Jump to content

Octy 2

fun-e23

Postare recomandată

A venit vremea sa postez si eu aici.

Configuratia masinii este cea din semnatura.

Am profitat de un drum la munte ca sa-i fac niste poze:

dsc01229qv4.th.jpg

dsc01230rs8.th.jpg

dsc01231rx0.th.jpg

dsc01232ah8.th.jpg

dsc01233nd3.th.jpg

dsc01234yo1.th.jpg

dsc01235ux1.th.jpg

Modificat de fun-e23
Link către comentariu

fff frumoasa .... si ai grija d ea ... p viitor ce ii planifici??? :D:P :huh: apropo ai drumuri grele p ea??

Modificat de Georgik
Link către comentariu

@fun-e23 Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente. (poate ne mai vedem duminica la intalnire) Bafta!

@georgik PDG nu merge pus cu jante 17" deci nu are omu

Link către comentariu

Felicitari pentru asa masina frumoasa. Si eu am ales bej cappuccino tocmai pentru ca este o culoare versatila, de la bej la argintiu. Sa te bucuri de ea multi kilometri.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Tot octi2 am vrut si eu.. dar pana la urma mi`am luat G5... imi plac jantele foarte mult

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme Cat te`a costat?

Link către comentariu

Dupa zeci de discutii si poze cu jantele de Octavia care exista pe forum, dupa semnatura in care apare numele lor....tu nu stii despre ce jante e vorba?? :unsure:

Link către comentariu

Pai nu ma oftic, de ce sa ma oftic? Dar unele chestii sunt evidente... e ca si cum as intreba cate usi are :Driver:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Frumoasa masina! Tot octi2 am vrut si eu.. dar pana la urma mi`am luat G5... imi plac jantele foarte mult

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme Cat te`a costat?

Masina a costat 19500e, dar am dat obtinut discount de 500e deci am dat pe ea doar 19000e.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!