Jump to content

Faruri

dariux
 Share

Postare recomandată

Prima problema aparuta.

DIn cauza gropilor a sarit motoraul farului drept, asta din cauza improvizatiilor facut la motoras, practic nu a fost lipit cum trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai baieti am vazut pe o gramada de situri ,tot felul de faruri cu angel eyes pt fabia pt bora pt golf pt passat cu un look diferit ....pt skoda nu se incumeta nimeni sa fabrice ??? Nu ne aude si pe noi nimeni :) nici un fabricant turc chinez ....etc

POZE : fabia ,polo ,passat,seat leon,audi a4 ,golf 4 NUMAI PT SKODA OCTAVIA NU ESTE NIMIC :icon_thumright:

Modificat de cfk
Link către comentariu

@cfk :D a fost o perioada cand am cautat pe tot internetul faruri mai speciale pentru octavia I. Din pacate asa ceva nu se fabrica :lol: si in consecinta am renuntat la cautari. Angel eyes doream si eu sa am dar din pacate nimeni nu a montat inca pe octavia asa ceva. So, daca inca nu te-ai convins iti urez spor la cautari iar daca afli ceva nou te rog anunta si pe forum. O zi frumoasa iti doresc.

Link către comentariu

Salutari! Referitor la proiectoare faruri skoda. Nu trebuie numai farurile sau proiectoarele cu lupa. Mai trebuie si comutatorul de aprins luminile. La cele fara proiectoare nu mai are optiunea de a se trage de doua ori afara butonul. Stima!

Link către comentariu

proiectoare se pot monta in faruri, intrucat acele capacele de plastic ce acopera, sunt prinse cu holshurub, si astfel se demonteaza pefect, fara sa fie nevoie de decupaje speciale sau mai jtiu eu ce. problematica este instalatia proiectoarelor, care daca nu exista pe masina ar trebui facuta de la zero! proiectoare cred ca as putea sa fac rost de 2, daca sunteti interesati astep un pm!!

Link către comentariu

La octavia tour 2007 nu mai ai capacele cu suruburi cel putin la mine nu erau, era turnat si trebuia sa decupez.

Daca faci instalatia proiectoarelor si nu schimbi comutatorul din bord, proiectoarele se vor aprinde cand aprinzi ceata.

Modificat de zafycom
Link către comentariu

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=25483

niste faruri cu adevarat interesante, insa nu am gasit pe nimeni care sa poata face asta!

asa cum am spus si acolo, am gasit si in bucresti pe cineva, si mi-a spus, ca lupele provin din farurile unui touareg, asadar cred ca si costurile realizarii unor asemenea faruri este destul de ridicat!!

poate stie cineva mai multe despre aceste faruri, referitor la cineva care stie sa combine lupele cu farurile!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!