Jump to content

Cauciucuri

big danny
 Share

Postare recomandată

ceaunic

Sal.,

Uitete si pe laterala cealalta sa vezi ce scrie .

Ca nu e normal ca DOT-ul dat de tine sa contina si litere .

O zi buna .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc.

Cand ajung acasa o sa ma uit mai cu atentie.

Link către comentariu

Va salut.

Revin co poza la DOT-ul de pe anvelopa...

Va rog spuneti-mi si mie cand este fabricata fiindca eu nu-mi dau seama.

Multumesc anticipat.

O seara buna tuturor.

Scuze,

Asta-i poza...

post-33479-0-58237000-1380732827_thumb.j

Link către comentariu

Saptamana a 36-a din 2012 adica septembrie-octombrie

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

Multumesc

Sunt mai linistit, credeam ca sunt fabricate inainte de 2000...

O seara buna tuturor.

Link către comentariu

stie cineva daca merg anvelope 215/65/R16 de iarna pe Passat ?

Link către comentariu

mark21 cand o sa mergi cu 100 km/h pe bord , de fapt vei avea ~106 km/h cu noile anvelope

Ele pe janta intra ...dar diametrul total al rotii este mai mare decat zice fabricantul ca poti pune adica e posibil sa iti atinga ceva mai ales la hopuri mai mari ...

http://www.anvelopeweb.ro/help/dimensiuni

Link către comentariu

eu am avut din martie 215/60/R16 (perete intarit-XL) si vreau sa spun ca am fost super multumit. Filtreaza mult mai bine gropile si am castigat 1 cm la garda la sol. le-am sch ieri cu cele de iarna si 205/60/16 si deja gropile se simt mai rau am pierdut 1 cm aprox la garda sol, etc.

diferenta de viteza reala vs.vitezometru se anuleaza practic prin eroarea vitezometrului. deci viteza reala nu-i 106 km/h ci mai degraba pe GPS cel putin tot un 100 aprox.

65 e putin mai mult, mie in schimb cu masina full, etc, nu mi-a atins nicaieri-ma ajuta si faptul ca pachet drumuri grele ca e mai ridicata un pic.

daca as fi avut posib mergeam si iarna pe 215/60/R16 pt garda la sol cel putin. Cu 65 parca te indepartezi cam mult de specificatiile producatorului (215/65/16 e deja dim. de suv "LIGHT" sau cross over, etc.) si incep alte probleme... oricum cred ca s-a mai discutat-tinuta de drum, aerodinamica, issues cu CASCO la accident, etc.

Link către comentariu

catanexus.. de unde pui tu pe 60? ca stiu ca sunt recomandate .. 205/55/16 sau 215/55/16 .. si iarna e recomandat o anvelopa mai ingusta pentru aderenta mai mare.. si nu stiu de unde ai observat diferenta aia asa mare de la 205 la 215.. ca vad ca jantele le ai tot pe 16

stie cineva daca merg anvelope 215/65/R16 de iarna pe Passat ?

215/55/16 sunt bune,   ce ai mentionat tu nu sunt recomandate de producator.

Link către comentariu

Colegii, consuma mai mult cu 195/65 r15 decat cu 205/55 r16? Eroarea din bord cum este? Pe gps imi arata cu 5 km/h mai putin decat in bord cu rotile de 15“.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Link către comentariu

De ce sa consume mai mult? De ce sa arate alta viteza?

Modifici circumferita rotii?

Diferentele dintre cele doua marimi sunt la confort si preturi de achizitie a rotilor.

Link către comentariu

nu donz nu modifici.. dar o roata mai mica se invarte de mai multe ori decat una mai mare si de aici si eroarea de viteza.

Modificat de Valy31
Link către comentariu

• 2 weeks later...

ati probat bridgestone potenza adrenalin re002???

Link către comentariu

Hmmm, alea iti dau adrenalina? Sper ca nu, iarna nu e nevoie de asa ceva in masina...

Link către comentariu

Apoi nu am de unde sa stiu unde stai, scrie Galati la profil. Aici vorbim despre cauciucuri de iarna si cand le schimbam.

Link către comentariu

se vb si de vara si iarna ,daca a probat cineva sa faca un pas in fata

Link către comentariu

Ptiu, sorry, eram cu gandul la topicul cu cauciucuri de iarna. Scuzele mele!

Link către comentariu

Salut,

Imi poate recomanda cineva (pe pm) un magazin online serios pentru anvelope si jante? Cauta 4 Continental WinterContact TS850.

Multumesc.

Link către comentariu

salut, ma poate ajuta cineva cu o parere...(personala) legat de urmatoarele tipuri de anvelope?

Continental WinterContact ts850  vs.  Goodyear UG8/UG7+  vs O ALEGERE PERSONALA a dvs

Link către comentariu

salut.eu am cumparat de aici http://www.anvelopejantepromotii.ro/?gclid=CNWypfDhnboCFUOS3god_g0AFA 4 dunlop bluresponse in vara si de aici alte doua cauciucuri de iarna acum un an http://www.vreau-anvelope.ro/

cei de la vreau-anvelope.ro au magazinul in bucuresti si pot asigura si montaj.

foarte multumit de ambele magazine.ambele ofera factura/bon si garantie

un mic sfat:indiferent de unde cumperi sa fii atent la DOT

Link către comentariu

eu personal am ales NOKIAN WR A3 94V cu DOT 2013..."SI" din cauza faptului ca la o mare parte din clasamentele pe care le-am vazut, apare CONTINENTAL TS 850 in primele locuri,... "SI" din cauza faptului ca sint produse de rusi cu testele la nokian (Centrul de testare IVALO)

Link către comentariu

Adrian, chiar ma uitam azi la Nokian wr A3 / D3 ... este prima data cand folosesti nokian? merita investitia comparativ cu continental contiwinter ts850? 

- am gasit continental contiwinter ts850 91T - 450ron/bucata

- am gasit nokian wr A3/D3 91H - 400ron/bucata

ambele ca domensiuni 205/55/R16

O parere (de preferat, de un cunoscator) cu privire la cele doua?

Link către comentariu

Ca observatie: vezi ca nu au aceleasi caracteristici. Un model are T si un model are H indice de greutate.

Vezi ca passatul e o masina grea, preferabil sa nu fii la limita inverioara a indicelui de greutate.

Personal (referire la postul de mai sus cu cateva posturi), eu am de iarna KORMORAN, un low cost, ca de atat am avut buget la vremea aceea si le-am luat noi si si-au facut treaba excelent 2 sezoane de iarna, urmeaza al treilea.

Pana acum nu a fost nevoie sa opresc esp-ul sa ies de undeva sau sa derapez. Consider ca se muleaza nevoilor mele si gandeste-te ca in Bucuresti nu s-a actionat ca la carte in ultimile doua ierni, deci a fost destul de inzapezit.

Drive safe!

LE: asa este. Indice de viteza!

Dar la fel as fi atent sa nu fie la limita minima admisa.

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Literele alea nu inseamna indicele de greutate. Literele indica viteza maxima. ( indicele de viteza ). De ex. H inseamna 210 Km/h. La cauciucurile de mai sus, indicele de sarcina este 91, la fel pentru amandoua, 615 Kg/ roata.

Vedeti ca mai nou cauciucurile au clasa de performanta pe eticheta. Alegi dupa eticheta care indica zgomotul, distanta de franare pe ud, economia de combustibil.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!