Jump to content

Recensamant B5/b5.5 Benzina

@llex
 Share

Postare recomandată

Salutare , proaspat posesor de B5 2.8 v6 4motion ,330.000 km.

O detin de cateva zile si probabil nu cunosc nici jumatate din ce are / ce poate face masina asta. Unde pot gasi cat mai multe detalii si informatii tehnice ? momentan nici nu stiu care e diferenta dintre syncro si 4motion :sly:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Syncro s-au folosit la passaturile B5 si 4 motion se foloseste la B5.5. E aceasi chestie cu denumire diferita. Marketing.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare

Passat 1.6 AHL, 101 CP benzina + GPL, 203.000 km, filtru sport pt un sunet superb la accelerare. Masina merge impecabil !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

B5 din '99,motor 1.8T aeb,200 cai,-intercooler marit+evacuare inox cu finala sebring,soft custom-----orash 12,5-13.....afara 8.5 (average consumption luat dupa afisajul maxidot) culoare gri sobolan,faruri DEPO xenon,stopuri lacuite negru...fffff multumit.

Link către comentariu

• 1 month later...

am trecut si io de la golf la passat dar am pastrat cilindreea ..si sunt multumit !!! E variant si are 134 000 km reali !

totusi o intrebare ...am acumulator de 44 amperi pe ea ...nu e cam mic ?

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare !!! ma alatur si eu: vw passat din 2004 , 1.6 ALZ , 75 KW ,benzina , nu stiu de care model b5 sau b5.5

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Este b5,5,din 2001 pina 2005 s-a fabricat acest model.

Link către comentariu

berlina 3B/PASSAT 1,8T motor volkswagen APU 150 cp modificat pe 190cp an fabricatie 1999 culoare rosie 285 000 km doresc sa iau legatura cu altii posesori care au acelasi model din zona jud Cluj sau care au de dezmembrat acest model

Link către comentariu

Bogdan-Valentin

Salutare!!!Mă alătur și eu grupului benzinarilor cu un Passat Variant din 2003 B5,motor ALZ 1.6 de75kw,cutie DVP 5+1 si 132.000km.După ceva timp petrecut in compania dieselurilor ma intorc din nou la benzina.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut!!!

Ma alatur si eu cu un Passat B5 Berlina 2002 1.6 75kw 150.000 km.

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

• 3 weeks later...

salutare si La multi ani. am si eu un Passat din anul 2001, motor1.6 ALZ. as intentiona sa-i pun o instalatie de gaz ca ma omoara consumul in oras. te rog, daca ai timp, sa-mi spui daca merita investitia, ce model de instalatie recomanzi, costul acesteia, consumul / km dar si alte informatii care ar trebui sa le stiu. multumesc mult si sa auzim numai de bine.

Modificat de guragata
Link către comentariu

• 9 months later...

Salut , ma alatur si eu cu un Passat 2001 75kw , 102 hp ALZ , luat de 7 luni din Germania . Consum 12% la un mers mai sportiv 9% la un mers normal (in oras) , 7% in afara (100 - 130 km/h). In rest impecabila masina, recomand

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

salut la colegi , ma alatur si eu cu un passat din 1998 110 kw motor AEB consum oras 9,5-10 exterior 6,3-6,7 si chiar daca are destiu anisori trage bine bine. :cool:

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare,am si eu un passat 1997,74kw,101cp AHL,cutie 5+1

Link către comentariu

Salut, passat 3b3 din 2002,echiparea highline 2,3V5 170 cp,cod motor AZX ,cutie manuala .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Posesor de vw passat b5.5 , berlina , 2003 , 1.9 tdi , 101 cp , AVB , adus din Germania de catre mine , cu 92000 km in 2008 , acum 199500 km .

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare.Passat Variant 1.8T 150cai cod motor ANB ,240000km

Link către comentariu

Am si eu Passat break 1,6 AHL, din 1999, dupa ce am avut un 1,8T, 150 de cai si un 1,9 TDI, 116 cai. Super multumit de acest model. Bafta tuturor benzinarilor.

Link către comentariu

• 11 months later...

Unde pot vedea tipul de motor in brief?

Am cumpărat un Passat b5.5 1.6 benzina, 2000

Link către comentariu

Nu e trecut tipul motorului in brief, ci in cartea service sau pe eticheta din portbagaj(in stanga, langa roata de rezerva).

Link către comentariu

pe oală la telescop pe dreapta, ridici capota si trebuie sa gasesti codul acolo. e format din trei litere trecut pe o eticheta neagră tot acolo gasesti si seria de sasiu.

Link către comentariu

• 1 year later...

Ma mandresc si eu cu puturoasa mea, un Passat Variant 1.6 ALZ + GPL din 2003....mai multe detalii gasiti la "Fulgerul Gri" 

Link către comentariu

b5  1998  1,6  AHL 300000 km astazi, motor original , fara probleme deosebite.......

nx52et.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!