Jump to content

Mein Polo 6n2

AlexBanu

Postare recomandată

frumoasa masinuta :D sa o stapanesti sanatos, o intrebare am, ai facut un calcul cam cat te-au dus toate astea ?

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• AlexBanu

39

• animalutz

4

• JonDoe2

3

• Adrian_S

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sincer,nu am facut calculul si nici nu o sa-l fac. Important e ca in mare a iesit ce mi-am dorit!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Felicitari pt bunul gust!

Te rog, zi-mi si mie ce model de faruri sunt acestea si daca esti multumit de ele. Merci.

Link către comentariu
Felicitari pt bunul gust!

Te rog, zi-mi si mie ce model de faruri sunt acestea si daca esti multumit de ele. Merci.

Multumesc!

Farurile sunt FK. Le-am luat pentru ca am vrut neaparat cu lupa iar cu lupa sunt decat 2 producatori aftermarket care fac. FK si Hella cele din urma fiind chiar cele OEM de pe Polo GTi si fiind undeva pe la un pret de 2500 lei Nu sunt tocmai ok. se vede ca sunt de calitate slaba fata de Hella insa si pretul a fost f mic.

Daca nu vrei neaparat Xenon si lupa pastreaza-le pe cele originale. Sunt mult mai calitative.

Link către comentariu
  • 2 months later...

A fost schimbat playerul Alpine CDA-9835 cu o unitate noua Alpine DVA-9965.

post-14366-1269960580_thumb.jpg

post-14366-1269960621_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina , dar de ce nu faci ceva sa nu se mai vada la capota semicercul acela de la emblema ?

Link către comentariu

A facut deja :D Am zarit-o la 4tuning days,pacat ca nu am dat si de proprietar :D

img6107h.th.jpg

img6091w.th.jpg

img6090p.th.jpg

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare,

Nu recomand farurile astea intrucat sunt de proasta calitate.

Mai bine le pastrezi pe cele originale. Se matuiesc repede, nu sunt izolate cum trebuie intra praf in ele si apa.

Ca sa le montezi trebuie sa dai bara jos.

Nimic complicat!

Modificat de AlexBanu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Alte update-uri:

1. Alpine F#1 Status Multimedia Manager - PXA-H900. poze in atasament

t_alpine_f1_6_189.jpg

2. S-a mai achzitionat inca o baterie suplimentara deepcycle pentru spate si anume Stinger SP680.

StingerSP680.jpg

3. 4 seturi de RCA-uri Stinger Expert 1m

stinger_expert_interconect_134.jpg

post-14366-1279881030_thumb.jpg

post-14366-1279881033_thumb.jpg

post-14366-1279881038_thumb.jpg

post-14366-1279881042_thumb.jpg

post-14366-1279881045_thumb.jpg

post-14366-1279881048_thumb.jpg

Modificat de AlexBanu
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Cat te-au costat componentele alea ?

Destul de mult, insa din punctul meu de vedere nu pretul este important ci rezultatul.

Link către comentariu

Mai rar asa sisteme audio pe masini. Totusi sper ca masina o ascunzi bine intr-un garaj cu multe lacate ca la ce prezentare ai facut aici posibil sa se gasesca cineva caruia sa ii trebuiasca cate ceva de pe masina ta. Succes in continuare si drumuri fara gropi! :scratch:

Link către comentariu
  • 4 months later...
Mai rar asa sisteme audio pe masini. Totusi sper ca masina o ascunzi bine intr-un garaj cu multe lacate ca la ce prezentare ai facut aici posibil sa se gasesca cineva caruia sa ii trebuiasca cate ceva de pe masina ta.

pentru suma potrivita sunt gata sa va fac si o harta :) ...Banule te bag pe teava :)... sunetul se aude ireal si asta e ce stiam eu acum un an pana sa isi mai bage ceea ce are acum, dar rar am vazut om cu atata pasiune pt muzica si pt ceea ce face.

Modificat de gtigabi
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

S-au mai facut destul de multe modificari de atunci.

Atasez mai jos o diagrama a sistemului audio actual

post-14366-0-17464100-1295543510_thumb.j

Modificat de AlexBanu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!