Jump to content

Al Meu Allroad

deocamdata

Postare recomandată

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• deocamdata

21

• stefison

3

• TIR

3

• c6t9

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

pt mine asta va fi in mod sigur masina care va inlocui foresterul, daca se va intampla vreodata, insa la momentul achizitie subaru, allroad mi s-a parut foarte scumpa de noua.

tribeca e ceva asemanator cu Q7, dar mai agila, insa tot "autobuz" e. in asta ai senzatia de masina. apoi consumul e chiar decent, presupun ca forja maxima nu papa asa de mult, insa problema consumului e asa de strans legata de stilul soferului, incat nu e mereu concludent un consum dat (de ex la golf oscilez intre 4 - inregistrat sambata noaptea cand nu era nimeni pe sosea si am mers cu 100 si 12 in alte drumuri - viteza nu se zice :icon_thumright: ), practic e de 3 ori mai mult.

masina e superba, am 2 bucati la bloc (nu ali mele :lol: ), una cu jante si cred ca si culoarea e la fel, e foarte misto. nu spui cat ai dat pe ea, dar daca e noua, am idee si e destul de mult, insa daca ai, merita banii.

te astept si pe tine la o discutie despre transalpina dupa ce faci drumul.

Modificat de c6t9
Link către comentariu

Tribeca l-am dat datorita conjuncturii, dar nu am nici cea mai mica urma de regret (si chiar e obiectiv).

Masina a fost in jur de 70.000.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cum iarna e pe sfarsite despre al meu allroad va pot sune ca a parcurs cam 40.000 km de prin septembrie in toate conditiile de drum si a "gustat" din zapada atat prin Ro cat si prin Italia si Austria. Este ireprosabil.

Ceva mici probleme:

- adaptorul pt bluetooth a cedat si cei de la Nurvil nu au pana acum nici macar termen de livrare

- s-a ars a 3 lea stop pe frana (schimbat in garantie)

- s-a resoftat inchiderea portbagaj (in garantie)

- o faza aiurea cu jantele in Germania (era sa iau o teapa cat mine de mare deoarece am vrut sa mi le echilibrez si cei de la service mi-au zis ca sunt terminate si ar trebui sa le las acolo pt ca pot "crapa" oricand - in Ro s-au socat)

- bara fata dreapta sparta de un caine

- usa stanga un pic infundata de o domnisoara intr-un Ford Fiesta intr-o parcare

Consumul mediu pe toata perioada este 8%.

Pun si ceva poze ... :P

post-1729-1202307455_thumb.jpg

post-1729-1202307563_thumb.jpg

post-1729-1202307582_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa descriere... pana acuma toate bune:)

si mie trebuie sa imi schimbe cei de la nurvil senzorii de parcare astept de 2 sapt.

Link către comentariu

Thiiii, sa pasesti de la boxerul deosebit la un TDI aproape traditional (dar totodata foarte dezirabil) si inca sa mai ai aiba cu ce sa te impresioneze si sa produca pasiune mai puternica... Stiam ca ALLROADul este ceva foarte special, dar acum m-ai convins ca e demn de statutul de "supercar". Ghici spatele (albit de nea) al carei masini sta acum pe desktop ! :lol: Chiar superba poza aia.

Cu siguranta un creme-de-la-creme al forumului ! Milioane de km fara probleme si numai bine !

Link către comentariu

Multumesc!

Sa va povestesc totusi faza cu jantele pt ca m-a albit ... si poate in viitor prinde bine si altora povestea mea ...

Am plecat din Ro cu o mica vibratie in volan, pe la 110-120 km/h ,care m-a cam stresat un pic. La intoarcere, datorita faptului ca pe autostrada era ambuteiaj m-a bagat navigatia prine Leverkusen si intamplator am trecut pe langa un service specializat in roti si Bosch (adica magazin mare pt jante si accesorii + vreo 6 elevatoare).

Bucuros am oprit si am cerut o echilibrare.

Dupa 1 ora de asteptat mi-au bagat masina pe un post. Au dat jos rotile si le-au pus pe standul de echilibrat.

Prima suspiciune: nu au curatat noroiul (care era depus din belsug).

Dupa teste, un tip serios si foarte grav, a venit la mine si mi-a zis ca nu ar trebui sa mai plec cu masina avand jantele alea pt ca se pot crapa oricand datorita faptului ca nu stiu ce cadru din interior este dus. La toate !!!! Si pot sa fac explozie oricand!!!!

Au urmat intrebari si discutii si mi s-a argumentat ca toate jantele din Al care ruleazape drumuri proaste patesc asta ......

Sfatul lor era sa cumpar 4 jante si sa le las pe ale mele acolo ...

In fine ... am venit pana in Ro "ca pe butelie" si aici greutatea totala de plumbi (dupa indelungi parlamentari cu tot felul de ingineri de pe la distribuitorii de jante de Al) pusa pe roti a fost de 130 grame (adica vreo 30 grame pe fiecare roata).

Concluzia: baietii se faceau cu 4 jante vandute si cu inca 4 al caror pret de lista este de 1783 euro + TVA.

NO COMMENT

Link către comentariu

Sa va povestesc frumoasa mea experienta cu un Allroad. De revelion am fost cu toata familia (sotia,cele 2 fetite si cu mine) la Gura Humorului. Sotia mea s-a intrecut cu bagajele. Din fericire dealerul Audi din Bacau, Cybernet Auto Center, mi-a dat un Allroad pentru 4 zile in drive test. nu comentez. splendid. ceea ce a fost minunat a fost ca daca mergeam cu A6 nu aveam nici o sansa sa imi incapa tot - carut, jucarii, scaun de masa, robot bucataire etc etc etc.

Versatila masina, si sport si familiala si de teren.

Pacat ca in ritmul de vietii de acum nu ai cum sa o folosesti mai des la inreaga capacitate.

Link către comentariu

Nu ma pot abtine ... :Driver:

Prima iesire cu adevarat off road cu allroad-ul ...

Cum ma asteptam ... ireprosabil :icon_thumright:

Pozele vorbesc de la sine ...

PS Nu mai fac in viata mea din astea ca am cam avut emotii :angry:

post-1729-1203006797_thumb.jpg

post-1729-1203006823_thumb.jpg

post-1729-1203006960_thumb.jpg

Modificat de deocamdata
Link către comentariu

Inca una ... :)

pe aici nu vrei sa ajungi?
De ce nu ...Mai ales ca este aproape de mine ...Chiar m-ai facut curios.Poate wk-endul asta ... :)

post-1729-1203007164_thumb.jpg

Link către comentariu
pe aici nu vrei sa ajungi?

Cred ca acest traseu este traseu de vara. Nicidecum de iarna cand sunt portiuni cu zapezi de 80 cm :)

Link către comentariu

da, recomandat iulie-august, dar nu vei regreta. drumul a mai fost facut de un allroad, si am impresia chiar pe urcare. daca ti-e frica tare sa nu atingi masina, poti alegere traseul invers. eu l-am facut, pe urcare si pe o ploaie nenorocita, cu subaru forester XT.

Link către comentariu
  • 2 months later...

"La revedere Iarna" ... :offtopic:

Ieri, Sovata-Gheorgheni ... ningea ca in povesti.

Anvelope de vara dar cu toate astea comportamentul a fost ireprosabil ... ;)

post-1729-1208373072_thumb.jpg

post-1729-1208373093_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!