Jump to content

Golf V Versus Seat Cordoba

sol1
 Share

Postare recomandată

In tarile civilizate nu functioneaza "telefonul" clar ! probabil rvacaru poate sa confirme ...

Sunt de acord cu ce a zis mai sus... telefonul e folosit in majoritatea cazurilor pentru a acoperi ilegalitati... noi astia "fara telefoane" ce facem ? Asa cum am zis mai sus: Militia inca lucreaza din pacate ..

@rvacaru: ce bine de tine ca esti scutit de a vedea coruptia si sistemul pile din Ro...

Modificat de ovidius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma distreaza parerile vostre...sincer :D :D Hai sa fim seriosi..pai la noi o sa mearga cu telefonul pana la nesfarsit...asta-i Romania si ne comformam...incercam totusi sa schimbam ceva...eu cel putin...poate iese!

@rvacaru:Crezi ca daca locuiesti in DE nu mai esti roman...deci nu incerca sa eschivezi..nu zic ca nu ti-ai schimbat conceptia insa tot roman esti...si ar trebuie sa fii '''Mandru''...

Eu sunt mandru ca sunt Roman..si sper ca tinand cont ca sunt mai tanar :) sa pot sa ajut la schimbarea metalitatii...

Bafta :)

Link către comentariu

Nu cred ca am scris undeva ca nu ma simt roman.

Si tocmai pentru ca nu am vrut sa imi schimb conceptiile si principiile am ales sa plec. Nicaieri in lume nu este perfect, dar traim prea putin ca sa nu incercam sa traim acolo unde ne "potrivim" cel mai bine. Fiecare este liber sa traiasca acolo unde se simte el bine. Nationalitatea si domiciliul sunt 2 chestii total diferite. Daca se vor indrepta lucrurile spre o directie buna, fii sigur ca ma voi intoarce (si eu si altii) si vom "ajuta la recladire"... dar deocamdata directia e cam "intunecata" asa ca imi dau toata silinta sa nu trebuiasca sa ma intorc. Este foarte greu de "razbit" intr-o societate in care nimic nu functioneaza firesc: justitie, sanatate, administratie.

Link către comentariu

Eu nu sunt mandru deloc ca sunt roman ....si sunt inca tanar .. asta e

Modificat de ovidius
Link către comentariu

discutia asta o ia raaaaaauu de tot :salut:

era vorba de felul in care rezista un golf impactului cu un seat cordoba...

Link către comentariu

Tatal meu a incasat acu o luna o lovitura exact in bara din spate (era cu Cielo Hatchback) de la un Passat B6. Passatul s-a stricat mult, Cielo deloc.

Nu s-au dat telefoane, ba mai mult tata l-a dus pe om acasa si s-au conectat pe internet sa isi ia omul niste date (era neamt). Cand are drum tata prin Germania a fost invitat foarte politicos sa le faca o vizita :P

Deci cum sta G5 din spate versus Cordoba din fata e clar... "ca la toate" :) Morala e una singura: e bine sa pastram distanta si sa cascam ochii :salut:

Link către comentariu

Probabil traversa metalica sub bara e standard la VAG.Acum doi ani fostul meu Polo Classic a luat la semafor un "sut in fund" de la un fratior de concern VW Transporter de-mi imaginam ca s-a transformat caroseria sedan in hatchback.Culmea,Transporterul era de la...MAI,cred ca politistii se uitau dupa infractori aeropurtati.Ne-am examinat masinile,duba evident era intreaga,Polo-ul parea si el neafectat.Fericiti ca n-au intrat in belea,mi-au indrugat niste povesti despre barele de protectie ale VW ce au celule de aer si amortizeaza socurile...uite ca acum imi explic de ce n-a fost mai rau(portbagajul nu se mai inchidea,abia acasa am vazut,nici dupa vizita la tinichigerie nu se mai inchide ca inainte).

Modificat de Green
Link către comentariu

sal...imi pare rau pentru tine..aviasol...bine i-ai facut. merita. pana la urma totzi suntem shoferi si trebuie sa platim pentru greselile noastre, indiferent daca lucrezi in "militzie" indiferent daca esti mare parlamentar, mare guvernant sau cine stie ce bastan. dar noi traim in romania, tzara tuturor posibilitatzilor si sunt cazuri de iti vine sa iti smulgi parul din cap. am trecut prin atatea de cand am carnet incat nu mai conteaza ca lucrezi in mira sau nu.

sa ne bucuram pentru ca ai iesit sanatos in primul rand din tot accidentul asta si ca paguba ta a fost mica si sa ne bucuram ca pana la urma a fost sanctionat si un "autor cunoscut".

Link către comentariu

Stai linistit, nu e GV mai deosebit. Eu am avut o faza de genul asta cu o Fabia I. A intrat un Ford Transit (d'ala mare, adica de peste 3,5 tone) si m-a aruncat in ala din fata. In spate arata ca a ta cu exceptia a doua dungi pe haion (de fordul ala e inalt) si fata arata cam ca la Seat (ceva mai light - adica la mine a scapat radiatorul de apa). E normal cum a decurs accidentul - pedestrian protection - el a luat lovitura numai in moale pe cand la tine e cam vice-versa. Daca ati fi schimbat locurile golful tau era un pic mai faultat (nu de alta dar pe fata e tot numa plastic).

Modificat de Ettore
Link către comentariu

doamne ce polemici ai nascut aici cu mizeria ta de accident ;))

bine ca nu ai patit nimic si oricum politia comarnic =siguranta si inceredere deci niste retarzi ma opresc de cate ori vin de la brasov dar daca esti tare in gura scapi ca japca exista oriunde

oricum tigane :) zi merci ca ai scapat doar cu un polish:))) mandria ta de eleron aduce ghinion si terminatia ta de la toba a patit ceva ?oricum bine ca nu ai patit nimic sincer eu cred ca ii dadeam si o ranga in cap

golful e rezistent asteptam cu mare interese alte teste euroencap:)))nu facute de tine ;)

Link către comentariu

un polish zici prietene.... stai linistit... bara noua, spoiler nou, traversa spste naoua... vopseala... etc

P.S. ornamentul e pe sifonier :)

Modificat de aviasol
Link către comentariu

n-auzi mai ca e pe sifonier... desi cred ca ar fi mai bine sa o am la purtator ... mai eviscerez cate un prost....

Link către comentariu

• 1 month later...
un polish zici prietene.... stai linistit... bara noua, spoiler nou, traversa spste naoua... vopseala... etc

P.S. ornamentul e pe sifonier :(

hmm,din cate vad G5 rezista incredibil la socuri in spate.

Acum 2 sapt am avut un accident in care am fost facut "sandwich",din pricina unei destepte care nu a vazut ca am pus frana,irelevant pt topic,oricum 10x pt G5.

imi da de gandit.... :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!