Jump to content

Passat B5 Vs Golf V Vs Skoda Oii

Urduban
 Share

Postare recomandată

nu vorbeam de putere, ci de zgomot... si din ce-am inteles de la posesori, 2.0TDI nu e chiar un motor silentios. Am mers cu 2.0TDI doar pe un A3, dar acolo sunt alte insonorizari asa ca e irelevant...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am uitat si eu pe site-urile de masini din Germania si parca tot O2 imi place dar am vazut ca sunt foarte multe combi, si f putine "berline" la vanzare. Cat despre insonorizare nu sunt oare mai bine lucrate pentru europa de vest?

tzaca-tzaca-tzaca cred ca face la relanti, pe cand vrmmmmmm atunci cand accelerezi, nu?

"Prietenul ala bun" poate sa si-o bage unde vrea daca mie nu-mi convine ce imi aduce. Eu ii spun clar ce vreau si cand imi aduce ce trebuie atunci o iau. Oricum el o vinde dupa aia, nu ramane cu ea! Cat despre masini furate sper sa nu am (aiba) "norocul"!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!