Jump to content

2007 Mtm Audi R-tt

Airscape

Postare recomandată

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Airscape

60

• BGDR32

17

• Vlad MHL

12

• DOOM

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu, scaunele scoica nu mi le-au dat :lol: Sincer nici nu le-as fi vrut. In rest masina e la fel ca acolo. Mi-au dat si un set de jante noi noutze cele vechi erau putin zgariate. Super de treaba baietii.

Mi-am cumparat si grila radiator vopsita in negru lucios (am vazut-o pe cateva masini si arata super).

Tare mi-as lua, dar nu stiu daca exista inca, faruri cu LED gen A5 / R8. Am inteles ca or sa apara pe TT-S, varianta S la TT cu motorul de pe S3.

Link către comentariu

Ceva interesant!

Timpi scosi pe circuitul MotorSport Arena Oscherleben in testele revistei AutoBild:

MTM Audi R-TT: 1:46.70

BMW M6: 1:46.90

Audi RS4: 1:48.69

TechArt Carrera S: 1:48.83

BMW M3: 1:50,59

Link către comentariu

Marfa rau, si parca sunt in asentimentul tuturor daca insist sa pui si tu niste poze ceva .. macar cu telefonul facute, sa vedem si noi ce lauda aia acolo in DE, pe pamant romanesc :beerchug: !

Link către comentariu
...Roadrunner...

Sincere felicitaaari, sincere felicitaaari !! :beerchug: Sincere felicitaaari, sincere felicitaaari !! :Driver:

Cei 100 de kilometrii de autostrada or sa ti se para fooooarte scurti. :Driver:

Nici nu stii cit ma bucur sa vad, ca insfirsit cei care isi permit masini de acest gen au inceput sa cumpere si masini modificate profesional si nu numai SUV-uri de 10 metri.

Inca o data... sa o stapinesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii !!!

Link către comentariu

te felicit pentru pasiune si nebunie !!! la 30,000 EUR CIP TT-ul 2.0 standard plus 18,000 EUR modificarile plus optionale etc => peste 50,000 EUR CIP si probabil 60,000 EUR cu totul, multi oameni ar fi ales alte masini in versiuni standard....

Link către comentariu

Da...intradevar o adevarata bijuterie ti-ai luat...abia astept sa ajung si eu prin Bucuresti la una din intalnirile saptamanale.

Link către comentariu

Una dintre cele mai frumoase masini de pe forum. Si puterea motorului este pe masura aspectului. Sincere felicitari!

Link către comentariu

In general doar citeam topicurile la capitolul "masina mea"........ Asta este altceva (e pe sufletul meu, dar nu e a mea :blink: ). Si eu zic la fel: RESPECT. Felicitari si sa te bucuri cat mai mult de ea. Spune-ne cand vii la intalniri ca nu trebuie ratat momentul.

Link către comentariu
  • Administrator

o intrebare> am auzit ca tu ai fost victima intr-o confruntare cu una bucata S3 TFSI argintiu ( 01YDT la numar) :tomato:

tcm-> :king:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!