Jump to content

Unde Sa Repar Skoditza?

Clydeman
 Share

Postare recomandată

Ideea e ca m-a prins grindina.....asta a trecut dar nu stiu acum ce sa aleg Brady sau Avia?

Reparatia se face pe casco si presupun ca stiti ce se face in astfel de cazuri. Intrebarea este daca stiti care face mai bine!

Am constatarea de CASCO dar nu reusesc sa ma decid avand in vedere ca trebuie reparata toata caroseria: usi aripi plafon potbagaj mai putin capota care se inlocuieste si in final vopsire integrala.

Astept raspunsurile voastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:huh: E "batuta" rau? Ca am si eu 4-5 pocnituri de grindina pe capota si 2 pe plafon dar am renuntat sa le repar.

Nu iti e teama ca dupa ce masina va fi revopsita, la o eventuala revanzare clientii vor crede ca e "rasturnata"? :D

Link către comentariu

Ideea e ca m-a prins grindina.....asta a trecut dar nu stiu acum ce sa aleg Brady sau Avia?

Reparatia se face pe casco si presupun ca stiti ce se face in astfel de cazuri. Intrebarea este daca stiti care face mai bine!

Am constatarea de CASCO dar nu reusesc sa ma decid avand in vedere ca trebuie reparata toata caroseria: usi aripi plafon potbagaj mai putin capota care se inlocuieste si in final vopsire integrala.

Astept raspunsurile voastre.

ElcarGid Buzau?

Link către comentariu

:huh: E "batuta" rau? Ca am si eu 4-5 pocnituri de grindina pe capota si 2 pe plafon dar am renuntat sa le repar.

Nu iti e teama ca dupa ce masina va fi revopsita, la o eventuala revanzare clientii vor crede ca e "rasturnata"? :D

mie nu mi-ar fi. banuiesc , ca pastreaza constatarea de la casco unde specifica ce are caroseria

Link către comentariu

Inca o recomandare pentru ElcarGid. Am reparat acolo o masina a unui prieten si a iesit impecabil.

Link către comentariu

Eu ma duc pe 12/05, pt o usa zgariata...pietenii stiu de ceeee :D

Link către comentariu

inca o intrebare de ce tocmai la Buzau? adica chiar sunt asa de prosti astia din Bucuresti?

Link către comentariu

Nu neaparat dar relatia cu clientii la Bz este superioara cu mult. Eu sunt f multumit de relatia intre service si client la Bz.

Link către comentariu

o sa pun si poze dar nu in topicul asta pt ca ma aleg cu un warning

Link către comentariu

inca o intrebare de ce tocmai la Buzau? adica chiar sunt asa de prosti astia din Bucuresti?

Nu, insa cei de la buzau sunt superiori din punct de vedere relatie client si profi.

Link către comentariu

Uitati ce va propun eu..... pun niste poze sa vedeti si voi. Dupa va rog sa-mi spuneti ce parere aveti; Ma duc la Buzau o fac acolo pt ca nu am nevoie de nervi la service; pe urma va arat cum a iesit.

post-9907-1190203971_thumb.jpg

post-9907-1190204302_thumb.jpg

Link către comentariu

mama mia...e jale...mai bine schimbi ce se poate :rolleyes:

Link către comentariu

Cauta-l pe userul elad si da-i un telefon...el e de la ElcarGid. Te poate ajuta...

Link către comentariu

la avia nu se vopseste bine din cate stiu. Nu stiu la brady - vezi epopeea CIPOS :), Elcargid ar merge sau stiu eu - la PPPPP ? :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!