Jump to content

1.6 Diesel

maDmaX2005
 Share

Postare recomandată

Parerile sunt impartite, cel putin aditivii de combustibil eu zic ca nu au ce rau sa faca, mai ales ca motorina din benzinarii este aditivata intr-o oarecare masura mai ales cea scumpa sau cea de iarna.

Cand spui ca se incinge motorul iti fierbe? sare apa din vas? sau doar urca temperatura la 100 si apoi scade cand deschide termostatul..

Daca doar creste temperatura mult poti sa schimbi termocupla cu una care deschide la o temperatura mai joasa.

Ca sa schimbi antigelul vezi tutorialul asta http://faculty.ccp.edu/faculty/dreed/Campingart/jettatech/coolingmaint/index.htm e facut pentru golf 3 dar e acelasi proces si pentru golf 2.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nik87

23

• alyn_xwt

11

• Equilibrum

11

• niku_nd4spd

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uite o chestie care am patito intr-o zi, m-am plimbat putin cu masina, s-a incins destul de bine am venit acasa am oprit motorul si am zis sa ma uit sub capota, era chiar foarte cald si de sub filtrul de aer ieseau aburi, deschid busonul de la ulei si acolo iesea niste aburi 'mne feri bun si am zis hai sa vad cum stau cu antigelul, dau sa deschid capacul deshid cat deschid si imi sare in sus antigelul din vas cu tot cu capacul din mana mea (bine ca nu m-a atins :blink:) si de acolo o caldura mare si plin de aburi deci cred ca da a cam fiert, l-am lasat sa se raceasca si cam atat am putut face, acum nu stiu mi se incinge doar unde rulez tot incet in oras general si acum daca stau sa ma gandesc bine nu am mai auzit termocupla de ceva vreme sa nu cumva sa-mi fie dusa si eu n-am obs ca imi dau in cap. :tuktuk: (Mersii pentru tutorial )

Modificat de Equilibrum
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!