Jump to content

Kilometraj Calatorie

Tom
 Share

Postare recomandată

Este normal ca dupa 2000 km,kilometrajul de calatorie sa se reseteze singur? Am 5879 km(pe cel mare),iar cel mic arata 1870(e vorba de cei 9 km de la livrare).S-a resetat singur de 2 ori pina acum.La voi cum este ? :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Este normal sa se reseteze. Altfel ai avea 2 kilometraje, nu? :D

:blink:

Link către comentariu

este normal!! intervalul insa variaza in f de amsina...am intalnit unele ce se resetau la 1000,2000,5000 km!

Modificat de garfield
Link către comentariu

• Administrator

Gata, ajunge.

A inteles omu'. :)

Link către comentariu

Memoria 2 se reseteaza daca se depasesc 10000km SAU daca se depasesc 100h de functionare. Asa scrie in manualul de utilizare.

De ex. la mersul preponderent in oras la o viteza medie de 20km/h rezulta ca kilometrajul din memoria 2 se va reseta la 2000km..........cam asta ar trebui sa fie situatia mentionata mai sus.

Link către comentariu

la fel si la mine tot 2000 km este limita pt insumatorul zilnic

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Iata raspunsul oficial ,din Cehia:

"Dear Mr. Radu,

as the trip counter is really meant as a "trip" or "daily" counter it is automatically being reset after 2 000 kilometres. Due to that fact I can confirm that these are the standard settings and normal function.

Best regards,

Ondrej Tomsu

Customer Care" :)

Link către comentariu

Se pare ca explicatia mea de mai sus n-a fost inteleasa.......

"Tom" ai putea sa verifici sa vezi cate ore de functionare iti indica memoria 2 inainte sa se reseteze kilometrajul de calatorie?

Link către comentariu

kilometrajul de calatorie se reseteaza indiferent de numar de ore de functionare. Asa este standard la majoritatea masinilor vag ca la 2000 km sa se reseteze.

Am atasat si o poza ca sa vedem daca se vb despre acelasi lucru.

post-4022-1192097667_thumb.jpg

Modificat de oozz
Link către comentariu

cititi manualul de utilizare........tot acolo am gasit ceea ce am afirmat mai sus!

Link către comentariu

Manualul de utilizare Octavia Tour, Sectiunea OPERARE, pagina 52. Pe a 2-a coloana spune clar conditiile in care memoria 2 se reseteaza: 100ore condus SAU 10000km parcursi SAU 1000litri carburant folosit. Deci daca una din aceste 3 conditii este indeplinita se reseteaza memoria 2 si kilomerajul de calatorie (retinut in memoria 2) o ia de la zero.

Prin urmare daca aveti o1 sau tour (foarte probabil si la alte masini vag) si vi se reseteaza kilomerajul de calatorie mai devreme de 10000km atunci inseamna ca s-a indeplinit una din celelalte conditii: 100ore condus SAU 1000litri carburant folosit.

post-5563-1192117322_thumb.jpg

Modificat de abogdan
Link către comentariu

NU memoria 2 este Kilometrajul de Calatorie, ci cel mic care-l resetezi de la buton din bord si se afla exact sub kilometrajul total al masinii. El se reseteaza la 2000km, este normal dupa cum este specificat si in carte.

Link către comentariu

Cred ca e suficient ...Se poate inchide

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!