Jump to content

Homeboy's Got A Frog

homeboy

Postare recomandată

De azi sint madrul propietar al unui 1302,din 1971.Nu e complect prabusita,are inclusiv Brief-ul german,si toate actele romane,din '73 cind a venit in tara.Am adus-o cu platforma,cu ajutorul preaamabilului domn Sergiup,de la Oradea si acum ma dau de ceasul mortii incercind sa aleg ce va iesi din ea.Poze urmeaza maine.Macar sa vada omu de pe forum o broasca stind idilic in iarba.De multi ani.I-o fi placut acolo si n-a mai putut-o urni nimeni.In orice caz,a incaput pe maini bune,nu intentionez sa o dau sau sa o vind o data ce o termin.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si asteptam pozele :)

Si inca ceva se scrie complet nu complect :wub:

Link către comentariu

a fost un cadou.mai ramine sa o trec de RAR si sa ma apuc de ea...va fi ceva gen german army style,negru mat. :wub:

Link către comentariu
  • Administrator

frumos cadou!

spor la treaba si nu uita sa ne arati evolutia ei! :wub:

Link către comentariu

Bravo Cristi, felicitari.Daca aveam banutii disponibili acum cca 4-5 ani(si permisul :P ) imi luam si eu una, pe bani, de la unchiu-meu.Spor la reintregire deocamdata . . . si da-ne poze ca sa stim cum arata "before" :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari....sa ii faci ce ziceai pe mess...atomic frog :icon_thumright:.

Gata cu linistea ta...pana nu o sa o auzi "oracaind" cel putin.

Link către comentariu

Felicitari pentru broschita homeboy. Te astept cu ea la mine sa o vopsim :) Niste poze sa o admiram si noi???

Link către comentariu
  • Administrator

daca nu ii pui un motor de porsche pe ea nu faci nimic ... degaba e negru mat si alte treburi..

A si sa-ti cumperi o casca din aia de motociclist (vezi pe la cei cu Harley) forma cum aveau soldatii din armata lui Hitler :) (asta ca nu ai airbaguri , macar sa ai o protectie la cap :) )

Link către comentariu

motor de porsche? pt ce? si un vw boxer aircooled face treaba (nici unul din cele de mai jos nu e supraalimentat :D )

http://www.youtube.com/watch?v=nk119ke9DnY

dar pt asa ceva nu uita de cutie, frane, suspensie

casca poate doar asa de design... daca ii face si topchop...

sau ii pune si un faltdach :P

@voinea: la cap nu (ii) mai tre' protectie... si asa e sarit ;) :) .

LE: pozele din ciclul "splendoare in iarba" numai luni cand le pot lua de pe ap. foto si le trimit proprietarului sa aleaga el ce pune aici.

Modificat de sergiup
Link către comentariu
  • Administrator

Cristi , s-o stapanesti sanatos si ... spor la treaba . :P

la cap nu (ii) mai tre' protectie... si asa e sarit

Asta o stiam , ceva noutati ? ;) :) :D

PS : poziliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Sa vine pozili !

Link către comentariu

Chestiile alea doua din spatele masinii sint tevi de esapament sau mitraliere?Acum,vorbind serios,felicitari pentru pasiune si rabdare.Mai gasesti piese originale?Sint scumpe?

Link către comentariu

daca o cureti si o dai cu putin "fond de ten" arata super. din ce se vede in poze tablaria arata bine, fara lovituri si rugina, iar motorul la fel, partea mai urata cred ca e la interior. am avut si eu intentia sa iau o broasca si sa o reconditionez, dar m-am gandit mai bine si am renuntat, nu stau atat de bine cu timpul si nervii.

Link către comentariu

Ma facurati curios si "navigai" azi prin ETKA, homeboy, desi stiai asta, gasesti piese gramada pe original si la preturi bune :scratch:

Link către comentariu

arata f misto

un prieten de-al meu elvetian are una cu motor si cutie de porsche 911 996, 3,6 boxer aspirat

masina e de vis

homeboy sunt chiar curios ce iese din mainile tale..succes

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!