nu merge atuncea cereti banii inapoi...

Link către comentariu

eu am acolo doar o mufa din aia cu 2 pini. cealalta mufa nu o, sunt firele lasate acolo izolate. de unde as putea lua o mufa si care este pozitia firelor?

Incearca la dezmembrari sau de la forumisti! (Dar ma gandesc, de ce o fi taiat cineva mufa?)

Link către comentariu

@odonto exista. Este in stanga butonului pt dezaburire luneta. Este un capac mai lat ca celelalte. Scoti dummy-urile din stanga (sau butoanele de la climatizare daca ai) si capacul ala mai lat il impingi spre stanga. Sub el vei gasi mufa de diagnostic. Asa e la mine. Tot ABU '94.

Link către comentariu

Merci mult de raspuns! :blah:

Modificat de Paul.Iasi
Nu mai da quote la mesajul anterior!
Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu o mufa din alea doua unde se baga mufa pt diagnoza?

va multumesc

Link către comentariu

Salut.Cine ma ajuta cu o diagnoza in Cluj?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!