Jump to content

Oglinda retrovizoare interioara

mircea1380
 Share

Postare recomandată

Laurentiu Utiu

Unde se afla acest releu 192? La mine nu functioneaza oglinda , banuiesc releul. Pe oglinda nu se vede nimci scurs, etc. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce treaba are releul cu oglinda?

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Pai oglinda nu are nici un releu? E legata direct la sursa de tensiune? Doar intreb, ca habar n-am. 

Link către comentariu

Eu renunt la blestemata de oglinda. Mi s-au stricat doua in doi ani, nu merita efortul, VW nu a facut treaba buna aici...

Senzorul de ploaie in schimb e ok, merita.

Link către comentariu

C o s m i n

Unde se afla acest releu 192? La mine nu functioneaza oglinda , banuiesc releul. Pe oglinda nu se vede nimci scurs, etc. 

Nici la mine nu e nimic scurs, dar nu mai functioneaza. Treptat, zona intunecata s-a restrans pana a disparut de tot.

A mea era oglinda de Audi. Deci aceeasi marfa proasta si acolo.

Link către comentariu

F l o r i n

Am vazut ca florin zice intr un post ca senzorul de ploaie are doua fire unul se leaga la masa si unul la releul 192 cel pe care il am eu are trei fire .....unde se leaga al treilea ? ma intereseaza pinul

masa, plus 12v si releu

Pai oglinda nu are nici un releu? E legata direct la sursa de tensiune? Doar intreb, ca habar n-am. 

Lau - nu ai citit atent  - releul de stergatoare, pentru conectarea senzorului de lumina - pt stergatoare.... nu era vb de oglinda electrocromata - aceasta are plus, minus si firul de oprire.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Inteleg. Mersi de lămurire. Deci daca se strica e ori din cauza ca se scurge lichidul din ea, ori placa electronica din ea se defecteaza.

Link către comentariu

C o s m i n

A mea pe la sfarsit se intuneca doar asa ca un norisor pe mijloc. Mai apoi, deloc. Nu stiu daca-i placa... eu cred ca-s defecte tot cristalele din oglinda.

Insa in orice caz, sunt foarte proaste.

Zilele trecute am probat o oglinda electrocromata de E39 de prin 2001, a mai stat cativa ani si in ploaie prin dezmembrari si surpriza: inca functiona foarte bine.

La vw doar aici pe forum stiu o gramada carora le-a crapat.

Link către comentariu

Eu am desfacut-o pe prima care s-a stricat (a curs si lichidul din ea dupa vreo 5 ani in care nu functiona oricum), am separat folile de geam si le-am curatat si am facut o oglinda clara. O s-o pun acum in locul celei de-a doua care are o mare bula de aer in ea si am incheiat povestea. Daca mai umblu la capitolul asta imi pun camera de mers inapoi si gata.

Link către comentariu

F l o r i n

Inteleg. Mersi de lămurire. Deci daca se strica e ori din cauza ca se scurge lichidul din ea, ori placa electronica din ea se defecteaza.

in cele mai multe cazuri, sticla e de vina....

Link către comentariu

• 5 months later...

Vin si eu cu o o problema la acest capitol. Deja e a doua oglinda dusa in 3 luni...Modelul ce il am pe masina este aceasta: post-22229-0-40267100-1445340904_thumb.j

Ma gandeam sa imi pun modelul urmator (cel cu buton) : post-22229-0-67518600-1445340955_thumb.j Am vazut ca e si pe Superb 1 dupa 2006 acest tip. Este plug & play sau necesita alte adaptari? 

Daca s-a mai pus aceasta intrebare, imi cer scuze :) din criza de timp, nu am apucat sa rasfoiesc tot topicul :)

Link către comentariu

important e sa te uiti la prindere, daca se potriveste sau difera bila de prindere.... e posibil sa fie mai mare.

Link către comentariu

Se potriveste sigur dar este mult mai scumpa....si nu merita

Link către comentariu

bila de fixare ? vezi ca difera, sunt modele cu diametru mai mare si unele cu diametru mai mic - eu zic sa verifici inainte

Link către comentariu

Am gasit la 130 de ron. Nu mi se pare asa mult. Noua stiu ca e o avere.. Va trebui sa gasesc o solutie sa verific daca se potrivesc

Link către comentariu

cam asa sunt la SH, daca sunt in stare buna.... 100-150 lei, la modelul tau

Link către comentariu

Eu am cautat si nu am gasit la pretula asta.

La 150 am gasit modelul fara buton si fara cele doua leduri rosi de ambient....daca ai gasit-o in banii astia iao

Link către comentariu

Modelul cu buton si 2 led-uri de pe Passat se potriveste in locul celei vechi fara buton de pe Bora?

Link către comentariu

• 4 months later...

Astăzi am montat și eu.  Se potriveste perfect.  

Link către comentariu

• 6 months later...

Citind acest topic m-am apucat de desfacut oglinda si montat 2 leduri. Adaug cateva poze dar  realitatea e putin diferita :) (camera nu prinde tot).

Fiind oglinda simpla nu am traseul din plastic pana la plafon dar am ales un fir negru care am sa il lipesc de geam. Ma ajuta si parasolarul sa nu se vada firul de afara.

20161004_184357.jpg

20161004_210733_LLS.jpg

20161004_210847.jpg

20161004_210921.jpg

20161004_210956.jpg

Link către comentariu

a iesit bine, cu mentiunea ca eu as alege sa pun ledurile ingropate/la fata - nu cum le-ai pus tu, in exterior - ca iti bat in campul vizual. Daca le pui asa cum zic eu, o sa fie precum cele originale si o sa bata doar pe consola centrala, nu si in ochii tai

Link către comentariu

Stai sa faca primul drum pe noapte, ca tot ingropate ajung. :D

In rest e ok ideea. Daca ai timp si pricepere pentru bricolat, merita.

Link către comentariu

asa zic si eu.....:eek:...

Link către comentariu

Tot ingropate au ajuns :)

Cred ca mai aveam nevoie de o parere ... :)

20161005_182333.png

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!