Jump to content

Skoda Octavia Noua Versus Skoda Octavia Second Hand

Nikolay
 Share

Postare recomandată

Va multumesc tuturor pentru pareri. Pana la urma, dupa lungi dezbateri cu familionul si cugetari am ajuns la concluzia ca nu o sa risc si o sa iau o skoda noua nouta. Sper sa fie intr-un ceas bun.

Perfecta alegere si sper sa gasesti pe stoc ceea ce iti doresti daca nu oricum am inteles ca s-a mai redus timpu de livrare la ~2 luni

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

15

• Nikolay

7

• lexy

5

• PCC

4

Top Posters In This Topic

Perfecta alegere si sper sa gasesti pe stoc ceea ce iti doresti daca nu oricum am inteles ca s-a mai redus timpu de livrare la ~2 luni

Pe stoc nu este ceea ce vreau, insa mi-au zis ca au deja comenzi data in lucru care le mai pot modifica. Inital au zis ceva de saptamana de fabricatie 50.

Link către comentariu

(Inca) Un mic exemplu de ghinion cu "masina noua e masina noua, domle"....

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=35205&hl=

:lol:

Corect, se poate intampla.Atata totusi ca omul a avut "unde sa traga" in urma ghinionului asta, ca usor, sau cu "car-marrr" totusi i-au rezolvat problema, masina fiind in garantie.Daca patesti acelasi lucru cu un sh, chiar ca esti pe cont propriu.Dar ma rog...si la sh poti face auto-testul, tuv-ul la nemti si cum le-o zice in alte tari...plus ca o marfa care are bube, le are de la inceput, apar din primii mii de km.Daca a mers bine 15-20k de km...merge si mai departe (normal, conteaza si modul de intretinere).

Link către comentariu

Daca patesc acelasi lucru la SH, cu diferenta de bani economisita fata de cumparat masina noua, ma duc si o repar :(

Ideea era ca un posesor de masina cu 0km se poate astepta la surprize ca defecte de fabricatie. Unul cu masina de 15mii km se cam asteapta doar la consumabile... scuteste doar nervi aiurea in service cu o masina noua :lol: Scapari "de fabricatie" sunt tot mai multe, masinile se fac tot mai iute si mai prost :(

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!