Jump to content

Un Sfat Va Rog!

denedeu
 Share

Postare recomandată

saptamana trecuta am avut un incident neplacut...am dat peste un caine si miam distrus bara si radiatoru de la clima. am dus masina in service si acolo la o prima constatare baietii de la porsche miau spus k trebuie schimbate mai multe (filtru intercooler, suport faruri si radiatoare, radiator clima, radiator motor, scut si bara cu priectoarele si grilele aferente), toata afacerea nu facea decat vreo 4700euro. miam luat inima in dinti si mam decis sa merg la un service pe care il stiu eu k poate ies mai ieftin (inca nu facusem casco!!!), acolo baietii miau spus k trebuie radiatoru de clima si bara atata si miau si demonstrat ca celelalte nu aveau absolut nimic... dupa ce au venit piesele (care au facut decat 20 mil cu tot cu manopera!!!) si sau apucat baietii de treaba si au dat bara jos.... nenorocirea!!!!!! lonjeronu de pe stanga era indoit si sudat k in Romania adik in 2 puncte mici. (tin sa precizez ca am cumparat masina la 10000km si la service la seat knd am luat masina cei de acolo miau spus k: E PARFUM DOMNE....IAOOOO!!! acu vine intrebarea mea aia prosteasca dupa ce am reparat masina cu lonjeron cu tot......sa mai tin masina aia sau nu? k am auzit k ar fi trebuit sa fie un impact destul de mare k sa se ajunga la lonjeroane... AJUTATI-MA VA ROG CU UN SFAT K SUNT INTRO MARE DILEMA!!! va multumesc

Modificat de denedeu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Il compatimesc pe cel care ar cumpara masina asta....

Problema e delicata.... e clar ca ai luat ceva tzeapa cand ai cumparat masina (bine, depinde si cati bani ai dat pe ea, ca poate ai dat pretul corect).

Nici nu pot sa iti recomand sa o vinzi, pentru ca asta inseamna ca ai da la randul tau tzeapa unui om cinstit....

Delicata problema.

Link către comentariu

salutare dene!

sfatul meu, fiindca stiu relativ cum sta treaba cu lonjeroanele:

- sunt o componenta destul de importanta la masina, cu toate ca multi nu realizam (poate)....

- avand in vederea treaba asta, verifica bine daca reparatia la lonjeron e facuta cu simt de raspundere si antunci eu zic sa pastrezi masina.du-te si la un service cu aparatura buna de geometrie sa iti verifice directia, fiindca daca ai probleme te vei trezi peste ceva timp ca botul masini e pe banda 1 si spatele e pe banda 2.ca sa nu mai vorbim de uzura pneurilor in timp.

din proprie experienta sa stii ca in general la lonjeroane nu se "arunca" oricine sa le repare...asta daca ti-e prieten si nu vrea doar sa iti ia banii.e greu sa le pui pe linie dupa ce sunt lovite/indoite.

a!si vezi ca mai susnt si niste echipamente speciale in service (nu la toti) care le pun pe linie(lonjeroanele).

cam asa sta treaba cu lonjeroanele...sper sa iti fi fost de folos cu ce ti-am zis.

Link către comentariu

eu cand am luaat masina am dat in jur de 10500 euro, am luato crezand k e masina buna dat fiind faptul k avea 10000km (reali cei drept k asa miau zis cei de la porsche!!!) si prima inmatriculare iunie 2006, acu stau si ma gandesc... daca nu o vand... ce fak o duc la dezmembrari sau la fiare vechi si iau un pret de nimic pe ea! geometria si unghiul de fuga tocmai leam verificat la midocar k am un prieten acolo si mia zis k e tot ok si lonjeronul lau sudat si indreptat baietii de la service.

Modificat de denedeu
Link către comentariu

Daca nu sunt probleme cred ca nu ar trebui sa-ti faci griji! Totusi..sa inteleg ca de unde ai luat masina este o reprezentanta Seat! Eu cred ca trebuia sa-ti prezinte absolut tot istoricul masinii! Deci..cerut istoricul si luat la intrebari!

Link către comentariu

Parerea mea e ca nu ai dat chiar asa de mult pe masina , iar chiar daca a fost lovita, daca e reparata calumea nu cred ca o sa ai probleme cu ea daca vrei sa o tii mai mult timp, adevarata problema care s-ar putea sa o ai va fi la vanzare deca te saturi de ea, nu cred ca o sa ascunzi faptul ca a fost lovita, ceea ce o sa-i scada mult pretul (corect dealtfel)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!