Jump to content

Nu Imi Merge Stropitorul Si Butonul De Deschidere Porbagaj

jsd
 Share

Postare recomandată

Salut am un Passat B5.5 Variant din 2001 si nu imi merge butonul de deschis porbagajul(nici la telecomanda,nici din interior si nici de la clapeta de ridicat) si nici stropitorul de luneta.

Stie cineva ce poate avea.

Eu m-am gandit ca e siguranta si as dori o schema cu tabloul de sigurante.

Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e de la sigurante... Din pacate. Problema e ca a intrat apa pe undeva (la mine era crepat furtunasul de la solutia de geam si picura pe motoras si pe toate chestiile de acolo) si de aceea nu mai functioneaza... Trebuie desfacut panoul acela si vazut exact care e problema. Bafta.

Link către comentariu

-incearca sa te lasi cu forta pe prtbagaj si in acelasi timp sa tii apasat pe telecomanda " deschis portbagaj"

-am avut aceeasi problema la prtbagaj la mine uneori se inchidea dar pe bord arata ca era deschis :lol: era de la motoras... eu l-am desfacut si amputut sa il refac.... daca e asa cum spun eu iti pot da mai mult einformatii

Link către comentariu

Nu e de la sigurante... Din pacate. Problema e ca a intrat apa pe undeva (la mine era crepat furtunasul de la solutia de geam si picura pe motoras si pe toate chestiile de acolo) si de aceea nu mai functioneaza... Trebuie desfacut panoul acela si vazut exact care e problema. Bafta.

si cat te-a costat sa il repari ?

sau ce ai schimbat sau ai facut acolo ?

Link către comentariu

eu am patit-o cam acum 2 sapt .. inchideam masina din telecomanda si nu se mai ridicau geamurile si cand o deschideam porbagaju ramane inchis ... nu merge nici in interior sa il deschid .. decat cu cheia .. era o siguranta mica de 10A daca nu ma insel .. verifica si la tine ..

Link către comentariu

Motorasul de la deschidere hayon e 80 ron iar motorasul de la stergator nu mai stiu cat a costat... Daca ai scule si chei, poti sa faci singur toata lucrarea. Eu asa am facut.

Link către comentariu

• 7 months later...

Referitor la furtunas, vezi ca acesta trece prin compartimentul de scule din stanga, in partea de sus. Poti baga mana, e destul de incomod, eventual roaga pe cineva sa "spriteze" in momentul ala. Chiar acolo, traseul lichidului de spalare face un cot la 90 de grade, printr-o piesa prinsa in 2 coliere mici de furtunas. De obicei, din cauza schimbarii traiectoriei jetului la 90 de grade, acest cot se desface. Daca s-a intamplat asa ceva si la tine, ar trebui sa ai apa si in compartimentul de scule. Verifica intai asta, daca nu e de acolo, atunci ar cam trebui sa dai fata haionului jos si sa verifici si acolo. Sper sa fie de unde am zis eu, ca ar fi mai usor de rezolvat. Bafta multa!

TIPIC pentru cei ce posteaza pentru primele dati. NU MAI RASPUNDETI UNUI POST VECHI!

Modificat de c o s m i n
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!