Jump to content

Ornamente Cromate Golf 4 Schimbator, Boxe, Etc

warum
 Share

Postare recomandată

le-am facut eu,folia a fost 20 lei 1metru lungime pe 50 cm latime plus transportul,in plus am folosit un cutter iar ca timp a durat circa o zi cu curatitul acelei vopsele cauciucate de pe plastice si pe toate ornamentele pe care a fost aplicata folia au fost demontate luate in casa si curatite si foliate dupa care montarea inapoi pe masina

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foarte frumos si bine ti-a iesit... cred ca mi-ai dat de lucru... Respect Liviu!

Link către comentariu

la fel le-am facut si eu anul trecut .

am vrut sa colantez si scoica de la sofer si nu prea mi-a iesit.

eu am colantant si manrele de la usile din spate sa iasa in ton cu cele de pe fata.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare colegii.Caut un ornament burduf, crom pentru schimbator (Seat Toledo 1M '99/'04).Stie cineva ceva?Multumesc anticipat.

Modificat de ncklein
Link către comentariu

• 1 year later...

Stiu ca nu e ok ca dezgrop un topic atat de vechi, dar nu am gasit nimic mai nou si sunt sigur ca unii dintre colegi ar fi interesati. Am gasit la chinezi manerul acela pacatos de interior ... m-a costat 11 $ si e exact ca originalul. Singurul dezavantaj e ca dureaza 1 luna pana ajunge, dar chiar merita. Pentru cei interesati:

http://www.aliexpress.com/item/Black-Master-Window-Switch-Control-Panel-Trim-Bezel-for-VW-Volkswagen-Passat-Jetta-Golf-MK4/1071514895.html

Link către comentariu

marius.stanescu

le-am facut eu,folia a fost 20 lei 1metru lungime pe 50 cm latime plus transportul,in plus am folosit un cutter iar ca timp a durat circa o zi cu curatitul acelei vopsele cauciucate de pe plastice si pe toate ornamentele pe care a fost aplicata folia au fost demontate luate in casa si curatite si foliate dupa care montarea inapoi pe masina

Salut.a iesit super.am gasit si eu folie ce imita carbonul dar se pare ca nu e pt platic ci doar pentru tabla.imi poti da si mie site de unde ai comandat?ai desfacut toata consola ca sa aplici sau ai aplicat direct?merci

Link către comentariu

eu  nu stiu sa fie folie pt plastic si pt tabla.am luat de pe un site in care am gasit cel mai ieftin

Link către comentariu

marius.stanescu

Eu am luat de la un magazin cu diverse materiale de constructii si e frumoasa foc folia dar cand am vrut sa lipesc pe plastic..canci..am pus pe tabla si abia am mai dezlipit.o..a ta se lipeste bine adica la vara cand or fi 40 grade sa se dezlipeasca?

Link către comentariu

nu sa dezlipit pana acum ,eu folia am luat-o de pe un site cu accesori auto nu de la materiale constructii

Link către comentariu

• 7 months later...

Salut ,stie cineva un cod pe oem la rama de burduf schimbator viteze de leon cupra 1m? Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!