Jump to content

Buton De Reglare Oglinzi Electrice

florin31x
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Am butonul de reglare oglinzi electrice rupt.

Unda gasesc sa-l schim si cam cat costa? Ce operatii implica schimbarea butonului....daca exista asa ceva..?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Costa cam 100RON. Il gasesti la orice dealer.

P.S.: stiu pretul ca am rupt si eu unul :P

Link către comentariu

Blitz, ai idee daca trebuie inlocuit doar butonul..sau e tot ansamblul din usa?

Link către comentariu

L-ati rupt pt ca e unul din sistemele cele mai tampite gasite de mine la masinile moderne. Ce-o fi fost in capul lor cand au pus reglaj pe ambele oglinzi intr-o pozitie si reglaj dreapta sa tii butonul ala tras si in acelasi timp sa faci si reglaje?? Acelasi sistem e si la Octavia II si Tour?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

eu am dat deja comanda pt unul la volksparts, pret 115 lei, dar neavand ce face am incercat sa lipesc butonul si a mers

asa ca daca doreste cineva un buton de reglare oglinzi electrice(cu tot cu ansamblu) lipit, il donez cu draga inima

am uitat, e pentru fabia

Modificat de b1ade
Link către comentariu

eu am inlocuit unul, e foarte usor, vine fara suportul ala de plastic care il tine in usa si a fost cam 90 roni la ausburg, am vb cu ei s-au uitat in cataloagele lor pt ca codurile nu corespundeau au facut comanda si totul a fost ok

Link către comentariu

eu am inlocuit unul, e foarte usor, vine fara suportul ala de plastic care il tine in usa si a fost cam 90 roni la ausburg, am vb cu ei s-au uitat in cataloagele lor pt ca codurile nu corespundeau au facut comanda si totul a fost ok

in cat timp a venit piesa?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!