Jump to content

Passat B5.5 Vs Skoda Octavia 2

enderb
 Share

Postare recomandată

Salut,

mai e un topic asemanator, dar situatia difera. Astfel :

Sunt in faza in care imi caut o masina; ramasesem la ideea de a lua un Vw Passat B5.5 berlina, 1.9 TDI 131 cp, an fabricatie minim 2004 cu cat mai multe dotari;evident din afara tarii.

Suma disponibila cu toate taxele si inmatriculare, asigurare etc este de 15.000 EUR

Alternativa care a aparut este o Skoda Octavia II 1.9 TDI, masina care apartine momentan unei firme la care lucrez; fabr 2006, km ~ 25.000. Nu stiu inca nivelul de dotare. Masina e are leasing pe care pot sa il preiau sau pot sa il achit. Daca il achit trebuie sa platesc TVA-ul.

Dati-va cu parerea va rog.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suna bine aia ~25.000 km 2006 dar suna ceva mai putin bine ca e masina de firma,acum tu sti bine in ce stare si cum se circula cu ea,sper.Bafta

Link către comentariu

Nu are un stil sportiv sau "smuls" colegul care o conducea. Dimpotriva, cred ca mergea destul de grijuliu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!