Jump to content

The Old One It's Gone.now It's Time For The New

Vizitator

Postare recomandată

Cu ceva timp in urma a trebuit sa renunt la o masina pe care am avut-o 2 ani de zile si pe care am ingrijit-o ca pe un copil.Din diferite motive masina a trebuit vanduta si astfel am intrat in posesia unei alte bijuterii dar cat se poate de stock , pe care o impart momentan cu un membru din familie.Aceasta este un Passat 3C argintiu metalizat care s-a nascut pe data de 05.09.2005 (in carte data fabricatiei 2006) si care a parcurs in 2 ani 15000 de km impliniti chiar azi.

Model COMFORT LINE

Motor 2.0 TDI PD 140 CP

Cateva dintre dotarile ce merita amintite:

- Geamuri electrice fata/spate

- Oglinzi electrice si incalzite

- Servotronic

- Aer Conditionat Climatronic

- Pachet crom

- ABS/ESP

- Cotiera fata/spate

- 10 Airbaguri

- Computer Bord Plus

- Sistem sunet cu 8 incinte acustice si cu CD Player RCD 300

- Pilot Automat- Faruri de ceata

- Alarma antifurt cu imobilizator

- Auto Hold

- Covorase textile fata/spate

- Jante aliaj 16"

- Roata rezerva aliaj usor

In viitorul apropiat masina va mai primi:

- Instalatie xenon Hella

- Senzori de parcare spate

- Jante cromate Oxigin sau Brock

- Folie LLumar omologata

- Sistem navigatie original sau DVD 2din

Momentan cam astea mi-au venit in cap la momentul asta.Posibil ca in viitorul apropiat lista sa se mai mareasca...

post-5720-1190570860_thumb.jpg

post-5720-1190570910_thumb.jpg

post-5720-1190570938_thumb.jpg

post-5720-1190570959_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TheOne06

42

• TIR

4

• rZv

4

• DOOM

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super masina....sper sa trec si eu la un B6 cat de curand...si culoare da bine si nu iti va da batai de cap :)

Multa bafta si multi km fara dureri de cap :P

Link către comentariu

Multumesc de urari.DOOM nu ai ce observa la a mea in comparatie cu bijuteria ta.Am ramas uimit de cand am vazut-o.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Felicitari TheOne! S-o stapanesti sanatos. Cu asta mai ai planuri asa... marete, cum ai avut cu Passat-ul celalalt?

Link către comentariu

Momentan masina este in garantie pana la anu si nu prea am ce sa fac.Spre deosebire de cealalta aceasta nu va mai primi decat jante cromate si eventual o suspensie sport completa atat.

Link către comentariu
  • 4 months later...

N-am mai spus nimic cam demult depre masinuta care a primit un cadou jantele Rial Montreal care au fost pe fosta mea masina .In curand urmeaza sa primeasca pedale R32 cu footest de R36 pe care le astept de 2 sabtamani si un eleron Lester tip buza care trebuie sa ajunga luni sau marti.

In curand (adica dupa ce se termina garantia) va mai primi folie omologata Llumar si posibil o MFD2 DVD depinde de cum o sa stau cu banii

post-5720-1202591168_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Foarte bine dau jantele care le-ai avut pe fostul passat, dar ca un sfat ar mai trebui un pic coborata ca pare cam cocotata. In rest suna foarte bine planurile tale de viitor si o sa urmaresc evolutia masinii tale ca mi-a placut tare mult cum arata passatul dinainte

Multi km fara evenimente :Driver:

Link către comentariu

Am avut masina coborata si e foarte greu sa mergi cu ea prin Bucuresti in unele cazuri a trebuit sa imprumut masina tatalui ca sa pot merge.Momentan masina va ramane asa iar pe viitor peste 1-2 ani sa primeasca o suspensie reglabila

Link către comentariu

Multumesc mult de aprecieri si o poza pe care am facut-o sabtamana asta cand a ajuns la venerabila suma de 20.000 de km

post-5720-1202676863_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi am primit si footrestul de R36 care vreau sa-l montez dar nu stiu cum si eleronul buza de la Lester care asteapta sa fie dus la vopsit.In vreo 2 sabtamani voi primi si pedalele de R32.Next to come vor fi trimurile de highline din aluminiu si folie omologata RAR

post-5720-1204748736_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

vad ca pui elemente comune pe masina.

cum arata eleronul ala de la lester ?

si eu ma chinui acuma sa gasesc un tutorial cu montatul pedalelor :)

Link către comentariu

Eleronul este identic cu ce am avut eu pe fosta masina si dupa parerea mea da foarte bine.Astept sa-l duc a vopsit si sa-l montez odata ce da mai bine caldura.In plan posibil sa fi intrat o grila badgeless crom dar inca este in faza de posibil

Link către comentariu

Astazi dupa lungi chinuri am reusit sa montez si footrest-ul de R36.Urmeaza in maxim 2 sabtamani sa ajunga si pedalele de R32

post-5720-1205058935_thumb.jpg

post-5720-1205058957_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

vad ca nu ai mai pus bine... plasticul la loc. sau mi se pare mie cel putin in partea de jos.

Link către comentariu

Crede-ma ca din poza asa mi s-a parut si mie si m-am dus la masina sa ma uit si e ok.In alta ordine de idei azi masinuta a primit un nou cadou folie Llumar omologata 5% transmisia luminii pe spate si 50% pe fata (cea de pe fata nu e omologata dar sa nu spuneti la nimeni :cool: ).Scuzati jegul de pe masina e din cauza vremii.Sper sa nu am probleme cu politia din cauza celor de pe fata care par mai inchise decat sunt din cauza tentei verzui destul de inchisa pe care o aveau geamurile din fabrica si de asemenea din cauza interiorului complet negru al masinii.

14032008099ku1.th.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

frumos, da eleronul unde-i? parca ziceai ceva de un eleron slim mai sus

Link către comentariu

Eleronul este in garaj asteapta sa fie vopsit.Poze cu masina curata

16032008106wt8.th.jpg

post-5720-1205731172_thumb.jpg

post-5720-1205731180_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai scris de mult timp in acest thread asa ca vin cu un mic update grila fara semn.In scurt timp mai vin pleoapele Kamei si eleronul Lester care asteapta sa fie vopsit.Apropo am o dilema cu privire la luminile de zi de S6 poate ma puteti ajuta cu pareri.Sa renunt la proiectoare in favoarea lor sau nu?

13052008249fx1.th.jpg

13052008250nl4.th.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Se pare ca incet incet si masinuta asta va ajunge modificata :)

Referitor la luminle de S6 poate voinea sa te ajute ca el staim ca are pe R32.Nu reusesc sa imi dau seama daca lumineaza la fel de puternic ca proiectoarele sau a primat esteticul cand au fost montate.

Link către comentariu

Da Doom nu scapa nici asta de modificari.La estetic m-am gandit si eu cand a aparut gandul adaugarii lor pe masina.Dar oare merita sa renunt la proiectoare in favoarea luminilor de zi.Oricum pana in oct cand se termina leasing-ul si implicit si garantia mai am ceva timp de gandire.Apropo oare o sa-mi ramana erori de bec ars si oare se pot scoate aceste erori?

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!