Jump to content

2007 Mtm Audi R-tt

Airscape

Postare recomandată

te ai gindit la niste modificari si la tine........ adica ai nevoie de un DV de la forge pt ce? sa intelegem ca ai astm? :icon_thumright:

serios acum, crezi ca e bine sa te bagi peste ce au facut cei de la MTM? peste ce au facut , testat, etc ei? eu nu cred ca te pricepi mai bine decit ei si nici nu as interveni sa fac "sa mearga mai bine" ceva ce merge foarte bine

a fost doar parerea mea iar sfatul ti-l dau vazind la motorul 1.8T (mult mai simplu decit 2.0 TFSI) cite probleme apar cind nu -i place ceva unuia dintre ...... zecile de senzori pe care ii are

uleiul motul are un mare avantaj, este fabricat intr o singura tara in lume (Franta) deci nu exista riscul ca este ulei motul de turcia, de china sau de germania cum exista in alte cazuri;

daca masina ta are un ulei pe care ti l-au recomandat cei de la MTM (care respecta sau nu respecta norma VAG, etc) si nu ai ce sa -i reprosezi (adica nu este negru dupa 3- 4 k km, nu este mincat excesiv , etc) iar faci ce ti am spus mai sus, schimbi ceva care functioneaza in parametrii cu ceva ce nu stii cum va merge ;

daca vrei neaparat sa pui motul si ai internele de serie ale masinii, e bine sa pui uleiul pe care ti-l recomanda motul in program pt masina ta (binenteles respecta norma VAG , cred ca este 5w40 vag 502.00-505.00); daca ai internele schimbate, w300 uleiul recomandat pt curse de anduranta de 24 ore, rally, etc

Cred ca ai dreptate :offtopic:

Masina nu are tractiune integrala, nu?

Man astia de la mtm sunt seriosi? Le-am dat un mesaj de vreo saptamana si niciun raspuns pana acu. Astept sa-mi vina masina din semnatura si apoi vreau s-o "lucrez" bine :P si ma gandeam sa ma duc la ei...

Tractiune fata din pacate... Eu zic cel mai bine sa ii suni....sunt f. ocupati, si la e-mailuri nemtii de obicei nu prea raspund...

Link către comentariu
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Airscape

60

• BGDR32

17

• Vlad MHL

12

• DOOM

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca ai dreptate :)

Tractiune fata din pacate... Eu zic cel mai bine sa ii suni....sunt f. ocupati, si la e-mailuri nemtii de obicei nu prea raspund...

Sunt curios ce greutate are masina ta stoc. Cred ca in jur de 1335kg. Cum ai reusit sa ajungi la sub 1300kg? Ce ai dat jos?

Pt ca de pus in plus cei de la MTM au cam pus. Numai jantele au peste 15 kg una, fata de una stoc de 12-13kg.

La frane nu castigi prea mult, intre 2-5 kg max,poate ceva kg din evacuare dar daca interiorul este stoc, nu stiu cum ai ajuns sub 1300?? Ai cantarit-o?

Link către comentariu
Eu de ce nu apar pe lista sarbatoritilor ?? Am profilul updatat... :)

Tu cine esti, toma necredinciosul? Stock are 1270kg, janta cantareste 10,5kg, franele si evacuarea probabil cat cele stock...

Link către comentariu
Tu cine esti, toma necredinciosul? Stock are 1270kg, janta cantareste 10,5kg, franele si evacuarea probabil cat cele stock...

Si eu stiam ca TT are 1335 kg, de pe km77. Mai gresesc si aia.

Singura problema este ca eu am vrut aceleasi jante ca ale tale, am contactat MTM-ul prin Ovidiu, si asa am aflat greutatea care m-a facut sa renunt:14,5 kg sau 15. Dar probabil ca si MTM-ul mai greseste

Iar despre frane, le am si eu dar pe 365 mm si stiu cate kg au, le-am cantarit. Deci, masina ta este superba si f tare, felicitari pt ea, dar vreau sa stiu daca ai cantarit-o sau doar crezi ce spun altii. Iar asta e valabila mai ales in privinta jantelor.Depinde daca ale tale sunt 8,5 sau 9,5.Oricum, nu conteaza asta, conteaza ca ai o masina super.

Link către comentariu

In Brief-ul nemtesc masa proprie e 1270 Kg, in talonul romanesc, de asemeni. Pe site-ul oficial Audi (audi.de), e 1260 Kg: http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwagen/tt...sche_daten.html

Nu am cantarit-o, dar sincer am mai mult incredere in datele oficiale declarate de producator, decat cele de pe km77.

Jantele mele sunt 8,5J...si stiu sigur ca am citit undeva (o sa caut unde) ca au 10.5 Kg...chiar m-a surprins si pe mine...Poate nu e asa...who knows... Nu fac mofturi, tinand cont ca mi-au facut cadou un set nou-nout :)

La frane, evacuare, suspensii...am datele tehnice in documentatia de aproabare TUV pe care mi-au dat...e trecuta acolo si greutatea...

Nu mai iau dupa oricine...ma iau dupa datele declarate de producatori, Audi si MTM... Si nu cred ca firme de acest nivel isi permit sa "minta" clientul...

Mai era cineva care imi zice "domle, nu cred ca ai 313 cai"...pai cei de la MTM mi-au dat semnat asta, cu testele pe Dyno, cu documentatie de vreo 50 de pagini si aprobari TUV si tot tot tot, garantie 2 ani...

Btw, iti stiu masina, am vazut-o la Mall Vitan...inevitabil sa nu remarc franele :) Dar nu stiu de ce le-ai luat de la MTM...la Brembo erau mai ieftine, si sunt aceleasi :P

P.S. Cine e ovidiu, si ce legatura are cu MTM ?

Modificat de Airscape
Link către comentariu

Ovidiu este importatorul oficial MTM in Romania. Il gasesti si la ei pe site. Despre cei 313 hp eu sunt convins ca ii ai, pt ca asta este kit-ul original MTM si sunt convins ca nu se joaca cu asa ceva. Iar despre roti, tocmai pt ca am franele alea am vrut si rotile, tot 8,5 si 14.5 kg a fost raspunsul primit de la MTM. Bineinteles ca or fi si la ei mai multe variante si este posibil ca ale tale sa aiba 10,5. Eu nu le-am cantarit sa vad ca au 14,5 asa ca spun doar ce a spus MTM.

Daca in TUV MTM scrie ca au 10,5 kg, atunci atat au. :)

Link către comentariu
335i stock face m3 e46 :)

masini au cam aceleasi specificati 335i are 5.5 0-100 km dar masina trage mult prea bine in toate treptele si liniar !!

uita-te putin pe www.e90post.com sau pe youtube

Procede 335i vs E46 M3 :)

cu procede ajunge undeva pe la 360 de cai si 0-100 in 4.6 , 4.8 secunde spre ca intr-un an sa imi iau si eu 335i :D sau S5

subscriu desi poate o sa ti se para ciudat!daca 335 este automat si stock il bate rau de tot!m-am dat si eu cu un 335 si am vazut "ce poate"! ;)nu e chiar asa de tare cum reiese din cifre!

Link către comentariu

:blink:

BGDR32 am auzit ca tu ai un "adaos" la r32 sau nu de tine era vorba?

daca da, de ce nu iti faci putin imp sa prezinti si tu masina, ca stiu sigur ca multi ar fi intersati...

Link către comentariu

Cred ca de mine e vorba, dar nu sunt chiar asa de multe de spus despre ea. Pe afara este exact stoc, mai ales acum iar in rest am modificat-o si eu cum am putut. Dar asta e alta conversatie, nu aici.

lasa ca nici cu a ta nu mi e rusine :(
Multumesc, iar de a ta nu mai spun ca probabil stie toata lumea :)
Link către comentariu

Pai sa imi pun roti de iarna, ar trebui sa pun pe 19"....mai mici nu pot din cauza franelor...si nu stiu daca gasesc anvelope de iarna pe 19", sau oricum ar fi enorm de scumpe. Asa ca nu cred ca o sa o prea scot, oricum daca e zapada nu am cum din cauza spoilerelor etc.

Vreau oricum sa vand A4 si sa imi iau un SUV ...

Link către comentariu
Pretul nu pot sa-l spun, am avut o intelegere cu ei (barter + o suma).

Deci le-ai facut un site si ti-au dat masina? :icon_rambo:

S-o conduci cu placere!

Cum pleaca de pe loc cu 300+ cai si tractiune fata?

Link către comentariu
Cateva masini cu care m-am dat (din mers, ce e drept) si le-am facut:

......................

Bentley Continental GT

..............

Totusi haide sa nu exageram :D

este masina ta avion, dar nu si racheta. Bentley are 560 cp si 650 Nm , suta in 4,6 sec si nu cred ca 100-200 stai mai bine decat el.

In rest succes cu masina si ai grija de ea ca arata f bine :blink:

Modificat de oozz
Link către comentariu

Chiar, si eu sunt curios cum e cu tractiunea pe fata si 310cp! Am vazut ca e si un diferential acolo bagat si asta ma face si mai curios... deja am inceput sa strang bani pt la primavara :offtopic:.

Link către comentariu
Pai ai franele de RS4 nu? Nu iti merg jante de 18 la ele?

Cred ca sunt mai mari decat cele de RS4. Si nu, 18" nu intra. Astea 19" 8,5J intra la limita.

Deci le-ai facut un site si ti-au dat masina? :icon_thumright: S-o conduci cu placere!Cum pleaca de pe loc cu 300+ cai si tractiune fata?

Apucati-va de facut site-uri baieti :)Patineaza rau la plecare...in special din cauza prafului care e la noi pe strazi...In Germania parca era alta treaba...Autoblocantul mai ma ajuta putin oricum...

Modificat de Airscape
Link către comentariu
Totusi haide sa nu exageram ;)este masina ta avion, dar nu si racheta. Bentley are 560 cp si 650 Nm , suta in 4,6 sec si nu cred ca 100-200 stai mai bine decat el. In rest succes cu masina si ai grija de ea ca arata f bine :icon_thumright:

Nu am de ce sa mint. M-am tras cu el de cateva ori, l-am facut de fiecare data. Are 4.8 suta si 2400 Kg (dublu aproape fata de a mea). 0-200 in 16.9 secunde, a mea 17.6 secunde. Daca faci calculul 100-200...iese mai bine TT-ul. Cifrele oricum nu sunt mereu relevante, in special 0-100. Prietenul meu cu 335i s-a tras si el cu Continental GT, altul, si l-a facut de asemeni.

Chiar, si eu sunt curios cum e cu tractiunea pe fata si 310cp! Am vazut ca e si un diferential acolo bagat si asta ma face si mai curios... deja am inceput sa strang bani pt la primavara :)).

Continui sa cred ca praful excesiv de pe strazile noastre e principala problema. Am mers cu masina in Germania, si e alta treaba. Aderenta mult mai buna. Am vazut-o si in teste, pe circuit, etc...alta treaba.

Modificat de Airscape
Link către comentariu

Ai frane de 380 mm pe fata, fata de 365 mm la RS4, trebuie sa scrie asta in TUV.

Si intr-adevar, Continental GT este o masina f rapida, dar ffff grea si automata, asa ca este posibil sa si-o ia.

Link către comentariu

Stiu ca am de 380mm, am scris si in descriere, 8 pistoane etc...dar nu stiam cat are RS4...

Modificat de Airscape
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!