Jump to content

2007 Mtm Audi R-tt

Airscape

Postare recomandată

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Airscape

60

• BGDR32

17

• Vlad MHL

12

• DOOM

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca si GTI-ul de 200 care l-am vazut azi este tot "generatie veche" si avea 8000 rpm.

Intr-adevar sunt mult mai multi tuneri decat am enumerat eu. Din pacate, eu avand o experienta mai limitata in domeniul tuning, doar pe astia 2 ii stiu.Ce sa fac, o sa mai citesc si eu si pe viitor promit ca o sa mai stiu vreo 2 sau 3.

Link către comentariu
Cred ca si GTI-ul de 200 care l-am vazut azi este tot "generatie veche" si avea 8000 rpm.

Intr-adevar sunt mult mai multi tuneri decat am enumerat eu. Din pacate, eu avand o experienta mai limitata in domeniul tuning, doar pe astia 2 ii stiu.Ce sa fac, o sa mai citesc si eu si pe viitor promit ca o sa mai stiu vreo 2 sau 3.

hai mai nu o lua asa de personal :) ...ai vazut doar ca octavia are 7000 rpm ;)

Link către comentariu

sigur mai vorbim despre masini si nu motociclete? :icon_thumright:

Airscape - o singura data sau de n ori (practic e in functie de motor), nu are nimic, dar daca e un obicei, nici un motor cu orice soft ar fi, nu e indestructibil, nici macar V8-urile americane, extrem de apreciate pt robustete.

Link către comentariu

La ce suport va referiti ? Suportul abia se vede in pozele alea...poate voi va referiti la altceva (la intreaga "chestie" care vine dintr-un capat in celalalt al grilei)

Link către comentariu

au ceva in comun masinile noaste :) pedalele si detectorul daca e bel 995.

se refera la suportul numarului de pe fata, stiu si eu ca la modelel noi de audi numarul se prinde fara suport in fata, se desface cumva partea aia din grila si prinde numarul sub ea.

ca in poza asta:

http://www.tuningblogger.de/uploaded_image...di_TT_CI-Look_1

Link către comentariu

Sincer nu ma deranjeaza in mod deosebit suportul de numar (cel la care te referi tu)...O sa vad daca se poate prinde fara suport. Dar nu o sa ma apuc sa il gauresc.Cred ca mai au ceva in comun masinile, in afara de pedale si bel 995....motorul :Driver:

Am o mica problema...la gropi sau denivelari mai mari (guri de canal, etc) se aude un scartzait / piuit / clinchet (nu stiu cum sa ma exprim mai bine) pe partea dreapta...nu prea imi dau seama daca e fata sau spate. Ce poate sa fie ? Cineva mi-a spus ca ar fi bucsa la bara stabilizatoare... La ce service imi recomandati sa ma duc pentru o verificare ?

Modificat de Airscape
Link către comentariu

Acu serios, tu intri cu masina asta prin gropi si canale :Driver: ? Nu te doare inima pentru ea? Foarte serios acum, nici nu ai pe unde le ocoli....

Link către comentariu

Incerc sa le evit si eu pe cat pot... Iar la mine denivelare sau groapa inseamna ceva ce pentru alta masina nici nu se simt... Sa nu crezi acum ca intru cu ea in "gauri"...

Link către comentariu

Latest victims: M5 (E39) & Carrera 4S (997). Rolling start, of course.

Si am luat-o rau de la un 911 Turbo :) Culmea ca s-a nimerit sa mai fim si 3 oameni in masina, iar cel cu Porsche singur :P

Caut pe cineva cu RS4 pentru un "ultimate challenge". Aveti prieteni cu RS4 ?

Modificat de Airscape
Link către comentariu

Ba chiar il onorez. De ce nu? Dar nu mai am numarul lui blazey si nu mi-a raspuns la mesajul privat. Daca il ai, da-mi-l tu. RS4?

Link către comentariu

Tinand cont ca am avut 2 masini in fata la Carrera 4S nu cred ca o sa ma fac deloc de ras cu Z4M... No offence dar nu cred ca Z4M e mult mai tare decat Carrera 4S 997. Au aprox aceeasi putere si greutate. Difera tractiunea...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!