Jump to content

Beetle Vs Opel Tigra

Gelu
 Share

Postare recomandată

Asa cum am scris in descrire, sotiei ii plac ambele modele motiv pentru care nu stiu ce sa aleg. Suma maxima pe care as da-o ar fi 9000 euro (cu toate taxele daca a fi adusa de afara). Pot lua Beetle 1.6 din 2000-2002 sau un Opel Tigra 2004. Daca recomandati si alte tipuri de masini care sa se incadreze in banii astia sunteti bineveniti cu pareri. Rog posesorii de Beetle sa isi dea cu parerea, sa imi zica si mie cat consuma in oras, cam cat costa reviziile samd. Multumesc frumos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:) Chiar nu imi raspunde nimeni? Or fi la fel de proaste amandoua si aveti retineri?

Ar mai intra in discutie si un Nissan Micra, dar ar fi pe locul 3.

Link către comentariu

-domnu Gelu cred ca trebuie sa dai cu banul ( cap sau pajura) sa intre in discutie si posesorii de beetle.

-mie personal imi este greu sa aleg din cauza diferentelor de ani... normal optez pt beetle anul (2002) dar vad ca tigra e din 2004 cu cat mai noua cu atat mai bine si 2 ani conteaza....

PS : mai asteapta putin poate isi dau si cei cu beetle-uri cu parerea...

Link către comentariu

NU mai tin minte daca era legat de Tigra noua sau veche dar am citit ceva mai demult dezastruos legate de scaunele supapelor. Practic la un 80-100 000 km li se ciobeau la toate. Au avut mari probleme. Mai multe detalii nu stiu. Verifica aspectul asta.

Link către comentariu

Pai in general e bine sa alegi masina cea mai noua. Totusi intre cele doua as merge pe Beetle. Nu de alta dar masina aia va fi intotdeauna un head-turner.

De ce nu un Beetle TDI?

Link către comentariu

Am diesel si as alege orican diesel-ul in locul benzinei, dar acum sunt oarecum limitat de bani, daca o iau de afara la diesel taxa de inmatriculare este mult mai mare (1.9 euro3) si nu stiu in cat timp se amortizeaza....... Cele diesel sunt si mai scumpe, au km mai multi, cam astea ar fi motivele. Poate castig la loto si atunci se schimba treaba........ :icon_thumright:

Link către comentariu

Beetle are categoric mult mai multa personalitate decat Tigra! Si e din grupul VAG, in felul asta putem sa o stickerim... hehe.

Acum serios, eu spun beetle, masina din grupul VAG si nu opel. Daca insa banii un impediment, diferenta dintre VW New Beetle E3 si Opel Tigra E4... o sa fie peste mia de euro. Deci... succes.

LAter Edit: sa nu uit... doamnei felicitari pentru gusturi... amandoua masinile au kharma...

Modificat de SIT
Link către comentariu

• 4 months later...

A trecut destul de mult timp de cand am deschis acest versus si inca nu am nici una din cele doua, deocamdata. Intre timp am mai ridicat putin pragul financiar si m-am hotarat sa merg in Germania pentru urmatoarea masina : http://home.mobile.de/home/showDetails.htm...hicleType=false Dupa cum vedeti raman fidel grupului. As vrea ca pana in momentul plecarii, undeva la sfarsitul saptamanii, sa aflu cat mai multe pareri despre masinile care mie mi se par interesante pe net. Nu vreau sa fiu total Off Topic si sa umplu versus-ul cu site-urile corespunzatoare, asa ca va rog sa ma indrumati catre un loc unde sa postez ce m-ar interesa si sa primesc parerile voastre legate de oferte. Sunt convins ca experienta multora de pe forum imi va fi utila. ( am citit in proportie de 90% topicul despre achizitionarea unei masini din Germania). Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!