Jump to content

Fusta bara

Eto
 Share

Postare recomandată

marius1982.11
. In ultima poza e o bara fata golf VI look cred.

E look de PORSCHE 911 Turbo (996), faina dealtfel :offtopic:

post-34985-1236204216_thumb.jpg

LE: cea de GTI e decat 1500ron, nevopsita evident, asta ca sa-ti faci o idee.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WNS

9

• Eto

6

• Inginerul

6

• bamse

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa Marius si cea de la Golf 4 GTI 25'th aniversary, dar daca costa 1500 de ron......mai bine nu ;)

Cred ca raman la prima poza, cea cu prelungirea barii de la JE Design. Mai vrea cineva ? Poate facem o comanda comuna.

Link către comentariu

marius1982.11

Inginerule, ce culoare ai la masina? daca e gri metalizat dai jos fusta originala o smigluiesti bine, o dai cu chestie de aia ca o plastelina, de prinde pe plastic si o poti vopsi(nu cunosc denumirea) si o vopsesti in culoarea masinii.

Am vazut ieri la intalnire la unu si arata foarte fain, mai ales in combinatie cu jante Santa Monica.

Valabil si pt cea din spate.

Link către comentariu

Candy weiss, LB9A, dar sincer departe de mine gandul de-a vopsi spoilerele fata si spate. Bordurile la noi in tara sunt nesimtit de inalte si va arata mult mai rau vopsita si zgariata decat nevopsita. Mai astept sa fac rost de niste bani si-mi comand spoilerul ala de la JE Design dar nu-l voi vopsi.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Da, am si postat pretul pe topicul Masina mea.

259 de euro + transport costa. Mi se pare absolut exagerat pretul.

Link către comentariu

• 5 months later...

salutare dragi colegi! incep prin a-mi cere scuze ca postez in aceasta arie dar am considerat ca nu merita sa deschid un topic noi pentru o intrebare. Am vazut ca se discuta despre fusta spate si ma intereseaza si pe mine un cod pentru o fusta spate modelul acela cu senzori de parcare .intentionez sa-mi montez pe masina senzori de parcare si nu sunt adeptul gaurilor in bara as vrea sa pun senzori in aceasta fusta.am nevoie de codul acestei fuste, daca ma poate ajuta cineva cu el i-as fi recunoscator ,eventual prin pm ca sa nu mai poluam topicul.am nevoie de fusta pentru masina din semnatura.multumesc anticipat si sper sa nu fi suparat rau pe nimeni :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu ai postat unde trebuie dar iti dau eu codul, acesta fiind 3B9 807 434 A , poti comanda la orice dealer vw.

Link către comentariu

stiu pentru asta mi-am cerut si scuze.multumesc mult.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut. Cine imi poate spune, daca se potriveste prelungirea bara fata/spate de golf 4 la bora?Prelungirea de pe fata este egala cu ce-a de golf4, dar nu stiu daca va veni la cleme. Va multumesc

Link către comentariu

cine vrea prelungirea aceea din fata la pret bun cautati aici http://www.piese-caroserie.ro/detalii_produs.php?s=&auto=&model=&id=MjggMjIgNTM1 recomand acest site, este foarte de incredere si produsul este exact la fel ca cel de la reprezentanta! Respect!

Link către comentariu

cine vrea prelungirea aceea din fata la pret bun cautati aici http://www.piese-car...id=MjggMjIgNTM1 recomand acest site, este foarte de incredere si produsul este exact la fel ca cel de la reprezentanta! Respect!

de precizat ca nu livreaza prin posta romana.....

Link către comentariu

da asa este!, prin curier m-a costat 25 lei transportul pana in Braila!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

johnny0585 pe mine m-ar interesa o prelungire gen "aniversary 25", eu am vazut montata pe golf si vroiam sa stiu daca se potriveste si la bora.

Link către comentariu

• 3 months later...

salut. o intrebare , fusta fata de golf mk4 v5 are aceeasi latime ca si cea simpla ?

Link către comentariu

• 6 months later...

salutare. am incercat sa montez fusta fata dar nus din ce cauza nu se aliniaza bine .care este secretul ??

Link către comentariu

• 11 months later...

Buza de pe Bora nu potriveste pe Golf , curburile laterale  difera.

Link către comentariu

• 1 month later...

salut,

mi-a sarit fusta fata din spoiler, iar acum nu mai pot sa o pun la loc. O fixez cum trebuie intr-un colt, apoi la celalalt colt este mai scurta cu vreo 2cm sau viceversa, deci problema nu este pe o anume parte.

Nu are nici o clema rupta, nu e deformata.

thx

Link către comentariu

mersi,

citisem mai sus ca ar fi prinsa cu 2x suruburi torx pe undeva pe la contraaripa.

Link către comentariu

de carenajele de la roti, nu de contraaripa.

Link către comentariu

Salut, vreau sa schimb fusta fata cu una de GTI 25 aniversary iar cea spate cu una aftermarket cu trei difuzoare de aer din considerente de ordin estetic in primul rand dar si pentru o aerodinamica mai buna. Plus praguri cu profil aerodinamic. Fusta spate de la GTI aniv nu imi place, o data pt ca e plina si in al doilea rand pt ca trebuie taiata ca sa intre evacuarea. Inrebarea mea e pentru cei care au montat fuste cu difuzoare de aer: se simte o imbunatatire a aerodinamicii la viteze mari sau e adevarat ca nu au efect decat daca se niveleaza tot spatiul de sub masina cu ajutorul unor scuturi drepte? Merci.

Link către comentariu

• 7 months later...

Salutare la toata lumea!

Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie va rog?

Fusta spate de 4motion hatchback (1J6807521C B41) se potriveste pe 1.9 tdi hatchback?

Daca nu ce modificari ar fi necesare?

Va multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!