Jump to content

Schimbare Bec Faza Scurta - Ibiza 2006

Chera
 Share

Postare recomandată

Ciao,

Mi s-a ars ieri becul de faza scurta... Si nu stiu daca sa merg sa il schimbe in service sau sa incerc sa il pun eu.

Voi ce ziceti? Are sens sa ma bag eu sau...

Merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic sa-l schimbi tu, e o operatiune banala si dureaza 5 minute.

Link către comentariu

Stii cumva si ce tip de bec trebuie?

Sau cum sa fac, sa il scot si sa ma duc la magazin cu el...

Scuze, sunt total necunoscator la chestia asta :angry:

Merci!

Link către comentariu

Eu am luat H7 Tungsram de la OMV, 20 lei. E ok, si nu difera cu nimic de cel original.

Link către comentariu

Merci!

O sa ma duc sa imi cumpar si o sa il montez singur :angry:

Pana acum nu am facut decat sa pun apa in vasul de spalat parbrizul/luneta si sa verific presiunea in pneuri :)

Dar nici nu vad ce altceva ar mai fi fost de facut... Ca doar de aia e service si garantie!

Link către comentariu

Parerea mea este sa le schimbi pe amandoua, deoarece se va sesiza o diferenta de luminozitate intre ele. Desigur, nu e obligatoriu... :icon_thumright:

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ziua!

Am si eu aceeasi problema legata de faza scurta pe drepata.

Eu nu ma prea pricep, dar exista posibilitatea sa fie doar un singur bec pe ambele faze? ca asa mi se pare :scratch: ... modelul e din 2003....

daca ziceti ca e simplu nu m-a mai duce la service cu masina, pt ca e destul de urgent sa plec cu ea din bucuresti si nu asi mai vrea sa stau pe la programari....

Am inteles ca becul e de tipul H7.

Merci mult!

Bafta in trafic! :)

Link către comentariu

Daca e modelul din 2003 atunci e un singur bec pentru faza scurta si lunga, trebuie sa dai jos capacul negru aflat in spatele farului, e prins cu 2 cleme si ajungi la bec care la randul lui e prins cu o siguranta, ai mare grija la cum montezi becul nou, ca daca nu sta bine in locasul lui o sa bata farul dea-pixu.

In rest drumuri bune, de recomandat e sa le inlocuiesti pe amandoua, cel vechi poate sa nu aiba aceeasi intensitate cu cel nou, datorita "uzurii"

Link către comentariu

H4 sa inteleg, nu?

Parca asta e modelul .. merci mult :icon_thumright:

Link către comentariu

nu stiu daca e h4, cel mai bine e sa-l iei jos si mergi cu el la magazin, asa e cel mai bine sa procedezi cand nu esti sigur pe ceva

Link către comentariu

ieee... am pus singura 2 becuri .... sunt mandra de mine!

merci mult... erau H4. :icon_thumright: :D :P

Link către comentariu

Ai vazut ca nu a fost greu :icon_thumright: imi pare rau ca nu am putut sa-ti spun exact ce model sunt, dar mai bine decat sa spun o prostie nu zic nimic!

drumuri bune!

Link către comentariu

Da, sunt H4 la modelul pana in 2006, cu 2 faze, lunga si scurta.

Link către comentariu

La mine e din 2002, si am H7 pe scurta si H3 pe lunga. ;)

Oricum cel mai usor iti poti da seama dupa corpul farului: Doua becuri pe far => H7+ H3, Un bec pe far => H4

post-16416-1223060034_thumb.jpg

post-16416-1223060046_thumb.jpg

Modificat de ShMan
Link către comentariu

La tine probabil a fost adaugat optionalul... sau e un nivel de echipare mai bun, adica stylance sau sport.

Link către comentariu

• 3 months later...

Am o problema cu un far, mai bine zis cu un capacel din spatele lui care lipseste. Am observat ca un far lumineaza mai bine decat celalalt (stanga) asa ca m-am uitat mai atent si se vede ca e murdar pe dinauntru, deschid capota si ma uit sa vad pe unde intra mizeria si surprize capacul de protectie,ala mic, de la pozitie e lipsa.

Masina are 168xx km iar garantia expira in mai. O sa ma duc cu ea la dealer sa vad ce imi spune, nu capacul m-ar deranja cel mai mult(sigur ma pun sa-l platesc) ci farul care e murdar si nu stiu daca se poate curata. Daca aveti vreun sfat v-as fi recunoscator. Multumesc si sper sa nu fi postat gresit :D

Link către comentariu

Nu cred ca vei obtine ceva pe garantie, vor motiva ca e defect de utilizare. In principiu, se poate spala farul si va fi ok, trebuie doar sa mergi sa cumperi capacelul ala. Singura problema e ca va trebui sa dai jos bara fata ca sa scoti farul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!