Jump to content

Cine Ma Ajuta - Sa Achizitionez Un Autoturism Din Zona Baia Mare ?

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

Vreau sa achizitionez un autoturism din zona Baia Mare si am nevoie de cineva care sa ma ajute sa vada despre ce este vorba.Am vorbit cu proprietarul si am ajuns la concluzia ca singura alternativa este sa o vada cineva de incredere care sa se uite la masina, sa vada concret despre ce este vorba si nu in ultimul rand sa se uite la tot ce tine de optiunile masinii incepand de la A/C si pana la reglajul electric al scaunelor. :icon_thumright:

Deci, el fiind din Baia Mare poate face putin ocol prin SATU MARE, BISTRITA, DEJ, CLUJ, BORSA, SIGHET..

Aceste zone sunt esentiale pentru mine si tocmai de aceea caut pe cineva care sa ma ajute pentru inceput..restul devine "istorie" pentru el daca totul decurge OK :icon_thumright:

Modificat de voinea
sa schimb titlul ca era pus ... aiurea (mai exact "Cine Ma Ajuta" ... rog citeste regulamentul pe viitor )
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce masina vrei sa achizitionezi ?? :rolleyes:

marca :icon_thumright:

Link către comentariu

cat de urgenta este treaba? eu ajung in mai putin de 2 sapt acasa (Baia Mare) si te ajut cu toata placerea. despre ce masina este vorba?

Link către comentariu

Treaba este destul de urgenta avand in vedere ca imi trebuie o masina mare si spatioasa..dar nu cred ca este o problema daca ajungi peste 2 saptamani.Sper totusi pana atunci sa raspunda altcineva si sa ma ajute in problema asta..masina este de origine germana, atat.. :blink:

Link către comentariu

am eu un feeling ca este o marca care incepe cu 'O'.Felicitari pentru alegere daca e barca aia despre care cred.

Link către comentariu

hai gata!! :Driver:

pana aici..so, ma ajuta cineva??

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Sunt din Bistrita, daca masina ajunge prin zona as putea sa o vad!

Modificat de popica
Link către comentariu

Sunt din Bistrita, daca masina ajunge prin zona as putea sa o vad!

ok..vorbesc cu omu' astazi si iti dau PM

mersi mult :(

Link către comentariu

Sunt din Cluj si daca nu te rezolvi cu altcineva te pot ajuta si eu

Link către comentariu

Sunt din Cluj si daca nu te rezolvi cu altcineva te pot ajuta si eu

ms man :lol: vorbim daca este ceva..

Link către comentariu

scuze de replyul intarziat ... sunt din baia mare si am o gasca de mecanici care is buni .... te pot ajuta eventual !

0721727172

Link către comentariu

scuze de replyul intarziat ... sunt din baia mare si am o gasca de mecanici care is buni .... te pot ajuta eventual !

0721727172

Ms man, ai PM :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!