Jump to content

Plafon Ars :(

lar
 Share

Postare recomandată

Acum ceva vreme prietena mea a vrut sa arunce tigara pe geam dar a lasat jarul pe plafon, exact in apropierea chederului, in zona manerului de sustinere pe viraje. Fiind intuneric eu nu am observat atunci, am vazut abia la vreo ora dupa. Problema e ca plafonul prezinta o urma urata rau de arsura, nu stiu daca se poate repara prin vreo metoda si cine ar putea sa faca asa ceva. Daca aveti vreo informatie care sa ma ajute pls let me know. Daca nu se repara poate cineva sa-mi spuna care ar fi costul de inlocuire a plafonului pentru Ibiza, inclusiv manopera in service ? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:screwy: tigara NU se arunca pe geam! Mai ales aprinsa! Imagineaza-ti ca cel din fata ta iti arunca tigara aprinsa in nas sau poate chiar iti intra pe geam, atunci sa te vad

ON-topic: n'am idee cat costa dar am vaga impresie ca destul de mult. Incearca sa stergi negreala cu ceva, va ramane doar un semn mai putin vizibil

Link către comentariu

Cred ca singura solutie ar fi sa schimbi tapiteria plafonului, dar probabil ca nu va fi prea ieftin. Poti pune o poza sa vedem exact cat e de afectata tapiteria?

Link către comentariu

;) tigara NU se arunca pe geam! Mai ales aprinsa! Imagineaza-ti ca cel din fata ta iti arunca tigara aprinsa in nas sau poate chiar iti intra pe geam, atunci sa te vad

ON-topic: n'am idee cat costa dar am vaga impresie ca destul de mult. Incearca sa stergi negreala cu ceva, va ramane doar un semn mai putin vizibil

Pai tocmai asta m-a enervat la culme, eu o certam mereu pentru ca nu folosea scrumiera, dar cu cine sa te intelegi ? ;) Acum faptul e consumat, am curatat zona dar semnul e oribil, revin cu poza "tragediei" ;) maine.

Link către comentariu

@lar: in masina mea cine nu se supune regulilor foloseste RATB-ul :D

Tapiteria e deschisa la culoare? Nu cred ca e asa oribil semnul, doar iti sta pe creier :D Ia pe cineva in masina sa vezi ca nici nu observa. Stiu cum e, toti suntem crizati cand masina noastra pateste ceva

Link către comentariu

La modelele de serie tapiteria de pe plafon e alba spre gri. Numai la FR si Cupra este neagra :salut:

Link către comentariu

Decat sa schimbi plafonul ma gandeam ca probabil ar fi mai usor dc ai vopsi sau dc ai lipi ceva pe locul respectiv, asa discret, cu o culoare care este la fel cu nuanta plafonului. Ma rog, e o idee. Si asteptam poze cu "buba" :)

Modificat de Aries
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!