Jump to content

Injectoare K E R M A

andREI
 Share

Postare recomandată

.. Sprint 520 mi-am montat (ieri deja) si sunt f.f.multumit. Trage mult mai bine masina. Cat? 150$ setul.

Trebuie o rectificare totusi. NU e tot corpul injectorului ci doar duza si acul injectorului. Acest tuning este posibil doar celor cu motoare non-PD TDI adica cu pompa distribuitoare. Eu am castigat cam 1,5 sec la 0-100 km/h. Nu pare mult dar senzatia e cu totul alta.. scaunul te imbratiseaza cu mult mai multa dorinta :salut: ca sa zic asa.

Concluzie: Un client multumit. Bagati-va daca vreti !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oarecum OT:

Eu am un benzinar aspirat. Daca inlocuiesc injectoarele cu unele cu debit marit si vreau sa-i fac si chiptuning nu cumva se incurca treburile?

Link către comentariu

Oarecum OT:

Eu am un benzinar aspirat. Daca inlocuiesc injectoarele cu unele cu debit marit si vreau sa-i fac si chiptuning nu cumva se incurca treburile?

Ba foarte probabil da. Ar trebui facut un tuning custom pt. combinatia ta actuala, ma indoiesc sa mearga cele programate pt. configuratii stock.

Link către comentariu

Eu am castigat cam 1,5 sec la 0-100 km/h. Nu pare mult dar senzatia e cu totul alta.. scaunul te imbratiseaza cu mult mai multa dorinta
Link către comentariu

@toni: Pai am castigat multi caluti pentru ca alea vechi erau super uzate. Asta e faza... Ulterior m-am uitat pe site la kerma si zic pe pagina http://store.wellsfargoestore.com/store.as...Tdi&n=14&k=3539 ca PP357 da 6 CP si PP520 da 16 CP iar Sprint520 zice ca e fix intre (pe o alta pagina a sitului)... Estimez ca am castigat 10 CP peste valoarea nominala insa alea vechi erau cam duse deci erau sub nominal ... d'asta diferenta asa sensibila..

@ender: Mi le-a adus tatal unui prietend din SUA, el e acum in Romania... nu am cum sa te ajut.. poate vor face si plati/coletarie cu Romania intr-o zi cu soare... :)

Link către comentariu

O adresa ceva in Ro de unde pot lua si eu asa ceva dar vpentru 1.8T care e benzinar?

Link către comentariu

Voinea ar putea stii niste provider-i de injectoare pentru benzinari. El aduce in Ro, fara probleme.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am un prieten care are o skoda octavia bussines 1.9 tdi de 90 CP si e interesat cum sa faca din motorul lui de 90 cp unul de 110 cp.E posibil sa faca acest lucru doar prin inlocuirea injectoarelor sau doar prin schimbarea injectoarelor nu se face aceasta modificare?daca se poate niste sfaturi ar fi bine venite!

Link către comentariu

pai la tdi-urile noi e un pic altfel. Dar intre vechile TDI-uri de 90 si 110 CP erau doar cateva diferente. Pompa de injectie avea parca capul de 11 mm si injectoarele erau de .205 microni daca nu ma insel (mai exact orificiile duzelor).

Daca pune niste injectoare marite (de ex. PP520 de la Kerma) sigur castiga 15 CP. Daca mai face una, alta mai castiga CP (de ex. chip sau Evry_mod sau tuning box etc.)

Link către comentariu

pai si cum comanda aceste injectoare?unde le comanda?au un cod ceva?ce trebuie sa mai cumpere pe langa injectoare?

Link către comentariu

Daca pune niste injectoare marite (de ex. PP520 de la Kerma) sigur castiga 15 CP.

No offense dar sa cresti puterea doar din duze cu 15 % este fantastic :) , de unde ai informatia asta si pe ce se bazeaza ?

Later edit, m-am uitat pe site-ul cu pricina unde se stipuleaza niste castiguri de pana la 20% cu niste grafice de Dyno, la prima vedere imi apare ca o reclama tipic americana, eu cel putin sunt sceptic. Pacat ca nu este Dyno la noi, macar ai putea sa masori puterea.

Link către comentariu

Este Dyno la DIMSPORT.

Chiar sunt curios daca la benzina e asa mare diferenta cu alte injectoare decat cele stock.

Link către comentariu

Daca pune niste injectoare marite (de ex. PP520 de la Kerma) sigur castiga 15 CP.

No offense dar sa cresti puterea doar din duze cu 15 % este fantastic :) , de unde ai informatia asta si pe ce se bazeaza ?

Later edit, m-am uitat pe site-ul cu pricina unde se stipuleaza niste castiguri de pana la 20% cu niste grafice de Dyno, la prima vedere imi apare ca o reclama tipic americana, eu cel putin sunt sceptic. Pacat ca nu este Dyno la noi, macar ai putea sa masori puterea.

Pai avem cel putin un Dyno in Bucuresti. Deocamdata nu am banii pentru el (am bani dar ii strang pentru lucruri mai importante 8) ). Eu sunt martor ca fac toti banii ca inlocuitor pentru vechile injectoare. Daca mai ai si ceva zeci/sute de mii km pe duzele originale astea nu numai ca vor fi noi dar si mai mari deci castigul este amplificat. Crede-ma ca se simte. Chiar daca ti-as arata cum trage masina nu ai putea aprecia diferenta fara sa le vezi si pe alea vechi in actiune ceea ce nu prea mai este posibil azi. Eu va zic ca nu e chiar "americana" publicitatea pt. ele...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Si pana la urma o sursa pt injectoare ne spui si noua sau doar ne-ai amagit? :) :33:

Am inteles ca se pot gasi si arcurile din injectoare.Stie cineva ceva de problema asta?

Link către comentariu

Ce reiese de pe site-ul Kerma este ca au injectoare doar pt motorul de 90 cp.Pentru cel de 110 nimic?Sau se rezolva problema cu un set Race 520?

Link către comentariu

Injectoarele pentru AFN se gasesc tot la ei. Sunt cele Sprint 520 sau PowerPlus 520 sau Race520 (astea ultimele rup....... dar rupppppppppp)

Link către comentariu

De la Kerma orice. Doar ca sunt greu de adus in tara. Desi ele sunt produse in Italia sunt exportate EXCLUSIV la Kerma si el le distribuie mai departe. E dureros ca trebuie bietele cuie trebuie sa bata cam juma de planeta dar merita. Alta solutie ar fi sa cauti niste duze de Transporter insa ce e Bosch e scump de omoara. La mine niste duze originale erau cotate 1,7Mlei bucata fara TVA. Adica in total 8Mlei spre deosebire de astea care dau mai multa motorina si costa si mai putin (5Mlei).

Cauta service-uri Bosch si intreaba la ei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!