Jump to content

Proiect Polo Cup

bamse
 Share

Postare recomandată

catalin kt , in ideea de a comanda kitul de polo ma bag si eu cu voi daca ma primiti! :D poate chiar se ofera discount :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

21

• Luc BGN

8

• RoSonic

6

• Bigu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stati ca nu stiti inca toate datele problemei: nu avem un pret la manopera( pe mine ma sperie cine o face? ca n-as lasa masina pe mana oricui sa o dezmembreze si dupa vreo doua luni sa sara vopseaua pe noile elemente pe care abia am dat o gramada de bani); nu vad vreun service sa ofere mare discount ca am cumparat noi trei kit-uri complete. Poate ne ajuta colegul .:bamse cu sfaturi, ca tot ii umplem topicul( dar asta pentru ca ne place ce a iesit! :lol: )

Link către comentariu

Pai materiale vopsitorie au fost 1.609,55ron iar manopera 1.597,17ron

Link către comentariu

de vopsit hai ca te inteleg perfect! dar ce are daca faci tu restul? ti-e greu sa dai jos un spoiler????

Link către comentariu

Nu mi-e greu, dar au trecut demult vremurile alea cand aveam timp si in care mesteream la Dacie in fata blocului...

Link către comentariu

sal! la mine e si mai greu,inca nu mi-a venit masina!(: si fiind in garantie.....cred ca va fii jale cu banu"! insa....ma apuc de strans de pe acum(macar eleronul)........voi aveti idee daca putem lua si din alta parte?eu unul dupa ce ridic masina nu mai calc la cardinals!!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
ai idee cat costa spoilerul fata de cup si de unde le-ai achizitionat????
pretul care mi a fost dat pt spoilerul fata este de 10 mil. mai trebuie cleme etc etc sitele de 2 feluri (cele 2 laterale si cea de pe mijloc) preturile sunt din septembrie de la midocar iar jantele de pe gti cup sunt 1500 de euro.masina a iesit mega piesa..si eu o sa mi comand la vara kitul numai ca am vazut in poze ca elementele din gurile laterale (spoiler fata) nu sunt lasate negre cum ar trebui sa fie original si au fost vopsite si ele in silver - intrebarea ar fi daca se pot vopsi in negru

post-1815-1195075217_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu inteleg ce vrei tu sa spui ... ce este vopsit argintiu si trebuia sa fie negru???

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Uite te la poza care am atasat o - la spoiler in stanga este un ornament de plastic care in poza este negru si nu se observa, la spoilerul vostru este vopsit in argintiu - este adevarat ca este greu sal lasi negru. am sa atasez si poze ca sa ma fac mai bine inteles

Nu inteleg ce vrei tu sa spui ... ce este vopsit argintiu si trebuia sa fie negru???
exact deasupra locului unde trebuia sa fie farurile de ceata este elementul negru care probabil are rol de rigidizare altfel nu mi explic de ce l ar fi facut negru
Uite te la poza care am atasat o - la spoiler in stanga este un ornament de plastic care in poza este negru si nu se observa, la spoilerul vostru este vopsit in argintiu - este adevarat ca este greu sal lasi negru. am sa atasez si poze ca sa ma fac mai bine intelesexact deasupra locului unde trebuia sa fie farurile de ceata este elementul negru care probabil are rol de rigidizare altfel nu mi explic de ce l ar fi facut negru
se vede diferenta...care este strict estetica - ce i drept la polo adac nu s au mai obosit sa l vopseasca in negru dar , repet, la cel de serie este lasat negru.

post-1815-1195148858_thumb.jpg

post-1815-1195149149_thumb.jpg

Link către comentariu

Pt Zyx o poza - misto stopurile cu semnal in interior si ornamentele finalei miltek sport...

post-1815-1195151461_thumb.jpg

Link către comentariu

...Roadrunner...

Semnalul nu e la interior... ti se pare. E "ochiu' de pisica" pe care-l avem si noi, si se reflecta-n blitz.

Link către comentariu

@Luc BGN ce spui tu este insesizabil, mai ales ca bara este foarte joasa, portiunea aia nu prea se vede, insa daca nu o vrei vopsita se poate rezolva foarte simplu si eficient mascand acea zona. Problema este alta, bara de fata vine grunduita (pregatita pentru vopsit) si este culoare gri-deschis. Ca sa ai zona aia neagra va trebui sa vopsesti bara de 2 ori, odata culoarea masinii (cu zona respectiva mascata) si apoi negru (cu restul barii mascata si zona respectiva nemascata). Iar din punctul meu de vedere este un chin prea mare pentru un efect prea mic.

Link către comentariu

Inteleg ce vrei sa spui - eu doar scriam ca nu este ca originalul - iar cat despre efect , pot spune ca pt mine inseamna foarte mult partea aia neagra, dar de gusturi si de timp liber nu discutam pentru ca nu are rost...oricum ce spun eu este "insesizabil" si mi cer scuze daca am ofensat proiectul cu remarca mea.

Link către comentariu

• Administrator
Buna ziua .:Bamse,

Dvs. sunteti creierul acestei schimbari???

Exceptional !!!

Un coleg are masina asta????

.:bamse nu este frumos sa ignori intrebarile unui coleg :scratch: !!!

Astept cu interes raspunsurile tale la intrebarile respective ! :huh:

Link către comentariu

@Luc, stai linistit ca nu se supara nimeni, spuneam doar ca mi se pare prea multa munca pentru un lucru aproape insesizabil. Fiecare face cum i se pare ca arata mai bine. Tocmai de aia ti-am explicat (in cazul in care nu stiai) si procesul tehnic. Daca tu alegi sa le faci negre, jos palaria, este alegerea ta, inseamna ca tu vrei sa arate cat mai aproape de original.

@Last atata timp cat stii raspunsul nu stiu de ce mai intrebi. Intrebarile "la misto" prefer sa le evit. Daca citesti cu atentie posturile nu va scrie nicaieri ca este proiectul MEU si ca eu sunt GENIUL si CREIERUL. Am prezentat un proiect facut in service-ul nostru de oamenii nostrii la masina unui coleg. Punct.

Link către comentariu

mpa@tuninggarage

Vreau si eu sa stiu fiecare piesa ca trebuie schimbata///

Link către comentariu

Pai vezi ca am spus pe prima pagina ce piese trebuie schimbate.

Link către comentariu

...Roadrunner...

Salut,

Spune-mi te rog si mie codurile pentru praguri si grila centrala de jos (nu aia pe care ai sigla de gti, cea de jos, din mijloc).

Multumesc mult.

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

Salut,

Spune-mi te rog si mie codurile pentru praguri si grila centrala de jos (nu aia pe care ai sigla de gti, cea de jos, din mijloc).

Multumesc mult.

cod grila centrala (cea de jos).. JNV 853 677 3FZ

ptr praguri imi trebuie o serie sasiu sau PR-uri ptr CUP!

Link către comentariu

Pragurile nu sunt de CUP, nu am ce PR-uri sa iti dau la ele. Sunt comandate la o firma din Maramures daca nu ma insel, nu sunt pe original.

Link către comentariu

Salut,

Multumesc mult.

Cred ca astea sunt pragurile:

6Q0 853 751

6Q0 853 752

apar in etka cu cod PR: 2JY cum apare si bara de CUP... deci banuiesc ca astea sunt...

EDIT:

vad ca tot asa sunt si aici http://www.polo9n.info/gti.html

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Cod grila centrala: JNV8536773FZ (cum spune si GTO mai sus)

Pragurile nu sunt pe original, sunt comandate de la o firma din Maramures (cred) care se ocupa cu praguri, pleoape, eleroane, etc. Nu cred ca cele puse de tine sunt de CUP, am observat ca toate piesele de CUP au codurile JNV***

Link către comentariu

...Roadrunner...

Multumesc mult tuturor pentru ajutor.

Din pacate apare acelasi cod la praguri atit pentru CUP cit si pentru GTI.

O serie de sasiu de Polo CUP ar elucida misterul... dar nu gasesc, pentru ca deocamdata nu s-a vindut nici unul in Romania.

Of...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!