Jump to content

Burduf Planetara

cfk
 Share

Postare recomandată

Salut ! Azi am facut o mica inspectie a masinii si am descoperit cu stupoate la roata din fata stanga unde este planetara mai mare ca pe la burduful de la planetara exact acolo unde este colierul cel mic este unsuros si da cate putzin vaselina ... Am dat roate jos crezand ca s-a desfacut colierul dar totul era intact doar ca pe margine unde etanseaza burduful era fisurat.Ce este de facut ?si ce costuri implica .Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

care burduf cel de la cutie sau cel de la roata?

oricum trebuie sa dai jos planetara un burduf e cam 100 de ron

Link către comentariu

care burduf cel de la cutie sau cel de la roata?

oricum trebuie sa dai jos planetara un burduf e cam 100 de ron

de la roata de pe stanga ...atat sa fie 100 ron? multumesc

Modificat de cfk
Link către comentariu

nu e scump. Schimba-l repede, foarte repede dar atentie sa se faca verificarea bine sa nu fie nevoie si de alte repere de inlocuit.

Link către comentariu

nu e scump. Schimba-l repede, foarte repede dar atentie sa se faca verificarea bine sa nu fie nevoie si de alte repere de inlocuit.

Azi am cumparat setul ( burduf + coliere ,seibi ,vaselina speciala)de la Feldi (bilstein) 40 de ron maine fac programare . totul este ok . nu bate nu troncane nu face urat planetara sau capul de planetara... doar burduful ala s-a fisurat putin in jurul colierului cel mic :)

Link către comentariu

• 1 year later...

si eu vreau sa schimb burduful de planetara dar nu stiu cu ce sa desfac piulita din capul planetarei caci are alta forma parca sau este tot hexagonala si are siguranta pe ea?

Link către comentariu

Cu mici deosebiri (la demontare), o sa te ajute topicul asta. :)

Link către comentariu

da bine asta stiu dar ma incuca piulita aia caci nu este hexagonala de 27 ca la tine

Link către comentariu

• 3 weeks later...

OFF TOPIC

Ca veni vorba de burduf : cat de grav e daca burduful de la un amortizor pe fata s-a rupt ?

Link către comentariu

Eu am umblat asa cu cele de pe spate vreo 2 ani. Si nu s-a intamplat nimic, pana acum ce le-am schimbat cu tot cu amortizoare.

Dar e bine sa fie intregi, ca sa nu stea noroiul pe telescop.

Link către comentariu

Se spune ca atunci cand burduful de la un amortizor fie fata fie spate este rupt,durata de viata a amortizorul este mai mica.Deci oricum nu este bine sa umblam cu ele asa ... Eu le-am avut pe spate dar am remediat imediat problema cu niste banda PVC

Link către comentariu

@cosmin-am o intrebare:cam cata vaselina ai bagat in planetara ca este bine de stiut si asta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!