Jump to content

2007 Mtm Audi R-tt

Airscape

Postare recomandată

De pe loc, da, m-a facut. Din mers, nu prea. Iar asta s-a intamplat la cateva zile dupa ce mi-am luat masina. Nu te acomodezi asa usor de la 1.9 TDI la 2.0 TFSI 315 CP...

Care era intrebarea ? :tomato:

Off-Topic: Un forum pentru TT se poate sa avem ? Nu de alta, dar cred ca sunt mai multi posesori de TT aici decat cei de A2 sau R8 :king:

Modificat de Airscape
Link către comentariu
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Airscape

60

• BGDR32

17

• Vlad MHL

12

• DOOM

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

stai linistit ca si YDT a trecut tot de la 1,9TDI la 20TFSI :lol:

oricum sa fii mandru ca te-a batut un S3 avand in vedere ca masina cu soft ajunge pe la 300 calutzi si este 4x4 deci avantaj la plecare!

oricum din ce am auzit este 1-1 avantaj tu din mers avand in vedere ca tt`ul este mult mai usor!

oricum felicitari!

Link către comentariu

Saptamana asta o sa ii vosesc spoilerul fata (e cam ciuruit de la pietricele si are si o zgarietura), ii montez grila noua (shiny black, ca la A5), si grilele de langa proiectoare in varianta noua (mi le-au trimis cei de la MTM). Apoi o sa fie gata pentru sedinte foto, poate chiar cateva reviste :blink:

Astept niste propuneri pentru praguri (care sunt cele stock momentan, kitul de la MTM nu include si praguri custom). Niste faruri cu LED ar fi bestiale, dar nu cred ca exista inca (o sa le comand pe cele de pe S-TT-ul de fabrica, cand o sa apara).

Link către comentariu

Cu cea mai mare placere. Spre sfarsitul saptamanii sper sa fie gata masina.

Te astept pentru o sedinta foto in Autoshow. Bineinteles, daca esti interesat. :)
Link către comentariu

Am auzit ceva "vorbe" rautacioase, de aceea tin sa precizez ca masina (cat si celelalte 2) a fost cumparata integral din bani munciti de mine, nu din cei ai parintilor. Am o firma de software si web design de aprox. 7 ani.

Link către comentariu

Nu te supara pe mine, dar asa se intampla cand te afisezi prea mult.Mancatori de ..... se gasesc la tot pasul si nu cred ca trebuie sa dai explicatii nimanui despre modul in care ti-ai cumparat masina.Conteaza ca ai cumparat-o, e a ta, si atat.Restul sa-si vada de ale lor.

Modificat de jimmy_g5
Link către comentariu
  • Administrator

nu pune la suflet ca nu-ti face bine. Rautaciosi si invidiosi vei gasi usor .. mai greu cu prietenii care sa se bucure cu adevarat alaturi de tine.

Link către comentariu

Da, am dat cateva ture de magheru in seara asta, dar nu imi amintesc sa fi vazut vreun S3 ( as fi remarcat :beerchug: ). Erai cu alta masina ? Trebuia sa imi dai un flash ceva sa ne cunoastem.

Link către comentariu

Eram cu S3 plin de noroi dar am mers in spatele tau cuminte :beerchug: ....de fapt la Romana trebuia sa o iau la dreapta dar am mers dupa tine :cheers: ca sa vad masina mai de aproape.Dupa aia ai facut stanga pe Ana ipatescu (Lascar Catargiu) iar eu am luat-o pe Calea Victoriei.Frumoasa masina, eu cel putin am vazut-o de la o posta.

Link către comentariu
Am auzit ceva "vorbe" rautacioase, de aceea tin sa precizez ca masina (cat si celelalte 2) a fost cumparata integral din bani munciti de mine, nu din cei ai parintilor. Am o firma de software si web design de aprox. 7 ani.

nu merita sa -ti bati capul si sa dai explicatii, invidiosi si mincatori de c....astane sint peste tot !! din partea mea si daca erai pablo escobar convertit la tuning tot nu ma interesa atita vreme cit nu ma deranjezi si doar te bucuri de masina ta care este foarte foarte "smechera"

Link către comentariu

Am bagat-o la vopsitorie, ii fac spoilerul si ii montez noile grile. Abia astept sa o scot :)

Link către comentariu

uau!!!! minunatie de masina! sa va stapiniti sanatosi unu pe altu'!

desi nu sint un fan al designului tt-ului nou, si nici cel al r8-ului nu ma misca prea tare, vad ca mtm-ul a reusit ceva extraordinar! foarte-foarte tare!

unde ti-ai asigurat masina?

exista posibilitatea unei grile fara numarul de inmatriculare? vazusem treaba asta pe tt-uri si arata bine, insa nu stiu daca nu cumva erau poze "pictate".

inca odata, meleoane de km. fara de probleme!

Link către comentariu

stai linistit. pt toti, pot sa confirm cele spune mai sus. oricum, vezi ca trebuie sa ne gasim sa ma plimbi pana la urma :coolpics:. ne auzim. super masina.

Link către comentariu

Am fost la cateva companii (Generali, Omniasig ..) pentru a-mi asigura masina (CASCO) si mi-au spus ca valoarea totala maxima a accesoriilor ce nu vin din fabrica (elemente de tuning) nu poate sa depaseasca 10-12% din valoarea masinii.

In conditiile in care ce vreau eu sa asigur (jante, frane, amortizoare, spoilere, evacuare) depaseste 10.000 euro, iar valoarea masinii in catalog e doar 35.000 euro, m-au refuzat.

Ce pot face in aceste conditii ? Stiti vreo firma de asigurari care asigura orice suma ?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

vezi ca a postat mihaila un anunt in care da un nr de tel al unui Broker de Asigurari si el cred ca poate sa te ajute!

bafta

Link către comentariu

Frumoasa masina - la cum arata nici nu mai are nevoie de tuning. La cat de putine sunt in Bucuresti nici de personalizare nu ar fi nevoie.

Daca tu insisti... :D :D Abia astept sa vad rezultatul (cand o iesi de la vopsitorie)

Vezi ca e un topic (daca vrei sa arunci un ochi) http://vwforum.ro/index.php?showtopic=34214

Practic putere stock e destula :D (la momentul asta s-ar putea sa fi in pole position).

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Nu stiu ce vrei sa spui in legatura cu personalizarea (ca nu mai are nevoie de tuning)....masina nu e stock, e deja f. modificata, exterior, motor, evacuare, cutie, suspensie, frane, etc. Doar pragurile mai as vrea sa le schimb, atat. Si spoilerul il vopsesc pentru ca are ciobituri in vopsea de la pietre.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!