Jump to content

Faruri Hella Celis

danubius
 Share

Postare recomandată

Exista si cu fundalul negru sau doar pe crom pentru Golf IV?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hremus

17

• cristip

11

• danubius

10

• adicaddy

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Cu interior negru sunt cele de pe masina lui WNS.

Sunt faruri OEM 25 GTI aniversar.

Link către comentariu

... a lui WNS au si lupa pentru xenon, ca nu-mi mai aduc aminte? :icon_thumleft:

Asa ceva vreau, doar ca mi-ar placea ca fundalul sa fie negru.

hellacelisfg8.jpg

:)

Link către comentariu

Am gasit pe ebay.de asa ceva (se pare ca sint Depo).

depobl3.th.jpgthpix.gif

As merge totusi pe "original", dar pentru un upgrade la xenon...m-am cam oprit la Hella Celis, desi nu sint fan al angel-eyes.

Link către comentariu

Pai modelul postat de tine l-as fi ales si eu. Sunt si pe negru, au lupa si nu au engel-eyes.

Dintre toate modelele aftermarket acesta imi place cel mai mult.

Link către comentariu

La orice magazin care comercializeaza piese auto import. Se aduce pe comanda .

fara proiector ceata 1EL 009 300-801 Pret:434Eur

cu proiector ceata 1EL 009 300-811 Pret:484Eur

Codurile sunt pentru set de 2 iar preturile sunt cele de catalog.

Salutare, exista si pentru Bora angel eyes de la Hella ? imi poti da coduri si preturi te rog?

Mersi in avans

Link către comentariu

• 3 months later...

revin cu detalii despre Celis...am schimbat deja 4 seturi de faruri si ultimul set a tinut 7 zile pana a murit farul din STG !!!

pana acum am avut 3 faruri "moarte" pe dreapta si 3 pe stg.

eu le-am schimbat pe garantie...daca nu cred ca le-as fi dus pana la hella si le spargem geamurile cu ele. m-am staurat sa tot dau bara jos si sa schimb faruri.

asa ca ...aveti grija...nu mai e calitate la hella.

Link către comentariu

Eu am de 2 ani si nu am avut probleme. Singura chestie este ca la inceput angel-ul lumina alb spre ablastrui-violet iar acum lumineaza alb-spre galben-verzui. Cred ca s-a ingalbenit plasticul din care sunt facute inelele. Totusi ar putea fi anumiti factori care pot duce la deterioararea farului din dr. De ex la mine de vreo doua zile becul de la xenon nu mai luminaza albastru ci mov...

Modificat de hremus
Link către comentariu

becurile de xenon lumineaza mov sau roz cand sunt gata...am avut si eu asa ceva si a mai mers cam 1 saptamana si a murit complet dupa aia.

oricum esti norocos ca te-au tinut atata. bafta si sa te tina pana vinzi masina (adica cat mai mult).

eu m-am saturat dar nu am gasit alternativa la ele si sa fie si calitate opticala lupa/oglinda ca altfel probabil le-as fi schimbat.

Link către comentariu

Da intr-adevar s-a dus becul dupa doua zile de luminat mov. Pentru stabilizatorul de curent , tinand cont ca angel-urile sunt lumiled-uri uite aici, cum poti sa faci tu acel stabilizator.

Link către comentariu

multumesc dar eu nu ma pricep la chestii electronice.

Link către comentariu

• 1 month later...

as dori sa stiu daca a mai aflat cineva ce se poate face pt a repara acea "chestie verde"...raspunsul importatorului primit de la hella e ca le schimbam pana prind unul care merge...frumos raspuns de la hella. ultimul far de stg a tinut 2 zile! cel de dreapta merge de 2 luni si e ok.

Link către comentariu

Tu esti sigur ca acele HELLA sunt si originale? Ca eu am de foarte multa vreme, insa nu a aparut nici o problema! Sunt luate din Germania de la un VW Shop. In toate service-urile unde am fost cu masina, cand s-au uitat la faruri au zis: astea da faruri! HELLA nu?

Intreabare: Daca se schimba farurile originale, cele cumparate vin cu mecanismul de reglaj? Am un prieten care are o problema cu farul drept, ii iese mereu dupa reglaj. Vrea sa cumpere faruri noi, insa nu stie daca vin cu mecanismele de reglaj.

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

Nu vin cu motorasele de reglaj.

Link către comentariu

Al bundy, omul intreaba daca vin si cu restul mecanismului, daca am inteles eu bine. Restul mecanismului este in far , mai putin motorasele care sunt separate, dar le poate folosi pe cele din farurile vechi.

@AdCrys ce fel de reglaj? Cel electric din interior sau reglajul din cele 2 suruburi de pe far ?

Link către comentariu

hremus ... cele 2 suruburi de pe far .... mai multi mi-au spus ca nu vin impreuna ... ma duc astazi sa caut un pret :rolleyes:

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare

Sunt fericitul posesor de faruri hella celis. Dar sa vedeti surpriza. Angel-ul de pe partea dreapta a crapat in 3 minute.

Asa ca eu detin recordul la chestia asta. In mod sigur e un viciu de fabricatie, arderea acestuia nu este influentata de suspensii rigide sau unde electromagnetice etc. Problema e cum o rezolvam ca schimbatul pe garantie nu e o solutie daca demontam spoilerul in fiecare saptamana sa schimbam farul pe garantie. Daca are cineva cunostinte despre cineva care repara sau stie sa le faca dar are lisa de bani ma ofer sa particip 100% pentru rezolvarea problemei, mai ales ca probabil sunt doritori de celis dar se feresc de ele din aceasta pricina. Si eu inainte sa le cumpar am citit pe forum si stiam ca se pot strica dar le-am luat in ideea ca se va dezvalui misterul reparatiei. Astept instructiuni.

Sa auzim de bine.

Modificat de adicaddy
Link către comentariu

Rezolvat problema.

Am inlocuit sursa si acum e ok. Pret pentru sursa 100 ron + munca mea. Intensitatea luminoasa e acceas cu cea originala,iar lumina data de far cu bec xenon e super ok. Sper sa tina minim 5 ani.

Oricum e bine ca exista o rezolvare aici. Schimbarea pe garantie dureaza 1 luna asa ca am preferat sa mai adaug 100 lei la costul farurilor si sa nu mai vorbim de munca daca trebuie sa la demontez la o luna sau doua.

Voi reveni cu amanunte daca totul e ok ....................sau nu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ma intereseaza si pe mine "rezolvarea" pt farurile hella celis daca ai reusit sa le faci si sa tina. platesc cat costa numai sa tina. astept un semn aici au pe pm.

mersi

Link către comentariu

Eu l-am schimbat pe garantie pe cel ars si de atunci nu s-a mai ars. Si sunt aproximativ 2 ani si ceva de atunci.

Link către comentariu

Am aproape 3 ani cu farurile si nu s-a ars angel-ul. Lumina este produsa de un led piranha alb. Asa ca orice sursa de curent constant (nu tensiune) poate fi folosita in limita parametrilor led-ului.

Ca si problema in timpul folosirii farurilor, am constantat ca de ceva vreme xenonul nu mai lumina cum trebuia (mai slab ca proiectoarele). Am schimbat cateva seturi de becuri si tot nimic. Asta pana acum cateva zile, cand s-a ars un bec. In momentul cand l-am schimbat m-am uitat in locasul unde intra becul , si am observat ca partea superioara a oglinzii din spatele lupei era un pic afumata. Am sters usor cu o carpa infasurata pe un pix, si oglinda si lupa, am montat becul, farul pe masina si proba. Surpriza . Diferenta enorma fata de celalalt far. Asa ca a urmat si acesta la curatat. Acum vad iarasi bine cu xenonul.

Modificat de hremus
Link către comentariu

Cristip tu ai avut noroc.

La mine crapa si cel de pe stanga. Nu mai are aceeas stralucire.

Na sunt noi si nu poate fi vorba de ceva praf depus prin ele asa ca azi ma duc sa mai cumpar 1 sursa.

Cea care am inlocuit-o e ok si am referinte de la alt user (de sursa) ca are cu 1 la fel de 1,5 ani si e ca in prima zi.

Daca sunt cerinte de surse trebuie sa comand ca nu mai erau pe stoc decat cateva.

Sa ne VEDEM cu bine.

Link către comentariu

Cand am zis de praf, era vorba de lumina de xenon de pe faza scurta si nu de angeleyes.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!