Jump to content

Teutonul Din Ingolstadt

floppy

Postare recomandată

Va salut pe toti !

Desi sunt membru al acestui site de ceva vreme , tatal meu conducand o Skoda Octavia , a venit si timpul meu sa postez in aria "Masina mea" cu o achizitie de doua luni : Audi A4 1.9 TDI 131 Cp , tip motor AVF , 2004.

Initial plecasem cu gandul sa-mi iau o masina noua, dar la aceeasi bani chiar nu gaseam ceva care sa-mi fie pe plac - motorina, design placut, peste 100 C.P. si un bun pret la revanzare . Niciodata nu am cumparat o masina noua, dar taxa de prima inmatriculare imi punea bete in roate si luasem in considerare si aceasta optiune, dar m-am lecuit repede ...

Dupa o luna de cautari , am cumparat acest Audi A4 1.9 TDI 131 cp din Ardeal, adus din Germania de o luna.

Detalii :

- Audi A4 1.9 TDI 131 Cp , motor AVF , 2004

- 169.000 km , acum are aprox. 174.000 km

- cutie manuala cu 6 trepte

- faruri Xenon

- 6 airbag-uri

- geamuri electrice fata

- radio cd-player "Audi Concert" cu 10 difuzoare

- climatizare automata bi-zonala

- jante aliaj 16 inch - 205/55/16 91 W

Pentru cei ce cauta o masina second-hand din Romania, recomand targul auto din Targu-Mures, de fapt se tine duminica dimineata la iesirea din oras si parcurile auto din comuna Corunca , lipita de acelasi oras.

Sunt incantat de masina, nu se aude nici macar un "greieras", trage foarte bine, sistemul audio e OK, cel de ventilatie eficient, consumul este mai mult decat rezonabil si m-am obisnuit cu porecla din partea prietenilor de "Stapanul Inelelor " ;)

Masina a mai avut un singur proprietar in Germania, carte service, facturi si chitante la zi pentru Germania, inclusiv test DEKRA .

Momentan postez o singura poza, in vizita la bunica mea, asa ca scuzati decorul...

post-4630-1189949591_thumb.jpg

Link către comentariu

Pretul de cumparare a fost 14.300 EURO , la care s-a adaugat si taxa de prima inmatriculare . Am uitat sa adaug ca are si ESP, dar oricum e standard la Audi .

Link către comentariu

Felicitari si bine ai venit printre stapanii inelelor!!! e super masina,o alegere f buna,si la cati mai multi km fara probleme!!!

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari !

Din pacate nu are quattro , dar chiar si asa se tine bine... :)

Cand sunt intalnirile in Bucuresti , caci as vrea sa ma alatur si eu celor ce se aduna in Capitala ?

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Un Audi este un Audi...

Referitor la intalniri, uite-te aici este chiar sticky, nu-l poti rata. :) mai ales ca esti membru vechi.

Multa bafta!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

@wts Nu este. Eu am dat 14200 pe a mea la 160.000 kmm reali, si e Avant. Destul de greu sa gasesti masini bune si ieftine. In jur de 14000 eu il ocnsider corect. A mea noua a costat cam 35.000.

Link către comentariu

Tinand cont ca toti cei care au vazut masina isi faceau cruce cum e posibil ca la anii si km astia sa arate ca "noua" (exterior - interior ), nu cred ca nr de km afisati in bord reprezinta un impediment.

Oricum cand imi iau o masina, nr de kilometri afisati reprezinta ultimul aspect la care ma uit , sunt altele mai importante decat cifrele din bord... :( Suma cred ca este corecta , fiind cumparata din tara, deci de la un intermediar ce isi adauga si el profitul sau.

Link către comentariu
  • 4 months later...

A trecut ceva timp de cand n-am postat nimic, recunosc ca am fost cam neglijent :)

A4 meu drag a schimbat domiciliul, adica am facut schimb de masini cu tatal meu . Decizia a venit ca urmare a faptului ca Primaria de sector a demolat garajele din spatele blocului , inclusiv al meu si a construit o "parcare de resedinta". Si cum sunt genul de persoana care nu poate sa doarma noaptea de grija masinii, A4 imi provoca dureri de cap zilnice.

Noaptea pliam oglinzile, dimineata le gaseam in pozitia normala (cineva avea chef de glume proaste sau nu reusea sa mi le fure , treaba asta s-a intamplat de vreo doua ori ) si nu trecea saptamana fara o mica zgarietura sa apara din neant etc.

Asa ca n-am mai rezistat presiunii si ca sa nu-mi fac sange rau si mai mult , am preferat sa scot masina din haosul bucurestean si sa circul zi de zi cu Skoda Octavia , un adevarat animal de povara.

A4 e un automobil excelent, acum ca am facut peste 10.000 km cu el, imi pune un mare zambet pe fata de fiecare data cand il conduc, ca apoi sa stramb din nas cand ma sui in Octi .

Din pacate nu am mai reusit sa-i fac poze noi, mereu se intampla sa n-am camera la indemana, sau ca masina sa nu fie curata. Promit sa-i fac o sesiune foto cu prima ocazie...

post-4630-1201431981_thumb.jpg

Link către comentariu

Masina e frumoasa rau,s-o stapanesti sanatos..pacat ca nu te poti bucura de ea in fiecare zi :) Multi km fara probleme! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

floppy am rugamintea sa respecti regulile ariei. Cate un topic pentru fiecare masina si numai pentru masini VAG si numai proprietatea ta. In acest topic ai inceput cu Audi, ai continuat cu Skoda, ai trecut la Mazda varului tau si ai finalizat cu Passat-ul prietenului...maine vii cu Mercedes-ul sotiei/prietenei? Nu te supara, abia acum am vazut topicul si voi sterge posturile care nu se refera la masina pentru care a fost deschis. Daca acum ai o alta masina, te rog deschide un alt topic pentru ea iar pentru prieteni, invita-i sa isi faca propriul cont si sa isi descrie ei masina.

La fel voi sterge si posturile/aprecierile celorlalti colegi care se refera la aceste masini

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!