Jump to content

2007 Mtm Audi R-tt

Airscape

Postare recomandată

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Airscape

60

• BGDR32

17

• Vlad MHL

12

• DOOM

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am scos masina din vopsitorie...urmeaza pozele :icon_thumright: Cu asigurarea CASCO inca nu am rezolvat, inca astept raspuns de la cativa brokeri.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

deci am avut ocazia sa lucrez la acesta avion, impresia... vreu si eu :)

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de luminite :)

Modificat de cipos
Link către comentariu

Or sa vina si pozele in curand....si aparitii in cateva reviste...

Am tot vrut sa o pozez dar nu am avut timp mai deloc, fiind prins cu firma...

Oricum mi-au venit pragurile noi deci o sa asistati si la un mic upgrade :P

Cateva masini cu care m-am dat (din mers, ce e drept) si le-am facut:

BMW 335i

BMW M3 (E46)

BMW 650i

Mercedes-Benz CL500 (nou)

Mitsubishi EVO IX

Audi S3

Bentley Continental GT

Porsche Carrera 996

Porsche Boxter S 986 & 987

Range Rover Sport Supercharged

Modificat de Airscape
Link către comentariu

pai cam toate masinile enumerate au peste 1750 kg.....335i nu cred ca l-ai facut.....poate daca era prost soferu ......306 cai si 400Nm/1300-5000 cuplu incredibil pt un benzinar + biturbo :)

Link către comentariu

335i stock face m3 e46 :)

masini au cam aceleasi specificati 335i are 5.5 0-100 km dar masina trage mult prea bine in toate treptele si liniar !!

uita-te putin pe www.e90post.com sau pe youtube

Procede 335i vs E46 M3 ;)

cu procede ajunge undeva pe la 360 de cai si 0-100 in 4.6 , 4.8 secunde spre ca intr-un an sa imi iau si eu 335i ;) sau S5

Modificat de Allex18
Link către comentariu

Range Rover Sport Supercharged... pe ala il fac si eu... darmite tu... LOL!!!

Si, 335-ul pe reprize e altceva decat m3-ul e46 - turbinele alea mici fac toata treaba :)

@Allex18, poate era automat... care nu prea are legatura cu manualul, nu?! Totusi, e foarte posibil sa faca 335, chiar si manual... e altceva din mers...

Eu, de exemplu m-am luat cu un 335, cabrio, ce-i drept (deci mai greu) si m-am dus in fata... Ne-am oprit la stop si omu se uita la mine, se uita la masina lui , radea si nu intelegea...

Link către comentariu
pai cam toate masinile enumerate au peste 1750 kg.....335i nu cred ca l-ai facut.....poate daca era prost soferu ......306 cai si 400Nm/1300-5000 cuplu incredibil pt un benzinar + biturbo :)

Te rog nu il jigni :D E prietenul meu cel mai bun...cu care locuiesc in acelasi apartament... Stie sa mearga si ii cunosc masina perfect. Dar l-am facut...si inca destul de rau din mers... Da, are 306 cai si 400Nm cuplu...la 1550 Kg...dar gandeste-te ca a mea ceva mai multa putere, cuplu aproape identic, dar la sub 1300 Kg... Cu 335i chiar nu am avut problema...si da, cel care a zis ca 335 fuge mai bine ca M3 E46 are dreptate...

Cele mai apropiate au fost Carrera (320 cai - 1330 Kg) si S3 nou cu chip...

Link către comentariu

Cel cu Carrera mi-a spus ca are 450 cai...ca are tuning pe ea etc... :) Dar cam imposibil sa scoti 450 de cai din 320 fara sa ii pui turbina sau compresor... Oricum 320 sau 450, cert e ca l-am calmat :D

Link către comentariu
@airscape: cind mai iesi la "plimbare", da mi si mie un semn ;)
Ok...
oricum e super masina am vaz prin oras ;) ce consum ai ? ;)
Pai am media pe 1300 Km facuti doar in Bucuresti de cand am adus-o...15,3% Calculat de mine cand fac plinul...cam 16%Eu zic ca e bine.
Link către comentariu
nadir@boosted.ro
@airscape: cind mai iesi la "plimbare", da mi si mie un semn :D

subscriu la ce zice BBM :D

ai nr in profil

Link către comentariu

Mersi Mersi :D

subscriu la ce zice BBM :Dai nr in profil
Chiar as vrea sa ne intalnim....sa imi spui cum e cu DV-ul ala de la Forge, cu filtrul CDA si cu uleiul ala Motul...ma gandesc la niste modificari si la mine Modificat de Airscape
Link către comentariu
Mersi Mersi :lol:

Chiar as vrea sa ne intalnim....sa imi spui cum e cu DV-ul ala de la Forge, cu filtrul CDA si cu uleiul ala Motul...ma gandesc la niste modificari si la mine

te ai gindit la niste modificari si la tine........ adica ai nevoie de un DV de la forge pt ce? sa intelegem ca ai astm? :icon_thumright:

serios acum, crezi ca e bine sa te bagi peste ce au facut cei de la MTM? peste ce au facut , testat, etc ei? eu nu cred ca te pricepi mai bine decit ei si nici nu as interveni sa fac "sa mearga mai bine" ceva ce merge foarte bine

a fost doar parerea mea iar sfatul ti-l dau vazind la motorul 1.8T (mult mai simplu decit 2.0 TFSI) cite probleme apar cind nu -i place ceva unuia dintre ...... zecile de senzori pe care ii are

uleiul motul are un mare avantaj, este fabricat intr o singura tara in lume (Franta) deci nu exista riscul ca este ulei motul de turcia, de china sau de germania cum exista in alte cazuri;

daca masina ta are un ulei pe care ti l-au recomandat cei de la MTM (care respecta sau nu respecta norma VAG, etc) si nu ai ce sa -i reprosezi (adica nu este negru dupa 3- 4 k km, nu este mincat excesiv , etc) iar faci ce ti am spus mai sus, schimbi ceva care functioneaza in parametrii cu ceva ce nu stii cum va merge ;

daca vrei neaparat sa pui motul si ai internele de serie ale masinii, e bine sa pui uleiul pe care ti-l recomanda motul in program pt masina ta (binenteles respecta norma VAG , cred ca este 5w40 vag 502.00-505.00); daca ai internele schimbate, w300 uleiul recomandat pt curse de anduranta de 24 ore, rally, etc

Link către comentariu

Masina nu are tractiune integrala, nu?

Man astia de la mtm sunt seriosi? Le-am dat un mesaj de vreo saptamana si niciun raspuns pana acu. Astept sa-mi vina masina din semnatura si apoi vreau s-o "lucrez" bine :D si ma gandeam sa ma duc la ei...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!