Jump to content

Cruise Control Pe Non-dbw

ili2k2
 Share

Postare recomandată

salutare.Ma bate un gand sa imi pun tempomat la masina. cum a mea este cu cablu de acceleratie, non-dbw, nu se poate comanda din ecu.

Si uite asa am inceput sa sap mai adanc pe net.un sistem accesibil, pe care l-am gasit (pleaca de la 80$-109%) in functie de unde este comandat, este CCS100 de la Audiovox.http://www.audiovox.com/webapp/wcs/stores/...7&langId=-1

Este un sistem cu vacum, care foloseste senzorii masini. Poate fi adaptat foarte usor pentru vw.

Acum intrebarile:

1. a mai incercat cineva sa monteze un asa sistem pe vw.

2. se poate folosi o maneta originala de comanda pentru a pastra originalitatea.

3. cine poate aduce in tara sistemul mai sus descris precum si maneta.multam.

edit: iata si o poza a kit-ului complet.din cate am vazut, nu este compatibil cu HONDA.Se poate folosi 100% maneta originala de VW

post-8396-1190832452_thumb.jpg

Modificat de ili2k2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F interesanta varianta de CC. Nu am stiut ca exista as ceva. Te gandesti s-o montezi la VW sau pe cont propriu?

Link către comentariu

vreau sa imi montez singur.

as avea nevoie de ceva ajutor la schema electrica.

As dori ca martorul din bord sa imi functioneze si daca se poate si BC.

De asemenea trebuie sa aflu ce tipul de semnal pt citirea vitezei. Ma gandesc a ma lega la senzorul de abs sau sa montez

sistemul magnetic ce vine in kit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!