Jump to content

Al Meu Allroad

deocamdata

Postare recomandată

Felicitari inca o data pentru masina. Stiam eu ca o sa aibe succes pe forum ;) E o masina pe care si-o doresc multi.

Imi pare rau ca nu mai esti timisorean :)(

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• deocamdata

21

• stefison

3

• TIR

3

• c6t9

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau tuning ....

Incep cu exteriorul si apoi o vizita la Dragos Voinea.

Problema este ca, tot caut de cateva zile pe net si nu gasesc absolut nimic legat de noul Allroad.

Ceva idei am dar ... chiar as avea nevoie de putina inspiratie ....

Asa ca ... I need help ... :blink:

Link către comentariu

Pai daca tot esti din VL si ai luat-o de la nurvil :blink: in aceeias curte e si NVT cine stie poate e ceva de la ABT pt el

Link către comentariu
Pai daca tot esti din VL si ai luat-o de la nurvil ;) in aceeias curte e si NVT cine stie poate e ceva de la ABT pt el

;) Sunt in discutii cu Paul (unul dintre proprietarii Nurvil) ... cred ca sti cum si-a modificat ambele cu Q7.

Vroiam totusi sa vad cam ce au facut altii cu noul allroad in materie de tuning exterior dar, repet, nu prea am gasit nimic.

Pana la urma o sa-mi iau inima in dinti si ce-o fi o fi ;).

Link către comentariu

daca ti-am recomandat asta inseamana ca stiu ff bine de ce vb :) masina mea e de vreo 2 luni pe la ei.

Link către comentariu

Eu am mers doar cu allroad-ul vechi; confortul e la superlativ. Am mers pe o strada pietruita si parca eram pe pista de formula 1.

Masina "absorbea" toate denivelarile si nu lasa nicio denivelare sa ajunga in habitaclu. :Driver:

Sa o stapanesti sanatos. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Vreau "finale" exact asa .....

Are cineva idee ?

Alta problema este ca decupajul in bara de pe spate este pe rotund ....

post-1729-1194720223_thumb.jpg

Link către comentariu

Asa arata acum ... si cu ocazia asta ma si laud un pic cu modul in care se comporta pe zapada .... :lol:

post-1729-1194799847_thumb.jpg

Link către comentariu

Masina beton.n'ai rezistat tentatiei sa te dai cu ea pe zapada?ce zice pe alb?cat despre tuning cred ca bara spate ca sa arate asa cum vrei in poza anteriora cred ca trebuie schimbata .e kit exterior de la ABT fata,spate,praguri,eleron luneta.FARA EVENIMENTE NEPLACUTE! :)

Link către comentariu

Pe zapada e .... no comment .....

Cat despre kit ABT .... esti sigur ?

Eu am cautat innebunit orice despre tuning allroad si rezultatul a fost ZERO ... :))

Link către comentariu

Sigur.oricum vad ce esti din valcea si ca ai vb. cu cei de la NVT.nu ti-au spus ca exista la ABT asa ceva?www.abt-sportsline.de e site-ul oficial ABT vezi acolo. oricum preturile sunt de-ti sare basca.BAFTA!

Link către comentariu

o intrebare practica...

nu speli greu jantele alea?

sunt frumoase, dar nu sunt cel mai usor de intretinut...

Link către comentariu

sefu nu am cuvinte.nu iti inchipui cat de mult imi place masina.sa nu iti para rau, invidiosii vor spune "domle la banii astia iti luai q7" ai facut alegerea perfecta.

cred ca este o bijuterie de masina.

ai mareeeeee grija de ea.

eu personal, daca as avea asa ceva, nu i-as mai face nici o modificare la exterior si nici la motor, arata destul de bine asa cum vine din fabrica.

felicitari inc-o dat pt ca asta da MASINA

Modificat de ygor
Link către comentariu
Sigur.oricum vad ce esti din valcea si ca ai vb. cu cei de la NVT.nu ti-au spus ca exista la ABT asa ceva?www.abt-sportsline.de e site-ul oficial ABT vezi acolo. oricum preturile sunt de-ti sare basca.BAFTA!
Am vb ... ABT - ul are intr-adevar ceva dar dezamagitor din punctul meu de vedere.
o intrebare practica...nu speli greu jantele alea? sunt frumoase, dar nu sunt cel mai usor de intretinut...
Deloc ... doar putina atentie din partea celor care le sterg (dupa spalat raman intr-adevar urme).
Link către comentariu

Salut.

Felicitari pt. masina, te`am vazut azi pe A1 cand ma intorceam de la Pitesti si pe Virtutii pe la 11:00 :D

Link către comentariu
Salut.Felicitari pt. masina, te`am vazut azi pe A1 cand ma intorceam de la Pitesti si pe Virtutii pe la 11:00 :D
Mersi pt felicitari.Intr-adevar am fost astazi la B (la intoarcere am fost la un pas de a ceda nervos din cauza "celebrului" trafic bucurestean) ....Apoi pe autostrada m-am ales cu parbrizul fisurat din cauza unei idioate de pietre .... :D
sefu nu am cuvinte.nu iti inchipui cat de mult imi place masina.sa nu iti para rau, invidiosii vor spune "domle la banii astia iti luai q7" ai facut alegerea perfecta.cred ca este o bijuterie de masina.ai mareeeeee grija de ea.eu personal, daca as avea asa ceva, nu i-as mai face nici o modificare la exterior si nici la motor, arata destul de bine asa cum vine din fabrica.felicitari inc-o dat pt ca asta da MASINA
Multumesc ...Cat despre modificari ... am ajuns la concluzia ca intr-adevar nu prea am ce modifica. Nu stiu daca ar mai fi ceva ce s-ar putea pune pe masina asta fara sa risti sa devina tiganie (cu exceptia finalelor poate :P )
Link către comentariu

N`ai vazut pe unul cu golf 4(jegos) care alerga k disperatu pe A1 ?:P :lol:

Sper ca n`ai injurat cand ti`am dat flashuri

Link către comentariu
N`ai vazut pe unul cu golf 4(jegos) care alerga k disperatu pe A1 ?:P :lol:

Sper ca n`ai injurat cand ti`am dat flashuri

:P chiar nu intelegeam ce era cu flash-urile alea :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Cat mai multi km fara probleme si incidente.

PS: Aceasta masina mi se pare un combi adevarat :(.

Link către comentariu

superba masina, este una din preferatele mele. Mi se pare compromisul ideal intre limuzina si SUV. De curiozitate, care este motivul pentru care ai dat Subaru-ul Tribeca ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!