Jump to content

Inca Un Fericit (sper) De Golf Iv

GNV29

Postare recomandată

Salutari tuturor forumistilor . Acum o saptamana jumatate am adus in tara noua mea masina un Golf IV 1.6 FSI. Dar sa incep sa ma laud si eu cu dotarile masinii:

- 110 CP, ESP, 60000 KM:

- faruri xenon, spalator faruri, carlig de remorcare detasabil

-scaune incalzite fata,climatronic, NAVI MCD, tempomat , senzor ploaie, oglinda heliomata, alarma , trapa electrica, jante aliaj 17", scaune sport (nu RECARO :( ),volan sport piele, schimbator piele, ...

Ca dotari pentru viitor :

-stiker vwforum

-parktronic

in rest astept sugestii. poze o sa postez in zilele urmatoare in functie de timpul pe care o sa-l am sa le fac.

Link către comentariu

Felicitari (chestia cu sper trebuia sa o tai :() dotarile sunt destule si sa ne spui si pretul ....si asteptam pozele :(

Link către comentariu

SUNT FERM CONVINS CA O SA DISPARA CHESTIA CU " SPER ", DAR SUNT UN PESIMIST NATIVADUSA IN TARA (FARA TAXA) UNDEVA LA 9.300

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!