Jump to content

The Old One It's Gone.now It's Time For The New

Vizitator

Postare recomandată

arata fff agresiv fare semn imi place

parerea mea sa iti montezi leduri de S6 TIR a montat cateva el poate iti da mai multe detalii

multi km fara probleme

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TheOne06

42

• TIR

4

• rZv

4

• DOOM

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca m-ar fi intrebat cineva despre grila fara emblema, as fi spus hotarat NU.

Aici, pe de alta parte, are o schimbare estetica foarte placuta. E cu atat mai impozant botul acum, bravo !

Fara indoiala Day Driving Lights model de S6 sunt ceva cu totul special. Recomand atentie la montaj, intrucat ele trebuie reglate corespunzator; Am vazut un B5.5 cu ele si batea unul mai sus, altul mai jos. Exista si posibilitatea atasarii directe a unor LED-uri pe grile, insa e greu sa le orientezi pe toate spre fata.

Daca te hotarasti, vezi ca au mai scazut destul de binisor preturile.

Cu bine ! O alta masina care nu dezamageste, dupa B5.5-ul cel vechi.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.Un lucru pe care mi l-as dori foarte mult inafara de luminile de zi ar fi kitul de prelungiri R-line.O sa ma interesez in Germania sa vad exact cat este.Oricum o sa-i vopsesc prelungirile si pragurile in culoarea caroseriei ca am vazut ca arata foarte bine.Referitor la luminile de zi as face totusi un efort sa mi le iau pe cele originale de S6.Urmatoarea pe lista este grila de sub numar cu benzi cromate ca sa intregesc look-ul grilei fara semn

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Sal,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

nu te.ai gandit la un volan OEM in 3 spite ?? si un interior imbracat in piele ??

Link către comentariu

Nu ma pasioneaza asa mult interiorul de piele decat cu ventilatie si incazire in scaun ca e crima iarna tine rece si vara frige de nu poti sa te asezi pe el.In schimb la volan ma bate foarte tare gandul la unul de G5 GTI sau R32 dar asta in timp.Un lucru care mi l-as dori foarte mult ar fi kitul R-line sau V-line

Link către comentariu

tin sa te contrazic in legatura cu piela nu e chiar asa cum zice lumea :santa:

Link către comentariu

Nu e vorba de cum zice lumea si nu poate sa ma contrazica nimeni pentru ca fiecare are experienta lui cu pielea la scaunele masinii.Eu unul nu as vrea piele la masina decat in conditiile de mai sus sau eventual cum e tapiteria de S-Line de la Audi in mijloc sa aiba material textil.Oricum consider ca e ok asa cum este la interior.Poate un adaos o sa mai fie ornamentele din bord si consola centrala din aluminiu ca la Highline si volanul de G5 GTI sau R32 si nimic mai mult

Link către comentariu

Primul lucru cand am vazut masina - am zis ca nu o za reziste mult cu jantele din dotare. Si am constatat cu bucurie ca a fost primele pe lista de prioritati.

Multi km fara probleme! 20.000 km pt. o masina de 2 ani... Ai ceva de recuperat.

Link către comentariu

Mersi frumos de urari.Sper sa nu reziste mult si sa fac un upgrade dar acum am mai multe prioritati si e mai greu.Are mai exact 22900 si are 2 ani si 7 luni :))

Link către comentariu

:D So conduci cu placere.Masina nu a fost a mea de la inceput ci a unui membru a familiei care este mai tot timpul plecat din tara si mai mult s-a prafuit in garaj.Eu am luat-o in septembrie la vreo 14000 de km.Deci eu zic ca e destul de bine 8000 de km in 8 luni

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Azi masina a primit un sac de cadouri daca as putea spune asa.Acestea sunt pedalele de G5 R32 pe care le asteptam de 2 luni de zile,emblemele laterale de Passat Individual si nu in ultimul rand un kit Xenon Well Done Can-Bus H7 6000k cu balasturi slim.Toate acestea sper sa le pot monta maine.In asteptare sunt pleoapele Kamei pe care le astept cu nerabdare si in scurt timp un alt kit xenon pentru proiectoare.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Poze cu pedalele si logo-ul Individual Line.Mare chinuiala cu punerea logo-urilor pe aripa de altfel unul a iesit cu 1 mm mai spre fata masinii decat altul dar asta e nu poate sa iasa perfect.Multumesc userului TIR l-a care am apelat pentru ajutor pentru a monta pedalele.

23052008255tk3.th.jpg

post-5720-1211552766_thumb.jpg

post-5720-1211552778_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Asa da ! Poate n-ai apucat sa-ti faci o idee definitiva, dar cum se comporta pedalele ca aderenta ? Multi le lauda, dar mi se pare restransa suprafata de cauciuc.

Perfectionistul din tine spune a semnalat acea diferenta de 1 mm intre locurile de amplasare ale emblemelor, dar chiar nu e cazul sa iti faci probleme. Nu se vede nici din avion, nici la microscop, nici la okiometru. Nice touch !

Link către comentariu

Sincer cu adidasi e ok nu aluneca piciorul de pe pedala.Mai ramane testul cu pantofii luni cand ma duc la munca si cel pe umezeala atunci o sa-mi dau seama cu adevarat de aderenta.In alta ordine de idei m-am chinuit fara succes sa scor becurile din far sa montez xenonul si am apelat pana la urma la cineva mai priceput care sa mi le monteze maine.Apropo stie cineva cu certitudine ce becuri sunt la proiectoare?

Link către comentariu

du-te la reprezentanta si intreaba dupa seria de sasiu :lol: eu asa am facut :D si am h11. sunt vreo 4 tipuri de becuri posibile

Link către comentariu

Azi am montat si instalatia de xenon si am apucat sa desfac si un proiector si din pacate eu am HB4 :huh:

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Am reusit sa montez si instalatia pe proiectoarele de ceata.Poze cu rezultatul :

31052008258ic1.th.jpg

31052008270ld9.th.jpg

31052008269ae7.th.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Ieri masina a mai primit ceva nou un update.Noul headunit JVC AVX 810 cu display detasabil.O poza la repezeala.O sa mai fac cateva pe lumina

post-5720-1212780758_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

felicitari....

super tare masina.

sa o conduci sanatos si sa ai grija de ea...

:Driver: felicitari si pt data de 7 iunie(din cate imi aduc eu aminte)...... sa avetzi grija de voi....

Link către comentariu

Mai pune, te rog, niste poze cu JVC-ul. Ma tenteaza, arata apetisant :)

Cum sta treaba cu "display detasabil" ? Chiar il demontezi de acolo pentru siguranta-furt ?

Link către comentariu

Multumesc mult Andy (bagabontu) pentru urari.

Astazi o sa-i mai fac niste poze la aparat.Da,se da fata (display-ul) jos cu totul.Este destul de greu sa-l iei dupa tine deoarece este mare si destul de greu dar oricum e mai sigur asa.

Link către comentariu

Dupa cum am promis poze pe zi cu JVC-ul si cu noile venite statia Mac-Audio Z2200 si wooferul Crunch MRQ12.In asteptare este o bucata camera de mers inapoi si eleronul pe cere sper sa-l montez sabtamana viitoare.

08072008311zr3.th.jpg

08072008315eu1.th.jpg

08072008314ux2.th.jpg

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!