Jump to content

Golf V Versus Seat Cordoba

sol1
 Share

Postare recomandată

sunt foarte multumit de cum a rezistat masinuta mea impactului din spate cu un Seat Cordoba.... (cred ca bara mea de GTI e irezistibila...)

La trecerea de pietoni de la Vulturul din Comarnic un cap sec de politist s-a infipt in mine pe cand incerca sa-si activeze neuronul de franare...

Am avut grija sa plateasca cu varf si indesat si sa-i ridice si talonul ca avea ITP-u expirat de cateva zile.... la fel si casco :lol:, nu ca ma bucur de necazul lui dar atunci cand ai un singur neuron ar trebui sa-l ti mai in priza.. sa fie mai alert...

A incercat cu politistul de la circulatie sa ma mai inmoaie da eram asa nervos ca i-am amenintat pe amandoi ca daca nu respecta legea si nu-i da toate amenzile posibile si nu-i ia talonul ca nu are itp am eu grija ca DNA-u sa fie acolo la prima ora...

Concluzia: 805 lei amenda, numai retin cate puncte de penalizare si talonul fraierului ridicat, reparatia il duce vro 2500 Euro ca si-a cam mucit fata si radiatoarele plangeau de mama focului dupa bara mea frumoasa de GTI...

... cand am auzit ca e politisat si umbla cu manevre m-am enervat si mai tare ... :P :angry:

Dupa ce mi-am pus numarul la loc cu doua autofiletante de rigips masinuta arata destul de ok.. (seamana un pic cu pejoul ala 206 din reclama cu indienii)

p.s. postul de mai sus nu se vrea o jignire adusa politistilor in general, am multi prieteni politisti si sunt foarte ok, ba chiar m-am folosit de cateva nume in cazul de fata ca sa stie baietii ca nu ma joc :angry: :P .

post-3390-1189355676_thumb.jpg

post-3390-1189355700_thumb.jpg

Modificat de aviasol
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aviasol da ce aveai in spoiler,plumb? :P :P Nu mai am motive de suparare la acest tip de carsh :angry: :lol:

Adevarul e ca ai procedat corect...daca era invers sa vezi ce iti facea el tie.... :angry:

Modificat de 4abc
Link către comentariu

@rvacaru, Am sunat un nume cu grad mare care le-a explicat la baieti ca nu e de joaca si daca incearca vro mitocanie cat sunt asa suprat pe ei ... o cam pun :icon_thumright: ... ca doar nu am numar WTX la masina de pomana :ph34r: B)

Inca traim intr-o lume in care e nevoie inca sa mai dai un telefon .. si pt ce... ca sa se aplice legea.... ca am cerut doar ca tipu ala sa fi pedepsit conform legii, chiar daca e politist si el, cu toate amenzile care i se pot da in situatia data, macar atata satisfactie sa am si io cand voi sta la constatari si prin service :icon_thumright: .

Link către comentariu

Da, din pacate inca mai traiti in lumea in care numai cei care au cui sa dea telefoane au legea de partea lor. Trist :icon_thumright:

Link către comentariu

cred ca trebuie sa te gandesti ca se putea intampla oricum, chiar si tie lucrul acesta!

Link către comentariu

@rvacaru, nu stiu de cand esti tu in DE dar sa sti ca oricum lucrurile s-au mai imbunatatit si la noi

@lile, sigur ca da, am si patit-o pe gheata&piatra cubica acum 10 ani, in prima iarna de cand aveam permisul (varsta 18 ani), am facut tandari 2 dacii oprite la stop, din care una era TAXI (cu 5000km la bord) .. SI... AM SUPORTAT CONSECINTELE...

oricum ca sa nu deturnam discutia spre una filozofica referitoare la realitatile mioritice, partea uimitoare a fost ca Golfu a rezistat foarte bine la impact. haionul nu e nici macar zgariat.. sunt convins ca sub bara e totul varza dar totusi... cand ma uit la masina aluia... :( :( :o si la a mea... :icon_thumright: :icon_thumright: :rolleyes:

Modificat de aviasol
Link către comentariu

Spoilerul revine, insa sa verifici atent, pentru ca lovituri de genul asta puternice pot duce lejer la dauna totala. Asa ca o expertiza corecta e necesara. Sa traiasca spoilere de vag ca si eu mi l-am varzuit pe al meu cu diverse ocazii si nu se cunoaste nimic pe el.

Cit despre faza cu relatiile sa stii ca ai procedat 100% corect, nu de alta, insa unii se cred mai egali ca altii. Si eu am apelat la asa ceva doar pentru a se lua la cunostinta ca nu am avut nici o vina. Ca si ala de s-a bagat peste mine era baiat destept. Aici nu ma laud cu mari relatii, insa fereasca cineva sus sa-mi sara dracii din mine ca nu mai scapa.

Link către comentariu

sa te uiti si la toba atent...am observat ca una din cele doua iesiri de la finala e putin infundata, posibil sa fi fost indoita sanatos finala :rolleyes:

Oricum bara spate la orice masina e unul din elementele cele mai rezistente la soc, deci nu e de extrem de mare mirare cum a rezistat bara ta. Oricum arata destul de bine dupa impact :icon_thumright:

Link către comentariu

Sunt curios, acum ... esti mai satisfacut datorita faptului ca acel politist a primit amenda si puncte de penalizare, a ramas fara talon si il va mai costa 2500 euro reparatia pt ca ii expirase asigurarea casco de cateva zile ...

Poate ar trebui sa te gandesti ca a face rau unui om este foarte usor, ... sa-l ajuti este mai dificil.

Spuneai ca nu trebuie sa denatureze discutia, dar acest topic l-ai deschis iar subiectul care se regaseste in titlu este tratat in primul post in doua fraze, prima si penultima, iar in restul celor sase fraze ne expui ce grozav ai fost, ai amenintat, ai dat telefoane etc. Cred ca daca voiai cu adevarat sa discutam despre ce spui in titlu trebuia sa te rezumi la continutul titlului si la cele doua fotografii.

Chiar sunt curios daca te simti mai satisfacut ? De asemenea as vrea sa stiu ce ai gandi tu despre cineva care ar fi asa inversunat impotriva ta, cu tote ca nu il cunosti, daca dintr-o neatentie ai fi fost tu, cel care a lovit masina din fata ?

ps: ce inseamna daca ai numar WTX la masina ?

Numai bine.

Link către comentariu

@wns:Sa nu imi zici ca nu stii ce e cu numarul WTX...pai mai are Basescu la S Klasse dom'le :icon_thumright: :rolleyes: :lol:

Link către comentariu

Si ce sa inteleg despre cei care au un astfel de numar la masina ... avand ca model combinatia de litere folosita la masina presedintelui ???

Modificat de WNS
Link către comentariu

Asta nu mai stiu sa iti spun eu... :rolleyes:

Bafta :icon_thumright:

Link către comentariu

@wns, am spus in primul post ca nu ma bucur de necazul lui... m-a deranjat ca celalalt politist vroia sa-l scape.. si nu e corect asa... le-am si spus ca daca nu o sa fie ei mai intai un exemplu cum o sa se circule mai bine pe strazile din RO? de fiecare data cand vin de la Arad vad pe drumul pana in Buc numai masini rasturante etc.. ieri au murit 2 motociclisti la Balotesti si soferul unei masini in care au intrat cei doi in plin la 140 la ora.... Poate faptul ca a suportat consecintele faptelor sale... (nu avea buletin la el, nu avea ITP, nu avea CASCO) ii va folosi pe viitor domnului politist sa fie un cetatean mai bun, mai responsabil ... decat sa-si zica ca a scapat de amenda pt ca e politist in PH (poate ca i-am facut un bine)... oare legea nu este pentru toti la fel? mie nu-mi dadeau amenda si nu-mi luau talonul daca ma prindeau in culpa??? Si te mai apuca asa niste draci cand in 20.000km deja e al 2-lea care se infige in spate... iar primul nici macar nu a vrut sa mearga la politie ca cica sunt zgariat prea putin... afla ca primul care m-a lovit in spate nici acum nu s-a prezentat la politie si e dosarul deschis de 2 luni, iar politia nu e in stare sa-l traga la raspundere pt ca nu se prezinta.. Casco sa traiasca!

Si ca sa-ti raspund direct la intrebare: ma simt satisfacut ca a platit amenda si i s-a retinut talonul conform legii, ca la un cetatean de rand, imi pare rau de dauna si pacat ca nu avea casco dar si asta e o chestie de civilizatie.. (imi pare rau insa si de masina mea care nici 10 luni nu are, si de timpul pierdut pe la casco si service) Poate daca am fi toti mai corecti si nu ne-am mai bucura sa fentam legea/radarul/amenda atunci mortalitatea si nr persoanelor ranite anual pe strazile astea pe care circulam toti ar scadea simtitor.

iar asa cum am spus si mai sus am patit-o si eu sa lovesc din spate la semafor pe gheata si am suportat consecintele, am luat amenda, mi-am reparat masina si m-am certat cu taximetristii.

cu numerele e o prostie.... sincer nu folosesc la nimic ... eu am mai multi prieteni in politie care cand ii rog sa-mi faca si mie numere la masina (mai ales cand erau cozile alea imense) numai din astea imi aduceau...(WTX, SPP, etc) cica sunt trendy (si mi s-a intamplat de mai multe ori la semafor sa fiu rugat sa le cedez contra cost.. ) ... dar chiar nu folosesc la nimic ... insa de cele mai multe ori sunt serii rezervate de institutii ale statului si deci inseamna ca un politist ti le-a dat... oricum te asigur ca am luat amenda cu ele si ca nici un politist oricat de mare ar fi in grad nu se mai baga sa scape pe cineva de amenda/suspendare permis pentru ca indisciplina in trafic este deja la cote alarmante...

Eu merg foarte mult cu masina in Buc si deja am ajuns sa ma feresc eu de altii si asta e a 2-a oara cand se infige unu in mine... iar ca nr de amenzi in 10 ani de cand am permis (si peste 250.000km) am luat 3 amenzi si 1 radar si nu am avut permisul susependat nici o ora... deci se poate spune ca sunt un sofer responsabil...

Modificat de aviasol
Link către comentariu

OFFTOPIC Da ...acolo la Balotesti...soferul a vrut sa intoarca pe linia continua taind toate benzile deci si pe cea pe care veneau motociclistii.

Ontopic : Chiar arata bine masina ta, am vazut mai multe impacturi de genul asta la Golf V si mereu cealalta masina era varza in timp ce Golful parca nu avea nimic.E gandit bine domle

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Din primele tale posturi am dedus eu ca ai fost asa inversunat impotriva omului numai pt ca era politist. Cred ca te-am judecat gresit ! Imi cer scuze !

E foarte greu ca nivelul educatiei si responsabilitatii rutiere sa creasca la noi, cand avem un presedinte care conduce dupa ce a consumat alcool si asta in vazul tuturor. Nu stiu daca mai pot sa am pretentia de la un politist de rand sa fie un exemplu pt ceilalti. Ideal ar fi ca toti sa fim un exemplu pt ceilalti si ma bucur sa constat ca exista oameni care gandesc ca tine.

on topic : e normal ca masina ta sa aiba mai putine avarii pt ca in momentul impactului seat-ul era lasat cu botul in jos in urma franarii si a intrat sub partea din spate a golfului.

Numai bine.

Link către comentariu

@wns, nu am nimic cu politistii, am multi prieteni politisti, unii sunt si pe forum (unu are chiar golfV), asa i-am cunoscut, altii sunt ofiteri batrini (generali) aproape de pensie. Eu mai am contact cu ei si vreau sa-ti zic ca s-au schimbat mult.. de exemplu am cunoscut un politist care a fost revolutionar pe bune, impuscat si care mi-a zis ca daca-i ziceai in 90 ca o sa ajunga politist iti sarea la gat .. si uite ca acum e politist si isi poarta haina cu cinste si e super amabil cu lumea etc...

Link către comentariu

am fost la midocar... in spoiler se afla o traversa metalica prinsa in lonjeroane... daca te loveste fix in ea cum s-a intamplat la mine nu se intampla mare damage la masina. In schimb celuilalt i se cam distruge tot.

Link către comentariu

@rvacaru, nu stiu de cand esti tu in DE dar sa sti ca oricum lucrurile s-au mai imbunatatit si la noi

...s-au imbunatatit, bine zici, dar mai avem vreo 20 de ani pana ajungem la nivelul DE cam la toate capitolele .. la unele poate mai multi ani dupa parerea mea.

In prezent legea in Romania este numai pentru o parte dintre oameni, pentru altii pur si simplu nu exista, o ignora total si NIMENI nu le face nimic.... doar dau un telefon si scapa de orice incalcare a legii .. dar traim in ROmania si ne ocupa tot timpul dupa cum bine stiti :scratch:

PS: @Aviasol:lucrezi cumva in politie sau neamuri multe p'acolo.. ca prea ii lauzi si ei sunt cam varza dupa parerea mea? :lol:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Oricum si traficul de influenta se pedepseste si faptul ca suni pe nu stiu cine si alte chestii... ma rog procedati cum credeti mai bine. Ce crezi ca se intampla daca nu ii suspenda talonul, tu oricum aveai RCA-ul si el isi repara masina? La fel si tu ai apelat la "cunostinte", generali :scratch: ... pt un banal accident (parerea mea). Sau pur si simplu te simti bine tu? Chestia ca e un dobitoc mai putin pe drum e relativa. Cred ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat sa aiba un moment de neatentie.

Succesc la reparat!

Link către comentariu

Am mai invatat si eu ceva azi: ce e cu numerele Wxx :scratch: Habar nu aveam...

Link către comentariu

Oricum si traficul de influenta se pedepseste si faptul ca suni pe nu stiu cine si alte chestii... ma rog procedati cum credeti mai bine. Ce crezi ca se intampla daca nu ii suspenda talonul, tu oricum aveai RCA-ul si el isi repara masina? La fel si tu ai apelat la "cunostinte", generali :) ... pt un banal accident (parerea mea). Sau pur si simplu te simti bine tu? Chestia ca e un dobitoc mai putin pe drum e relativa. Cred ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat sa aiba un moment de neatentie.

Succesc la reparat!

In momentul in care vinovatul incearca in mod ostentativ sa se scoata cu pile si relatii pe fata, nu iti mai arde de stat la discutii. Daca mergea la politie si se conforma regulilor uzuale si legale si probabil ar fi vorbit si frumos sint sigur ca iesea altceva. Insa cind vezi pe nenea cascheta ca incearca fel de fel de tertipuri care de care mai de prost gust, il executi frumos. Fara remuscari. Pune-te tu in locul lui Aviasol si vezi ce inseamna sa apelezi la relatii doar ca sa se recunoasca faptul ca nu esti tu vinovat de incident.

Si eu am fost cam in aceeasi situatie si crede-ma ca am trecut cu vederea ca nenea era si baut si daca mergeam la spital pentru probe iesea nasol. Insa pe capul meu au venit toti sefii de la Rutiera. Sa facem cumva sa iasa "bine". Atunci am dat telefon. Scurt !

Da-i dracului ! A primit ce merita. Sincer !

Link către comentariu

am luat 3 amenzi si 1 radar si nu am avut permisul susependat nici o ora... deci se poate spune ca sunt un sofer responsabil...

Nu cumva si datorita faptului ca ai "WTX" + telefoane ai scapat asa ieftin in 10 ani ? :)

si inca ceva off topic: la noi politia sta la panda in zone in care nu este pusa in pericol siguranta traficului cu adevarat, dar stiu ca acolo se incalca legea si iasa "banu" - un exemplu un satul Campu Mare - Gorj, un satuc format din vreo 10 case dar unde unde poltistii stau cu radarul pentru ca indicatorul sfarsit de localitate este undeva de vreo 1km de ultima casa si toata lumea accelereaza pe zona respectiva fiind drum drept dar efectiv nu mai esti in localitate, deci sansele sa se produca vreun accident practic sunt f mici - in schimb in zone unde se intimpla atate aaccidente nu ii vezi mai deloc... dar traim in Romania. Nu mai vorbescc de motociclisti care in ultima perioada produc accidente foarte grave datorita vitezei excesive (150 - 200 km/ora), si culmea in orase ! Asa ca nu trebuie sa ne mai miram de ce suntem "primii" la accidente cu astfel de actiuni Militienesti !

Concluzie : Politia (Militia) romana e departe ce ceea ce ar trebui sa fie :)

Modificat de ovidius
Link către comentariu

ovidius, aviasol nu are wtx de 10 ani sa fim seriosi, iar pe un golf v normal nu are nici o 'putere'

@aviasol, imi pare rau pt ce sa intamplat, se pare ca a fost un w/e destul de nefast, mai am 2 prieteni care au facut accident

sper sa se repare cat mai repede masina si fara probleme

multa bafta

OT: politistul a primit ce merita, daca aviasol era in locul lui....nul ierta nimeni, asa ca nu vad care e problema

Link către comentariu

Pe mine personal ma intristeaza treaba cu "dat telefon". Este unul din motivele principale pentru care am plecat din Ro si ma lupt in fiecare zi sa nu trebuiasca sa ma intorc. Pentru ca atata timp cat e nevoie si functioneaza treaba asta, ceva nu e "sanatos" acolo.

Sa admitem ca ai nostri colegi de forum au telefonat avand cumva dreptatea de partea lor...dar sunt convins ca altii (multi) "telefoneaza" si pentru a acoperi ilegalitati. Si atunci ajungem la un fel de jungla, unde pe langa bata de baseball ne mai masuram si care are "telefonul" mai "sus"? Si atunci noi astia cu telefoane "mici" ce facem? Eu in cel mai bun caz as fi putut sa o sun pe mama, sa ii spun ca sunt bine... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!