Jump to content

Ghid Cumparare Golf 2

madmaxtata
 Share

Postare recomandată

Vreau sa stiu si eu la cumpararea unui GOLF 2 ce anume trebuie verificat la el????

Ma refer la: 1.acte, seria de la sasiu unde anume este, cea de la motor?

2. stare motorului si a cutiei, cam cat rezista un motor fara interventii majore( ma refer la schimbat pistoane, alezat bloc, arbore, segmenti, cutia daca se umbla in ea)?

3. starea caroseriei: pe unde anume apare mai des si mai repede rugina si ar trebui verificat?

4. starea trenului de rulare: planetarele daca au bateie( si daca au bataie cam cat mai duc asa ?) rulmentii la fel, joc in bilete si pivoti( sunt scumpe de schimat?)

Va intreb aceste lucruri deoarece intentionez sa imi iau si eu un golfulet si sa stiu pe unde anume sa caut ca sa nu ma tepuiesc prea tare (sau sa mai scadem la pret putin :beerchug:).

Si va rog sa mai postati probleme aparute la achizitionarea masinilor voastre(cu acte sau probleme tehnice si cum le-ati rezolvat).

Va multumesc pt intelegere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi ca a mai fost un topic pe tema asta. uita-te ce e scris si pe acolo.

1 Seria de sasiu e poansonata sub capota, pe mijloc, in dreptul stergatoarelor. mai ai o tablna prinsa in nituri in compartimentul motor pe partea dreapta.

2 din cate stiu eu VW isi garanteaza motoarele 400 000 cu conditita sa le fie schimbate consumabilele la timp. Asculti si tu morotul sa mearga rotund si sa nu scoata zgomote ciudate. Acuma depinde si de ce motor vrei sa iei.

3 Cel mai bine e sa iei masina si sa o pui pe un elevator si sa te uiti sub ea. Sa nu aibe gauri in podea, praguri si sa nu aiba lonjeroanele mancate. La varsta lor cam greu sa nu aiba rugina pe nicaieri. dar conteaza sa nu fie doase pe dedesubt. La a mea cand am luat-o avea rugina pe la colturile din spate, pe jos.

4 Planetarele le verifici intr-o parcare goala, faci niste cercuri cu masina, iei niste viraje stranse, fara sa o fortezi, si o asculti sa vezi daca nu cumva trancane.

cat despre elementele de suspensie, cred ca sunt mai ieftine decat unele de nova, sau pe acolo...

Acuma, cel mai mult depinde cati bani esti dispus sa dai pe golfuletz, si cati ai de gand sa mai bagi dupaia.

Link către comentariu

inainte de toate astea trebuie sa te hotarasti pt ce o vei folosi si ce consum vrei sa ai...

daca vrei diesel sa ai consum mic difera simtitor pretul masinii

la diesel exista 4 variante de motorizare

JP - 1,6 Diesel aspirat 54HP

JR - 1,6 Turbo Diesel cu catalizator 60HP

JR - 1,6 Turbo Diesel fara catalizator 69HP

SB - 1,6 Turbo Diesel cu intercooler 80HP

e clar ca la aceasi masina dar cu motoare diferite vei gasi diferente de preturi... eu iti recomand 69 sau 80HP... daca e in stare buna o sa ai un consum de 5,5% afara si cam 6-6,5 in oras zic eu...

daca in schimb vrei motoare pe benzina aici is multe chestii...

este cilindree de 1.05, 1.3, 1.6 si 1.8 si daca nu ma insel am vazut in TM si un DOHC 16V de 2.0 pe un G2 de VTM :blink:

detalii poate sa-ti dea cineva care le cunoaste mai bine... am vazut ca este si pe carburatie cu bicorp si fara si pe injectie si cu 16 valve si cu compresor G60 si cu turbo... sunt convins ca nu tot ce am vazut a fost stock...

tre sa te mai gandesti cate usi vrei... 3 sau 5... iti mai recomand sa iei masinutza din 90-91.. nu pt varsta... dar is cele mai finisate din seria lor

Modificat de SRDJaN
Link către comentariu

• 4 weeks later...

cit priveste pretul desi tendinta este sa cumperi ceva mai ieftin e bine sa cauti o masina ingrijita chiar cu un pret mai mare.Te scuteste de alte reparatii ulterioare unele chiar costisitoare.......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!