Jump to content

Aparatori Conducte Motorina Si Frana

eXtenZy
 Share

Postare recomandată

Avand in vedere ca drumurile din tara noastra nu sunt "ca-n palma", m-am gandit ca ar fi o idee buna sa acopar conductele de motorina si de frana de pietre, valuri in asfalt, etc. Cautand prin ETKA am dat peste aceste aparatori ce fac parte din pachetul de drumuri grele de la VW :

img5213qb9.th.jpg

Costa cam 100ron bucata, si desi sunt de plastic si s-ar putea rupe la o lovire mai serioasa, eu unul prefer aceasta alternativa fata de o fisura la una din conducte care ar putea duce la ceva mai grav (scurgere lichid de frana, scurgere motorina).

Voi ce zice-ti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stii cumva ce mai contine pachetul de drumuri grele de la VW?

Cred ca daca nemtii le-au gandit, ajuta si ele la ceva.

Link către comentariu

Vedeti ca s-a mai discutat pe forum despre pachetul de drumuri grele (nu neaparat la VW). Ideea este ca prin instalarea de scut/protectii si alte asemenea elemente, masina pierde din garda la sol. De aceea pachetul de drumuri grele include si niste inaltatoare, pentru restabilirea garzii la sol. Insa prin ridicarea masinii centrul de greutate se modifica si veti pierde la capitolul stabilitate (cat de mult... parerile sunt impartite).

Succes !

Link către comentariu

Nu stiu cat de mult s-ar micsora garda la sol pentru ca am observat cand era masina pe elevator ca acele conducte sunt bagate intr-un fel de sant care merge dealungul caroseriei, aceste capace practic ar acoperi doar santurile respective. Oricum din cate am vazut eu, s-ar pierde maxim 1cm din garda la sol, asta daca nu ar exista acele santuri.

Nu, repet NU, vreau sa ridic masina orice ar fi, ori ramane asa, ori trec la suspensia sport OEM.

O sa vad zilele astea cand o sa am acces la o rampa sau un elevator

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!