Jump to content

Proiect Polo Cup

bamse
 Share

Postare recomandată

pentru GTI (adica cu PR: 2JD ), in etka la praguri imi arata:

6Q0 853 859

6Q0 853 860

fata de:

6Q0 853 751

6Q0 853 752

cum apar pentru PR: 2JY

Nu bag mana in foc ca asa este, insa ma bazez doar pe deductie... mai exact am vazut in etka (cu updateuri noiembrie 2007) pentru mai multe elemente din categoria "bumpers" la care este trecut explicit "GTI" sau "CUP" ca cele de GTI au pr:2JD, iar cele de CUP au 2JY....

edit: am atasat si printscreen din etka

post-1880-1196874888_thumb.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

21

• Luc BGN

8

• RoSonic

6

• Bigu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

...Roadrunner...

OK.

Pina la urma le comand asa. Daca or veni alea pe care le am deja, ghinion. :lol:

Multumesc mult Rosonic.

Am eu o vaga impresie ca nu sunt singurul care cauta coduri :)...

Link către comentariu

Iti tin pumnii :D

inc-un loc in care am gasit codurile respective pt CUP: http://www.fabiars.de/index.php?idcatside=...8egb15_1_pos=30

si pentru cele de GTI: http://forum.polo9n.info/viewtopic.php?f=3...7&view=next

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

mpa@tuninggarage

Am si eu nevoie de doua poze cu Polo Cup din unghiurile astea ca nu gasesc pe net. Please please please

post-1447-1197106558_thumb.jpg

post-1447-1197106578_thumb.jpg

Link către comentariu

mpa@tuninggarage

Din pacate pe astea le am si eu. De aia il rugam pe colegul care are masina la dispozitie sa faca doua daca se poate. E vorba de o editare virtuala si trebuie sa fie chiar unghiul ala.

Link către comentariu

Am o intrebare...si anume "ce praguri laterale are acest gti cup?" pentru ca originale de cup nu sunt, iar sa fi aparut chituri n-am auzit. Sunt ff curios pt ca sunt mai late catre spate si parca arata mai bine decat cele simple. Omu si-a pus si faruri de ceatza...pacat ca nu si-a pus numarul cu banda dublu adeziva si sa arunce cromul ala. P.S. --->In a treia poza are pragurile originale CUP

post-1815-1197577341_thumb.jpg

post-1815-1197577349_thumb.jpg

post-1815-1197577365_thumb.jpg

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Luc, pragurile respective sunt de la Zender.

93_4442013.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

...Roadrunner...

...dar costa enorm :huh:

Misotcuta si prelungirea spate de la Zender, insa e prea groasa, si se vede ca e aplicata peste spoilerul original.

Mie nu-mi place, din cauza asta.

post-4237-1197643105_thumb.jpg

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

e... ca pret la praguri se putea si mai rau. Cum ar fi cele din catalogul de accesorii VW (cele facute de Votex) care-s 450 de euro... adica astea:

BCP_6Q0071685K_9AX.jpg

Link către comentariu

arata frumos acest polo ...cu o singura remarca...ai afirmat ca revopsirea a costat undeva la 3000 si un pic....mi se pare enorm tinand cont de diferenta de culoare dintre bot si usa.Cel putin asa arata in poza. In rest masina arata ok.

Link către comentariu

Poate ma luminezi si pe mine sa imi spui unde ai vazut tu diferenta de culoare ... Pentru ca esti singurul care spune chestia asta, asta fara a mai pune la socoteala ca proprietarul nu a avut nici o reclamatie la lucrare si vorba aia, el merge cu masina in fiecare zi.

Referitor la pretul de vopsire, nu stiu unde vopsesti tu masina (asta daca ai avut vreodata nevoie sa vopsesti ceva la masina) insa la reprezentanta, cam atat costa. La un service de cartier, nu contest, este mai ieftin. Insa de multe ori si calitatea lasa de dorit.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Luc, pragurile respective sunt de la Zender.

93_4442013.jpg

Mersi mult Rosonic - culmea e ca stiam kitul respectiv de cand aveam polo 1.4, dar abia acum mi am amintit de el...

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!