Jump to content

Bora 150cp 4motion - Sfaturi

Tinu
 Share

Postare recomandată

performantele, senzatiile si siguranta oferita de tractiunea integrala cred ca merita un mic tribut platit la pompa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in primul rand mersi mult pt ajutor baieti...

Eu zic sa o verifici bine

Nu prea cred sa aibe doar 90000 km

Depinde din ce an este ca nu ai specificat si daca este luata de aici

Daca e luata de afara sigur are mult mai multi km

Si gandeste-te ca vei avea un consum destul de mare

Verifica bine masina

Bafta

masina e din 2003...si partea nasola e ca nu are carte service..cica a luat-o de la o cunostiinta (ruda) din germania...pe"incredere"...si nu a testat-o cand a adus-o in tara, decat i-a skimbat distributia filtre si amortizoare fata. oricum...mi-am facut drum pana la el in galati sa o vad pe sambata...ceva sfaturi la ce sa fiu atent ? oricum merg cu ea la tester inainte sa o iau...daca e sa o iau

Apropo cat mai e o testare pt km?

Modificat de d3Mon
Link către comentariu

Verifica neaparat distributia, sa iti dea factura, ceva la ea. Kilometrii imi poti da mie serie de sasiu si iti spun cat avea in Germania.

Link către comentariu

.:bamse: ti-am dat un pm cu seria masinii.

Ms mult de ajutor.

Link către comentariu

Putin cam Offtopic dar am si eu o intrebare... cam la ce pret e Bora ARL (150 cai) in Romania...sau cei care si-au adus la cat au ajuns ( ca sunt destul de rare si e greu sa iti faci o parere asupra pretului real) ?

D3Mon: Daca nu sunt prea curios...cat costa masina despre care discuti ?

Link către comentariu

VALI: masina de care zic e cam 12000 E. e din 2003 si proprietarul sustine ca masina ar avea 90 mii km desi a recunoscut ca a luat-o din germania si nu a pus-o pe tester. eu zic ca pretul e bun...daca datele oferite de prp sunt adevarate.

Link către comentariu

O sa ai o surprindere ca va avea mai multi km decat ti-a spus proprietarul

Si nu e bine sa nu aibe carte service

Orice masina adusa din Germania trebuie sa aibe carte service

Multa bafta

Link către comentariu

To Alexander057: asa banuiesc si eu..oricum...au fot cam multe semne de intrebare la masina asta...asa ca am hotarat sa mai astept :P

To all: Ms Mult pt ajutor si pt sfaturile date. :P

Link către comentariu

Sunt multe masini care vin din Germania fara carte de service, nu este regula ca tot ce vine de-acolo fara carte are km masluiti. Depinde de proprietar.

Link către comentariu

off - la rav4 mi-am pierdut cartea service inca dinaintea primei revizii.... so..... se poate intampla si la case mai mari, dar tot trebuie verificata la dealer, sa vezi un istoric

Link către comentariu

Eu am cumparat masina din semnatura din Germania si am uitat complet de carte service

Masina mi-a luat ochii foarte tare dar a doua oara nu mi-as mai cumpara o masina fara carte service .

Nu pot spune ca am avut probleme cu masina decat mici chestii dar acolo vezi istoricul ei .

Pentru d3Mon , te sfautiesc sa mergi in Germania pt o astfel de masina mai ales ca acolo poti cere o carte service si in privinta masinii iti spun sigur ca este mai buna . Depinde si de cand merge cu ea in tara dar referitor la masina ai facut bine ca mai astepti . Intradevar nu poti cunoaste o astfel de masina daca nu ai mers cu asa ceva si spui ca avea mai multe semne de intrebare , ai facut bine ca mai astepti . Te poti uita pe un site cat costa o astfel de masina in Germania si sigur este mai buna daca te uiti bine la ea .

Bafta

Link către comentariu

• 1 year later...
Masina e de vis, daca nu s-a tras de ea la maxim.N-o lua fara test cu vag-com.Daca e cea verde caravan gandeste-te bine inainte, a avut motor de 2.8 benzinar pe ea :)

si eu eram interesat sa iau o masina identica (bora 150cp 4 motion) si am vazut remarca ta despre o bora verde, caravan. Sper sa nu fie cea care ma intereseaza... da-mi te rog niste detalii...

Link către comentariu

A trecut mai bine de un an de cand a facut acea remarca, cred ca sunt slabe sanse sa fie vorba despre aceeasi masina.

Link către comentariu

A trecut mai bine de un an de cand a facut acea remarca, cred ca sunt slabe sanse sa fie vorba despre aceeasi masina.

iti multumesc.... sunt nou pe forum si nu prea ma pricep !

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ziua. am o bora din 2001. motor ajm 115 cp, dar cel dinaintea mea mia spus ca e resoftata la 150 cp. se poate asa de mult? si im scoate si mult fum negru pe esapament cand o accelerez. oare ce o fi? va multumesc. sau cum aflu exact cati cp are masina?

Link către comentariu

Puterea care o scoate o poti afla daca faci un dino test. Din motorul AJM, se pot scoate 150cp, in urma unui cip tuning, dar nu varianta safe. Fumul negru la accelerari puternice, poate fi si rezultatul modificarii hartii ECU.

Link către comentariu

marius1982.11

Se poate , are si colegul Alex-F1 AJM chipuit la 151cp (pe dyno) dar nu scoate fum asa mult, as zice decent.

Link către comentariu

Nu e chipuita pentru ca s-au uitat cei de la ASKA (din constanta) la ea si nu au vazut chipul. Poate o fi resoftata dar cica la tes au iesit parametrii normali deci nu aratau ca au suferit modificari. Tot cei de la service mi-au spsu ca e motorul sport si ca nu a fost deloc resoftata sau chipuita si e asa din fabrica. Dar talonul zice simplu AJM, 85 kw (115). Ce sa cred? Oricum ea se infige tare de tot, arata a 150 cp. Eu dupa cine sa ma iau? "(Eu cu cine votez)"

deci cum aflu cati cp are? sa stiu si eu cu ce plec la drum nu?

Modificat de petiueugen
Link către comentariu

• 3 years later...

sunt interesat sa vb mai multe despre cei care au bora 4motion,adrian_leu2001 este id meu,va multumesc...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am o bora 4motion

Modificat de Nik 80
Link către comentariu

va salut.sunt interesat daca ati schimbat sau se schimba uleiul la grup,eu am fost la service si mi s a spus ca daca e curat si nu curge(cum e in cazul meu)nu e nevoie sa fie schimbat...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!