Jump to content

Ibiza 1.4

postman
 Share

Postare recomandată

beton...

m-am dus eu mester mare sa iau masina..pare sa fie o problema cu un rulment de presiune...

fiind motor de 1.4, este destul de zgomotos, asa mi se pare mie..asa ca nu am auzit nimic suspect initial...

insa daca lasi ambreiajul liber la relanti, are un fel de huruit in tandem cu motorul...la un service zic ca este rulmetul de presiune care la motorul asta e in cutie...si saracul costa 1-200 lei...dar manopera e vreo 8...ca e lucru' dracului.

ma rog, ati patit ceva similar?

ce ulei bagati in cutie? ca eu ma astept sa cam fie uscata....si cam cat ar fi o manopera la dat jos cutia si desfacut?

cheers

L.E. ziceau astia la service ca nu-s eu ghinionistul planetei, e o problema comuna. este?

daca mai vezi forumul, afla ca si eu patesc la fel.

explicatia data de un mecanic de la Topcar Cluj, este ca presiunea exercitata la rece asupra placii de presiune este aproape dubla fata de normal.

daca se aude si la cald, atunci este o problema cu rulmentul si placa de presiune.

cost total manopera 500 ron, piesele, rulment 45 ron, placa 450 ron .

daca iti convin preturile, vino in Alba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!